Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Оливковое масло Rivano 1 л (8005510001334)

Оценка пользователей 4.51/5
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  позитивних ~82%, нейтральних ~12%, негативних ~6%
    Загалом, покупці задоволені олією Rivano. Виділяють гарний баланс між ціною, якістю та універсальністю використання: олія підходить як для смаження, так і для салатів. Найбільше позитивних відгуків отримали смак, відсутність гіркоти та відповідність очікуванням у своїй ціновій категорії. Деякі користувачі відзначають нейтральний аромат і хороший об’єм упаковки. Водночас окремі відгуки містять скарги щодо походження продукту (вичавки), сумнівів у складі, якості етикетки та слабкого використання для жарки або салатів. В основному наявне співвідношення позитивних та нейтральних оцінок, негативу небагато.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Прекрасное масло, брали впервые на пробу и не ошиблись. Имеет легкий приятный травянистый аромат. При жарке не дымит блюда на нем получаются вкусные (надеюсь что и полезные). В салатах также хорошо, кто не любит легкую горечь или привкус натурального оливкового масла первого отжима (extra virgin) подойдет отлично, тут ничего этого нет кроме запаха. + порадовала акционная цена и объем, хватит надолго)))

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш чудовий відгук про оливкову олію Rivano!
      Раді, що продукт вам сподобався і відповідає вашим очікуванням як для приготування, так і для салатів.
      Особливо приємно, що ви оцінили якість і вигідну акційну пропозицію.
      Бажаємо вам багато смачних і корисних страв!

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Взял по акционной цене. В холодильнике густеет. Организм на масло реагирует гораздо лучше чем на кукурузное или подсолнечное, от которых может быть изжога. Имеет нейтральную природу. Может комбинироваться с тем же топлёным маслом. Если бюджет позволяет то брать Первого отжима, для жарки тоже подходит (в этом экстракция химическим путем).

Достоинства:
    Темная стеклянная бутылка, цена по акции.
    Недостатки:
    Общие для всех масел полученных из отжимок (химическая экстракция)

Добрий день. Дякуємо за детальний відгук! Олія оливкова Pomace Rivano – дійсно гарний вибір, особливо за акційною ціною. Темна скляна пляшка допомагає зберігати якість продукту, а нейтральний смак робить її універсальною у використанні. Раді, що вам підходить!

• Любов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Купувала вперше. Смак хороший.

Достоинства:
    Акційна ціна
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Rivano вам сподобалась і має хороший смак. Приємно, що ви звернули увагу на акційну ціну — це справді великий плюс для вашої покупки. Сподіваємось, ви залишитесь задоволені і в майбутньому!

• Жанна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Купую кожного разу як є акційна ціна

Достоинства:
    Приємний смак для всього: смажити, додавати в салати, для приготування будь-якої дієтичної страви.
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день. Дякуємо за відгук про оливкову олію Rivano 1 л! Приємно чути, що вона підходить для різних страв, особливо для смаження і дієтичного харчування. Ваш вибір під час акцій — чудова стратегія, щоб насолоджуватись якісним продуктом за вигідною ціною.

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Гарна олія , не пошкодував.

Добрий день, Владислав. Дякуємо за ваш чудовий відгук про оливкову олію Pomace Rivano!
      Ми дуже раді чути, що ви залишилися задоволені продкутом. Ваші позитивні відгуки надихають нас продовжувати забезпечувати високу якість нашої продукції. Смачного!

• татьяна в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Масло понравилось,подходит и для салатов,и для жарки.

Достоинства:
    Качество,цена
    Недостатки:

Добрий день, Тетяна Василівна. Дякуємо за відгук і що оцінили якість олії. Рекомендуємо олію ТМ Rivano використовувати для смаження та випікання. Для салатів найбільше підходить олія Extra Virgin Classico або Delicato ТМ Monini. Смачного!

• Зоя К***

Очень довольна маслом

Достоинства:
    Хорошее качество масла для жарки
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що олія Rivano відповідає вашим очікуванням, особливо для смаження.
      Бажаємо смачних страв і будемо раді новим замовленням!

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Для смаження хороша. Не змінює смак страв, не димить.

Достоинства:
    Для смаження
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Rivano підходить для ваших кулінарних потреб. Її нейтральний смак і стійкість до високих температур — це те, що робить її відмінним вибором для смаження. Сподіваємось на подальші покупки та нові смачні страви!

• Сергій Ш***

Суперова олія

Вітаємо. Дякуємо за відгук! Оливкова олія Rivano 1 л справді має приємний смак і чудову якість за свою ціну.
      Раді, що вам сподобалась — нехай додає користі й смаку до кожної страви!

• Зінаїда Б***

Дуже хороша олія.

Достоинства:
    Не горить на пательні.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що олія оливкова Rivano вам сподобалась і добре підходить для смаження. Смачних вам страв!

• Анна Л***

Масло очень вкусное . Рекомендую

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що олія Rivano вам сподобалася. Смачного та тільки приємних покупок!

• Надежда К***

Хороша олія)

Доброго ранку. Дякуємо за ваш відгук про оливкову олію Rivano 1 л! Раді, що ви залишилися задоволені якістю продукту.Бажаємо смачних страв і задоволення від використання!

• Юрий В***

Для жарки самое то.

Достоинства:
    Хорошее масло
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що олія оливкова Rivano відповідає вашим очікуванням і підходить для смаження. Ваші позитивні враження дуже цінні для нас. Сподіваємось, вона продовжить радувати вас на кухні!

