Отзывы покупателей о Модуль нижний радиусный RoKo Руна under the order 82 х 56 х 30 см Дуб Винтаж (20200029948)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Нам підійшов цей модуль і по розміру і по зовнішньому вигляду, рекомендую.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Дуже задоволена цим модулем, вписався ідеально в те місце, яке треба було закрити, рекомендую. Після цього модуля купили ще одну навісну шафу цього виробника. Дякую.

Достоинства:
    Білий колір, зроблений добре, є невеликі ніжки.
  • Элеонора Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Винтаж. Цвет корпуса: Дуб Винтаж

Розібралися,у інструкції вказані комплектуючі які не потрібні.Зібрали за 5 хвилин.виглядає супер

Достоинства:
    Швидко збирати,виглядає гарно
  • Элеонора Б***

Не повна комплектація.

Недостатки:
    Нажаль не перевірили коли забирали з магазину розетки,а коли почали збирати виявилось що відсутня фурнітура.тому зібрати неможливо.Я обурена чекала місяць замовлення а тепер це просто купа дощечок

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Дуже класний та якісний модуль, по розміру підійшов.

Достоинства:
    Легко збирати
  • Мирошниченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Все було б на "4" якби комплектно. Замість ніжок упаковано якісь дві дощечки які тут апріорі немає куди притулити..

Достоинства:
    дешево
    Недостатки:
    некомплект. Ніжки відсутні. Без ніжок висота 72 см.

• Надя Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Кремовый. Цвет корпуса: Крем

На товаре указан класс "эконом", поэтому я ожидала худшего. Обошлось без разочарований: все детали были на месте и нормального качества, радиус я довольно быстро собрала. Из недостатков могу назвать отсутствие заглушек и хотя бы нескольких запасных деталей (например, шкантов, которые легко могут поломаться при сборке). Ну и, разумеется, ножки Вам без шуруповёрта не привинтить, отверстий под ножки нет. Для меня это не являлось недостатком, так как ножки и не планировала устанавливать.

• Представник бренду

Надіє, дякуємо за відгук про наш товар.