Отзывы покупателей о Кухня Roko Моника 240х200х60 см under the order Белый + Столешница (20200046710)

Оценка пользователей 4.52/5
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Гарний варіант за свої кошти

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Кухня для дачі підійшла ідеально. Зі зборкою питань не було, як Лего. І швидко. Дуже задоволені.

Достоинства:
    Якісно зроблена. Швидка зборка.
  • Тетяна С***

Відмінна кухня

• Тетяна Т***

Якісна кухня

Достоинства:
    Хороша ціна
  • Галина Д***

Ідеальна для моєї кухні

Достоинства:
    У комплекті є все потрібне. Фурнітура є і навіть ключі шестигранні. Всі отвори співпадають.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге
    Недостатки:
    Столешница ударенная

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Велике дякую! Всі коробки цілі,в комплекті все є для збіркм.

Достоинства:
    Гарна на мій смак!
  • ОЛЕКСАНДР Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Замовляв дві кухні ,представник розетки вибачився і сказав друга буде 2 січня , чекаю на виконання замовлення 3 місяць

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

За такі гроші вона ІДЕАЛЬНА!
    Склали самостійно.
    Так, не посверлені отвори для ручок. Ну то таке. Місяць чекати - воно того варте!

Достоинства:
    Ціна!
    Недостатки:
    Доставка
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Товар прекрасний, якість не відрізняється від того який коштує в сто разів дорожче.
    Рекомендую

• николай п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Молочный

Товар дуже якісний всім задоволені

Достоинства:
    Якісний
    • Христина К***

Доброго вечора. А мийку ви теж тут замовляли?

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Доставили швидко кухню,кожна тумба була гарно упакована окремо,швидко і легко зібрали її.Якість гарна.

• Віталій

Дуже гарна якість кухні.

Достоинства:
    1. Гарна підготовка до збирання (просверлені отвори, зроблені позначки, все на найвищому рівні)
    2. Простота в збиранні, не потребує спецінструменту вистачає шурупрверта та молотка.
    3. Гарна упаковка.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Хорошая не дорогая кухня стоит своих денег.

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Після отримання при збірці кухні, виявилось що не вистачає двох дверцят від шкафчиків! З 15.06.2025р. годують обіцянками що відправлять!
    Раджу всім при отриманні на відділеннях розкривати і передивлятись наявність і комплексність усіх упаковок, а також на пошкодження, виробник погано упаковки товар. При транспортуванні фурнітура псує поверхні меблів!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Замовлення отримали вчасно,кухня чудова, комплектація вся присутня, Дякуємо

Достоинства:
    Чудовий варіант
    Недостатки:
    Відсутні
  • Катерина К***

Гарна кухня

• Лариса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Молочный

Мені подобається

Достоинства:
    Не дорога
    • Валерія В***

яку ви мийку для неї купували? Якщо не важко скиньте посилання на неї. Дякую!!!!!!!!!!!

• Олександр С***

Отлично вписалась

Достоинства:
    Цена
  • КСЕНІЯ Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Дякую як завжди все дуже добре

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Кухня отличная! Комплектация в норме.
    Огромнейшее спасибо!!
    Рекомендую.

Достоинства:
    Качество и цена
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Замовила кухню 19.06.2025, отримала 22.06.2025 в не повній комплектації. Не вистачає модуля верхнього під витяжку. Коли очікувати досил

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не повна комплектація

• Наталия С***

Кухня отличная!!
    Нареканий нет!
    Рекомендую!!

