- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый
Супер, замовила шафу на балкон. Комплектація згідно інструкції
- Достоинства:
- Невеличкий шкаф за доступними цінами
- Недостатки:
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Бук. Цвет корпуса: Бук
Шафу чекали 2 тижні замість 6 днів)). Шафа прийшла не з двох частин, а СУЦІЛЬНА!!! Уявіть щире здивування мого чоловіка, який зрозумів, що доведеться якось впихнути упакування висотою 1,8 м у нашу невеличку машинку. Сама шафа непогана, кути цілі, не подряпана, усі деталі рівненькі, зібрали без проблем. Але комплектувальники, поклалали з 4 -х ручок 3 однакових, а 1 іншого кольору, як я зрозуміла з відгуків, не тільки у мене так.
- Достоинства:
- Небиті кути, ціла, не подряпана.
- Недостатки:
- Суцільна, а мала складатися із двох тумб.
Rozetka, ви з мене знущаєтеся, чи що???? Вже другий раз переносите термін доставки шафи. 9 травня було зроблене замовлення, мала отримати 15 травня. Потім перенесла на 21 травня, а сьогодні написали, що знову переноситься на 25 травня????
А 24 травня знову напишете, що зможу забрати шафу 29 травня, так??? Чому через вас я втрачаю вже 2 тижні свого часу??- Достоинства:
- 0,000
- Недостатки:
- Rozetka, ви з мене знущаєтеся, чи що???? Вже другий раз переносите термін доставки шафи. 9 травня було зроблене замовлення, а отримати можна тільки 25 травня???? А 24 травня знову напишете, що зможу забрати шафу 29 травня, так??? Чому через вас я втрачаю вже 2 тижні свого часу??
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Бук. Цвет корпуса: Бук
Привезли вчасно,все гарно упаковане, ціле.
Швидко зібрали. Дякую за шафу.- Достоинства:
- Ціна. Вчасна доставка
- Недостатки:
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Вітаю,у нас таке нещастя з цією шафою,в точці видачі розетки ми подивились що наче все є в наявності та колір співпадає але коли все розпакували то основна із частин тріснута (фото додаю) Підкажіть як діяти чи зможете ви якось допомогти в цьому випадку??
Воно тріснуло судячи всього з доставки щось поклали на нього..- Недостатки:
- Товар прийшов з дефектом
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Яблоня Локарно. Цвет корпуса: Яблоня Локарно
Прийшла шафа трошки іншої конструкції. Дуже схожа, мене влаштовує, але не та що на сайті. А от інструкцію поклали до тієї, що на сайті.
- Достоинства:
- Непогані матеріали та фурнітура
- Недостатки:
- Інструкція від іншої шафи, чи то інша шафа
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Шкаф на тверду 4. До 5 йому дуже далеко.
Якщо вам потрібно поставити десь на балконі чи в кладовій, то буде добре.
Звичайний простенський шкаф. Сам зібрав за 1,5 год.- Достоинства:
- Легко зібрати
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Приїхав без фанери і дірки під ручки з внутрішньої сторони дверки. Прошу зв'язатися зі мною для вирішення даного питання.
- Достоинства:
- Роко робить чудові меблі, задоволена ними роками, АЛЕ!!!! Цю шафу чекала 2 місяці, та ще й прислали без фанери!!
- Недостатки:
- Нема фанери
- Інна
до ссылка
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Яблоня Локарно. Цвет корпуса: Яблоня Локарно
Шкаф прийшов вчасно і розібраний. Комплектація повна, подряпин не має, зібрав за дві години один. Для збірки ще потребує викрутку,молоток,свердла і меблеві стяжки. Дякую за якісний товар!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має меблевих стяжок, замість них 4 саморіза.
- Пархоменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Яблоня Локарно. Цвет корпуса: Яблоня Локарно
Заказ сформирован и доставлен быстро. Заказывали в детский сад под пособия 3 шкафа, при сборке на два шкафа не хватило задней фанеры, из-за чего шкафы не можем собрать(они неустойчивые без фанеры).
