Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Картина по номерах Riviera Blanca Кицюня Зі світлодіодною підсвіткою для дітей 25x25 см (ГР1-015)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Єлизавета Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 25 x 25

Гірлянду, що йде в наборі - можна було б і поставити в замовлення)

• Єлизавета Ш***

Продовження: фарби зіпсовані) з усього набору 4 нормальні фарби. Всі інші засохші і в грудочках

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 25 x 25

Фарби гарні, якість хороша.

Достоинства:
    Фарби
    Недостатки:
    Гірлянди майже не світять
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 25 x 25

Мені дуже сподобався цей сюжет та ідея з гірляндою. Я доросла людина, але малювати мені було дуже складно. Але це була моя перша картина по номерам, хоча я трохи малюю і багато років займалася розписом по склу. Це я до того, що я не можу уявити як це може малювати дитина, навіть старшого віку. Хоча можливо я помиляюся. В будь якому разі там багато зовсім дрібних деталей, які ще і знаходяться поруч, деякі я навіть малювала прямо з лупою. Цифри також складно роздивитися на дрібних деталях, навіть на контрольній схемі, яку є можливість скачати. Цю картину і малювала майже тиждень по годині- дві на день. Припускаю, що можливо через те, що це моя перша спроба, але мені було складно. Результат мені дуже сподобався. Оцінку мені поставити складно. Але одну зірочку знімаю тому що в наборі було дві зовсім однакові фарби 1 та 6. Взагалі фарб 12. Але 1 та 6 це сине-фіолетовий колір, якого досить багато і ці зони на картині знаходяться поруч і дуже багато дрібних деталей всередині цих зон. Тобто, я довго вимальовувала дрібні деталі 1 всередині великої області 6. А коли нанесла, то зрозуміла, що це таки однакова фарба. Це ну дуже вплинуло на вигляд картини в цілому. Але звісно так не мало бути.

Достоинства:
    Гарний сюжет та фарби, чудова гірлянда
    Недостатки:
    Дві однакові фарби 1 та 6
    • Олена

В моєму коментарі написано "ну дуже вплинуло", але написати я хотіла "не дуже вплинуло". Загальний вигляд мені подобається. Просто це непотрібна робота промальовувати дрібні деталі 1 та 6, яких потім все одне не видно, бо це однакова фарба. Можливо якщо б фарби були різні, то було б ще краще, але гарно і так. І ще забула написати про пензлі. В наборі два пензлі, але я малювала іншими. Великий плаский я взагалі не використовувала. А тонким можно малювати, але простіше взяти інший зручний. Дрібні деталі я промальовувала своїм зовсім маленьким, а великі області ще одним трохи більшим, але не пласким.

Дякуємо за відгук. Ваші зауваження враховано. Виробник спростив макет до картин цієї серії.

• Юлия Б***

Вы очень точно описали. Рисую уже несколько недель картину такой же серии, только с енотом. И тоже с лупой, циферки вообще не видно.. и схему я не смогла найти на неё.. это моя третья картина по номерам, прошлые две большие 40х50 и их я нарисовала довольно быстро и меньше заморочек) хотя специально в этот раз взяла маленькую, чтобы за пару дней нарисовать)) вывод такой, это точно не для детей а для терпеливых взрослых

• Снежана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пономерашки. Размер картины: 25 x 25

Отлично ,герлянда светит хорошо ,никаких проблем нет.милая картина.отправили очень быстро ,спасибо