Достоинства:
    Качество и цена
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Вирішив написати відгук про кухню після того, як уже її склав. І так спочатку: замовив 12.06 а уже 16.06 забрав її у відділенні Нової пошти. Усе (9 коробок) було упаковано у великий картонний ящик. Під час складання модулів, все зрозуміло( кожна коробка, це окремий модуль з послідовною схемою складання). Всі комплектуючі та потрібні отвори на місці в повному обсязі. Всі фасади кухні знаходяться в одній найбільшій коробці. Якість товару хороша. Думаю, при бережній експлуатації, буде довго служити. Щодо отворів на фасадах для ручок(вони відсутні). Гадаю, що задум виробника, щоб кожен власник нової кухні міг на свій власний розсуд зручно прикріпити ці ручки, або навіть на свій смак поміняти на інші ручки Просто потрібно уважно виміряти та просверлити відповідні отвори. І так висновок: вдячність Розетці за оперативність у прийнятті замовлення та відправці, а виробнику кухні за якість товару.

Достоинства:
    Хороша якість за такі гроші і ще із такою знижкою.
    Недостатки:
    По товару поки не виявив, і надіюсь, що не буде. Дорогувата вартість доставки (майже 1500 грн.)
  • Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Кухня супер колір який замовляла.

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Замовляла колір дуб венге а приїхало білий. Дуже неприємно коли тебе обманюють.

Недостатки:
    Не той колір.
  • Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома

Зробили замовлення ,чекали трішки більше ніж було сказано в умовах .Приїхало замовлення (звісно в розібраному стані) лише після завершення ремонту а це через місяць ми почали її збирати, не вистачило двох дверей на фасади. Почали одразу писати на тех. підтримку, з таким неприємним переписуванням про те ,що ми мали перевірити ,нам відписували . На питання,як ми мали перевірити ,можливо щоб чекав водій поки кухню складемо ,відповіді я так і не отримала, чекали ще місяць поки дали знати що далі буде , скидали всі фото коробок ,складену кухню без двох дверей. Через 2 тижні вже почали писати з самого заводу ,знову просивши фото . Дуже слабо і не компетентно працювали самі працівники Розетка, моду скинути листування,де закінчували розмову записом :»діалог завершено « коли я мала ще питання. По кухні питань нема. Питання по фасуванню ,розумію людський фактор ніхто не відміняв,але навчіть персонал чути клієнтів які чекали і йшли на зустріч

Достоинства:
    До самого виробника питань немає
    Недостатки:
    Недосвідчені працівники розетки
    • Сергій Й***

В нас теж не вистачає 2 дверцят на фасаді. Але нажаль працівники коробки викинули і нема, що фоткать. Нам відмовили(((
      Вам дверцята вислали?

• Владислав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Все супер а случайно у вас не продается отдельно столешница под мойку

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Кухня СУПЕР , ідеально, точно, файно.Дякую рекомендую...все зроблено совісно Оцінка 12 балів.

Достоинства:
    Вигляд білосніжний
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Венге

Кухня начебто нічого,ще в експлуатації не була. Але, прийшла вона без просверлених отворів для дверцят. Прийшлося самостійно все робити

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Дополняю отзыв, столешница с маленькой тумбы нашлась, все в порядке. Спасибо за кухню.

Достоинства:
    Всё в порядке.
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Товар получили вовремя, при сборке оказалось нет наличии маленькой столешницы. Хотелось бы получить недостающую деталь

Достоинства:
    Всё в порядке, хорошо уложено.
    Недостатки:
    Нет маленькой столешницы на тумбу
  • Марія Б*** Мельник Марченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Купили кухню, сьогодні почали складати, на мойці дверцята не сходяться, зазор між ними 1 см. Відрегулювали по максимуму. Решту модулів будем складати , надіюсь більше браку не виявимо

Достоинства:
    Недостатки:
    Виявили брак дверцят

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый

Вже майже місяць як безмежно щасливий власник даної кухні, але досі її не бачив бо її не привезли і ніхто не може пояснити чому. Замовив 07.01.25, доставка, яка, доречі, вже оплачена в майже тисячу гривень мала бути 01.02.25. Однак кухні немає. Не замовляйте, а тим більше не сплачуйте на перед.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Незнаю

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Микола М*** Ніколаєнко
  • Олег Ф***