Заказ оплатили полностью- в доставке утверждают что всё выгрузили, что делать?- Достоинства:
- Быстро обработан и доставлен заказ.
- Недостатки:
- Жаль, что не полная комплектация, не хватило на два шкафа задних стенок.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Яблоня Локарно. Цвет корпуса: Яблоня Локарно
По комплектации комплект ручек и занавесов для одной части шкафа. Вторые двери стоят в стороне нужно докупать. При этом положили два комплекта ножек. Вообщем весело. Так как был ремонт руки до зборки дошли уже через месяц после покупки. А до отзыва еще позже.. Вобщем не стал добиватся правды, так как щакащ был давненько..
- Достоинства:
- Качество соответствует своей цене.
- Недостатки:
- Как и у многих проблема с комплектацией
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Яблоня Локарно. Цвет корпуса: Яблоня Локарно
Шкаф плохо упакован, приехал с сколом. Из 4 ручек 3 одной модели и 1 другой. Тумба никак к шкафу не крепится. Общее качество так себе. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Нет.
- Недостатки:
- Описал в отзыве.
- Дмитрий Д***
Я не поленился, сходил в магазин, купил нормальные стяжки, просверлил верх тумбы и надежно скрепил тумбу и шкаф.
В комплектации нет креплений тумбы и шкафа. Или 4 самореза это и есть крепление? Так-же в инструкции я ничего о креплениях не нашел. По-факту нет единой инструкции, там просто 2 отдельных листа с сборкой нижней и верхней части.
Начну с проблем с качеством:
1) Много царапин и потертостей, некоторые не оттираются.
2) При распаковке обнаружил сколотый угол на стенке шкафа. При сборке оказалось, что это еще и наружная сторона. Неприятно .
Если покупаете за свои деньги и для себя, то это плохой выбор.
По сути, это не шкаф а тумба без столешницы и маленький шкафчик. Крепление половинок производитель не предусмотрел. Да, у меня осталось 4 лишних шурупа, но назвать это нормальным соединением половинок точно нельзя - они тонкие и держать нагрузку в ДСП не будут. Далее - дверцы. Дверцы одинаковы, правая и левая ничем не отличаются. Однако, производитель решил не утруждать себя разметкой отверстий под крепление петель. Серьезно? Блин, кондуктор для петель стоит копейки, но они просто зажлобились его приобрести. Очевидно, они решили компенсировать это количеством отверстий под ручки. На каждой дверце их четыре. Четыре, Карл! Но, как-бы, не совсем, потому, что они просверлены только до половины. Почему-бы не сделать по 2 сквозных отверстия?- Достоинства:
- Недостатки:
- Похабное отношение производителя к своей продукции
- Валерий К***
ээ а что вы хотели за 2 тыс ?
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Бук. Цвет корпуса: Бук
Звичайна шафа для документів, можна розмістити до 50 папок скорозшивачів. Потрібно збирати, це не важко, але займе години 2-3. В комплеті ідуть саморізи, які не для дерева, вкрутити їх викруткою важче. Щоб скріпити верхній та нижній відділ, потрібно використати додаткові деталі. Отвори для ручок потрібно сверлити
- Достоинства:
- нічого особливого, шафа просто виконує свою роботу бути шафою
- Недостатки:
- доводеться самому збирати. Саморізи що ідуть в комплекті не по дереву, і їх важко вкрчувати руками. Також немає нормального кріплення верхнього і нижнього відділу разом.
- Яна М***Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Бук. Цвет корпуса: Бук
Ціна 2960 грн. Прийшло зовсім менша шафа розміри не ті.
- Достоинства:
- Бистро
- Недостатки:
- Шафу виписала 182, 5 см. А прийшла шафа КШ-12 висота 158 см
- Приватна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZDR. Цвет фасада: Дуб Самоа. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Гарні шафи, замовляємо вже не перший раз.