Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Шкаф-купе четырехдверный Roko 238.4х242х45 см ДСП Дуб сонома (20200025308)

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 238.4. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Замовила шафу через магазин Rozetka, отримала 21.06.2025. При отриманні візуально не було пошкоджень, але вже коли майстер почав встановлювати, то на одній двері була тріщина, а ще вигнута залізна полоска, яка кріпила цю одвірку. Я написала в магазин для заміни пошкодженої деталі, додала фото, але тільки згаяла час! Мені порекомендували звернутися до виробника аби за власний рахунок замінити пошкоджену дверку. А ось упакувати якісно клепки не вистачило, щоб уникнути потім таких неприємностей!!! Залишаю цей відгук за продавцем і рекомендую купувати такі речі через спеціалізовані магазини.

Достоинства:
    Товар середньої якості
    Недостатки:
    Написала у відгуках

• Якименко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 238.4. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый

Пакування дуже пагане, всі двері майже подерті. Інструкції немає в розгорнутому вигляді. Деталей також не вистачає. Прохання звʼязатись зі мною.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 238.4. Цвет фасада: Дуб Молочный. Цвет корпуса: Дуб молочный

Не рекомендую!Замовила дві шафи- купе. Одна Шафа - купе прийшла не у повній комплектації. Немає дна та верху, а також бракує поличок. Тому це перший і останній раз коли я замовляла онлайн меблі.

Недостатки:
    Приходить не у повній комплектації

• Маргарита К***
    Продавец: Rozetka. Ширина: 238.4. Цвет фасада: Дуб Венге. Цвет корпуса: Дуб венге

Ми замовляли не тут, а в виробника. Але ціна і модель та ж. Рекомендую! Для наших речей дуже не вистачало такої міської зручної шафи. Плюс якісні матеріали, насичені кольори, акуратне виконання

Достоинства:
    Зручна гарна