• Юля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Сподобалась олія, ще буду замовлять

Добрий день, Юлія. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобалася олія Rivano 1 л! Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісною продукцією, і нам приємно знати, що ви плануєте замовляти її знову.

• Наталя З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Для смаження креветок те що треба!

Достоинства:
    Для смаження
    Недостатки:
    Не для салатів.

Добрий день, Наталя. Дякуємо за чудовий відгук. Нам приємно, що ви отримали задоволення від олії оливкової Rivano. Вона дійсно підходить для смаження та випікання. Смачного!

• Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Смачна олія. Ідеально підходить до салатів

Вітаємо і дякуємо за відгук! Насправді олія оливкова Rivano краще підходить саме для смаження завдяки м’якому смаку та стійкості до високих температур. Але її також можна додавати й до салатів — усе залежить від ваших уподобань.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Рекомендую, олія прийшла гарно запакована, якість олії теж класна

Добрий день, Наталія. Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю олії ТМ Rivano. Рекомендуємо використовувати її в якості смаження та випікання. Смачного!

• Яна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Раньше покупала ее в другом магазине,но там ее давно не продают и выручает Розетка.Много лет беру ее Исключительно для Жарки,тк это Помас.Поэтому странно,что кто то ожидает яркий вкус и запах.При жарке он зачем?Не каждый додумается им салаты заправлять.Для вкуса и запаха для салатов полно Extra Virgin.
    Если кому надо-дата по 11.2019(мне такая пришла)

• Вячеслав О***

Сподобалась.Буду ще брати.

Достоинства:
    Усе.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Дякуємо за відгук! Ми раді, що олія Monini Extra Virgin Classico вам сподобалася, і ми теж задоволені, що ви обрали саме її!

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Хороша олія, використовувала для смаження

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємно знати, що Rivano чудово підійшла для смаження й виправдала ваші очікування.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

хороша олія для жарки й запікання, беру не вперше

Достоинства:
    без гіркоти, хороша для жарки, ціна
    Недостатки:
    не виявила

Дякуємо за довіру до продукту та ваш відгук!
      Раді, що олія оливкова Rivano вам підходить і ви залишилися задоволені якістю та смаком. Справді, ця олія добре себе проявляє при термообробці — ідеальний варіант для щоденного використання на кухні.
      Гарного користування та смачних страв!

• Ніка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Якісна із гарним смаком та ароматом , за гарною ціною

Достоинства:
    Якість за помірну ціну
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді чути, що олія Rivano вас повністю влаштовує за смаком, ароматом і ціною — саме таке поєднання ми й прагнемо пропонувати нашим клієнтам.
      Смачного та до нових замовлень!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Олія супер! Особливо підходить для смаження та запікання. Рекомендую!

Достоинства:
    Смак, якість, великий об'єм

Вітаємо. Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що олія оливкова Rivano припала Вам до смаку й виправдала очікування.
      Дійсно, ця олія чудово підходить для смаження, запікання та щоденного використання — має нейтральний смак і високу якість. Бажаємо смачних кулінарних ідей і гарного настрою на кухні!
      Дякуємо за довіру та рекомендацію!

• Євген Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    Достоинства:
    Смак
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобався смак оливкової олії Rivano. Це справді універсальний продукт, який добре підходить і для салатів, і для приготування гарячих страв. Гарного вам настрою та смачних страв!

• панічевська в***

Добра

Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що вам сподобалась олія Rivano. Її чудова якість — наша гордість. Сподіваємось, що вона буде радувати вас у кожній страві! Гарного вам дня і смачних страв!

• Анастасія С***

Жаростійкість висока

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді чути, що ви оцінили високу жаростійкість в олії оливковій Rivano. Це робить олію чудовим вибором для приготування різноманітних страв. Смачного!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Взяв на пробу. Використовуємо і для салатів, і для смаження. Має приємний присмак та легкий аромат.

Достоинства:
    Див. вище
    Недостатки:
    Не знайдено

Добрий день, Олександр. Дякуємо за чудовий відгук!
      Ми раді чути, що вам сподобався приємний присмак та легкий аромат олії оливкової Rivano, яка чудово підходить для смаження, але ми рекомендуємо використовувати інші види олії для салатів, щоб максимально розкрити їхні смаки.

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Добрий день, Антон! Дякуємо за ваш відгук про оливкову олію Pomace Rivano. Ми раді, що вам подобається продукт. Ваші позитивні слова дуже цінні для нас. Смачного!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Добрий день, Катерино. Щиро дякуємо вам за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю олії оливкової Rivano, яка ідеально підходить для смаження .Ми дуже цінуємо ваш відгук і вдячні, що ви зупинили свій вибір саме на оліїї Rivano. Смачного.

• Артём З***

Дуже якісна олія,
    м'яка,
    легенька і смачна.

Достоинства:
    Ціна-якість.

Доброго дня, Артем.
      Дякуємо, що обрали оливкову олію Rivano.

• Міла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Гарне масло за свої гроші, купую вдруге

Достоинства:
    Легке, гарна якість
  • Полина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Товар соответствует описанию. Очень быстро доставили.

• Ясниський Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

в подальшому буду брати подібний товар

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    відсутні
  • Світлана П***

Супер!

• Валентина И***

Дякую!

• Галина Е***

Мне понравилось масло
    Взяла для салатов, не горчит
    Приятное послевкусие

Достоинства:
    Не горчит
    Недостатки:

Дякуємо, пані Галино, за відгук!
      Раді чути, що олія Rivano вам сподобалася. Справді, м’який смак без гіркоти та приємний післясмак роблять її чудовим вибором для салатів і холодних страв.
      Готуйте із задоволенням!