Отзывы покупателей о Модуль нижний для мойки RoKo Руна 82 х 52 х 80 см Серый Пепел (20200028836)

Оценка пользователей 3.53/5
  • Яніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Все добре але не було зовсім саморєзів,хоча написано що повинні бути

• арсен ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб полярный

Все добре

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    Не виявив
  • Леся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб дымчатый

Ціна-якість повністю задовільняє

• василенко а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Пішов другий день збирання тумби… може хто підкаже, куди саме ліпить ці куточки? В інструкціі про них ні слова.

Достоинства:
    Я вже сдаюсь
    Недостатки:
    Сил нема

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Це куточки для кріплення стільниці. Якщо мийка накладна, то вони непотрібні. Але якщо запланована врізна мийка, то ці куточки потрібні для фіксації стільниці до стійок корпусу.

• василенко а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Якість- так собі, дірок під ручки нема. Інструкція- поганаа. Кому цікаво три години витратити на збирання банальноі тумби, яка розсипаеться в процесі збору- велкам

Достоинства:
    Відносно дешево
    Недостатки:
    Інструкція надрукована на принтері без чорнил. Дірки під ручки мені в мдф самій пилять?
    • Катерина М***

Вибачте, а якщо я хочу фурнітуру Push-to-Open, то нащо мені дірочки під якісь ручки?

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Норм,смотреться не плохо,собрали легко, есть инструкция.

Достоинства:
    Цена
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Какова цена, таково и качество. На углу дверцы сбита краска и видно стружку ДСП. Если бы не этот скол, была бы нормальная тумбочка, собирается легко, выглядит прилично.

Недостатки:
    Брак
  • Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

В цілому модуль - ок. Є нюанс з завісами, вони занадто дешеві, придбав інші, замінив, з доводчинами.
    Також питання висоти, під час ремонту фартух виставляли на 92см, по факту тумбочка нижча. Довелось піднімати на брусках. Може якісь стандарти інші, але що є то є.

Достоинства:
    Ціна, порівняно з кухнею під замовлення
    Недостатки:
    Фурнітура
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Відсутня кромка на задній частині деталей. Отвори для ніжок не співпадають. Відсутні отвори під петлі на дверцятах. Пошкодження на ламінації деталей. Двері з лицьового боку в подряпинах. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Кремовый

1. Отвори під ніжки у нижній панелі трохи не співпадають з отворами у пластикових ніжках.
    2. Я розумію що це економ клас, але не відсутність ламінування на задних торцях трьох панелей здається погано вплине на захист ДСП від вологи.
    3. В комплекті не було кріплення для накладної мийки. Довелось придбати окремо. Але навіщо-то поклали пластикові кутки, які здається потрібні у кутовій моделі...

Достоинства:
    Нормальна якість.
    Недостатки:
    Отвори під ніжки трохи не співпадають, немає ламінювання на задньому торці, немає кріплення для мийки
  • Ковалевская В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Как всегда все через одно место ,не могли хоть проверить перед отправкой

Думайте когда заказываете тут

Недостатки:
    Отравили двери без дырок для ручек !Подс на белой доске запачкали какой то краской не отмыть!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Винтаж

Якісний модуль!Швидка доставка)

• Богдан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый пепел

Вже втретє замовляю ці кухонні модулі. І це про щось таки каже. Я особисто задоволений якістю фасадів, фурнітурою і простотою монтування. Вчора приїхав нижній модуль до мийки і я просто дуже щасливий.
    Єдине зауваження є до пакування. Вважаю, що недостатньо захищаєте куточки. На фасадах все чудово, а от звичайні панелі мені прийшли трохи пошкоджені. Звісно повернути можна при огляді на пошті, але Вам, думаю, не важко було б трішки покращити пакування товару. Клієнти були ну дуже раді цьому.
    І так, можливо це і нова пошта пошкодила, але при відповідному пакуванні нічого такого не має статись.
    Дякую, що продовжуєте працювати навіть в нелегкий для усіх час і надаєте доступні кухонні меблі.
    Сподіваюсь, хоча б пара відсотків йде на допомогу ЗСУ чи гуманітарку.
    Все буде Україна!

Достоинства:
    Шикарний фасад, легкий монтаж, ціна
    Недостатки:
    Треба попрацювати над пакуванням і перевіркою якості товару перед відправкою
  • Селина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Кремовый

Кухней довольны. Собирал муж с сыном. Были удивлены наличием доводчиков. Никаких щелей в дверцах нет, всё регулируется.

Достоинства:
    Чудесная кухня за такую цену
    Недостатки:
    Пока не обнаружили.
  • Інеса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Макиато

Дверки прийшли закороткі. Ширина модуля 80 см, дверки по 39,5 см, відповідно посередині виникнув проміжок в сантиметр. Хочу обміняти дверки на нормальні, звернулася в службу підтримки Розетки, поки відповіді немає.

Недостатки:
    Закороткі дверки

• Представник бренду

Доброго дня. 396мм - це правильна ширина дверцят за конструктивом (Фасад 713х396мм). Якщо виробити фасади по 40 см рівно, вони не відкриються, упираючись один в одного.
      Напевне, проблема в невірному коригуванні дверцят по петлях. Спробуйте відкоректирувати встановлення, проблема має зникнути.