- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
користуюсь кожний день майже 2роки. Єдине побажання - зробити, щоб спинка під моїми 100кг та 180 см не просідала так далеко назад (тобто, то що спинка пружинить це добре, але бажано, щоб у спинки не була така амплітуда під вагою). Стан міг би рятувати регульований в горизонтальному положенні підголівник, але маємо те що маємо.
- Достоинства:
- добре по співвідношенню ціна/комфорт
- Недостатки:
- горизонтальна амплітуда спінки
- Олег С***
Пройшло ще півроку. Фіксатор гойдання періодично вистрибує: виникає ризик "сальто назад". Амортизатор висоти сидіння не тримає, впав у крайнє нижнє положення. Пора нове крісло шукати.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брал почти год назад по акции. Изначально хотел брать с пластиковой крестовиной, но надо было ждать 2 недели, в итоге взял с металлической.
Из плюсов: анатомическая откидная спинка. Понравилось, что сервисная служба быстро отвечает в вайбер. Кресло на голову выше своих предшественников 20-летней давности с "прямой" спинкой.
Из минусов: Сварочные швы на металлической крестовине похабные, такое ощущение, что варил студент-первокурсник. Но крестовина "смотрит" швами в пол - то бог с ними.
Дешёвые пластиковые колёса, кот. будут царапать ламинат. Надо стелить какой то коврик, лучше полиуретановый.
Пробовал заменить пластиковые колёса от старого кресла, но они там не держаться и вываливаются из за большего отверстия в крестовине. Заглушка на подголовнике для винтов - дешманская, я ее даже ставить не стал.
Если бы снова покупал - взял бы модель с подголовником из сетки(как спинка), если вернуться назад. Но за год он не затёрся и выглядит хорошо.
Итог: у кресла есть потенциал. По сути смысла в железной крестовине нет. Разница в цене была 300 грн. с пластиковой. Получается за эту "денежную дельту" + стоимость колёс - можно было поставить в комплект полиуретановые колёса, которые стоят 600-700 грн. в розницу и которые не будут царапать ламинат. И кресло было бы более добротным !
Не сторонник хейтить украинский бизнес в такое сложное время. И считаю свой отзыв объективным. У компании будет мотив развиваться, чего и желаю.
Оценка креслу 3 из 5. Как за свои деньги - неплохой вариант.- Достоинства:
- Откидная анатомическая спинка. Возможность покупки в кредит на 12 мес. Сервисная служба быстро отвечает в вайбер. Возможность купить з/ч в компании.
- Недостатки:
- Дешёвые колёса, некачественный сварной шов на металлической крестовине.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Майже рік користуюсь. Все ок, все працює. Зручне крісло в якому влітку не спекотно сидіти.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дефекти які впливають на користування
- Достоинства:
- Приємна такнина
- Недостатки:
- Неможливо вставити один ролик через дефект зварного шву, перекошене, скрипіти почало через тиждень
Представник постачальникаДоброго дня, Денис!
Будь ласка зверніться в сервісний центр і ми обов'язково вирішимо ці питання.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Придбаний в грудні 23 року.Легкий в збиранні,але через 1.5 місяців почався скрип при повороті . Під зріст 203см в цілому підходить,але підголівник знаходиться на рівні лопаток
- Достоинства:
- Легкий в збиранні,гарний матеріал
- Недостатки:
- Скрип після 1.5 місячної експлуатації
- Симоненко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Хороший стілець
- Достоинства:
- Високий, поясницю тримає. Кататись можна взад вперед
- Недостатки:
- Грюкає, коли їздиш на ньому. То мінус стелс
- Симоненко Е***
а, ще котусикам довподоби
- Бурко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив у серпні. На вигляд гарне, зручно сидіти, але у грудні стало сповзати униз, вага 115, пневмопатрон 3 го класу, повинен тримати до 150 кг. І ще помітив тріщини на ніжках хрестовини у місцях приєднання коліс, але не впевнений були вони з початку або з'явилися у процесі експлуатації.
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав!
Зверніться будь ласка в сервісний центр і ми обов'язково вирішимо це питання.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За пів року користування кріслом пластик біля підтримки спини тріснув
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Купив, зібрав, проблем зі складанням не було, сежу)) зручно
Хотілось би тільки опустити трохи підголівник, але як це зробити не знаю. Схоже що регулювання висоти чи кута нахилу підголівника тут немає.
Питання до продавця: чи потрібно зберігати рік саме коробку на випадок гарантійного випадку ?- Достоинства:
- Зручно, є підтримка попереку, що для мене важливо
- Недостатки:
- Не знайшов регулювання підголівника
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій!
В цій моделі є регулювання висоти підголівника. Якщо не виходить, то спробуйте прикласти більше зусилля. Нам коробка необов'язково потрібна, щоб прийняти товар на сервісне обслуговування.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хотів простого зручного крісла...
Нажаль, за першого тестування, виявилося, що впиратися у спинку треба обережно, бо обмежувач має властивість просто "вилітати" з гнізда. Після чого, ти відкидуєшся градусів на 45 назад. Думаю, що це може призвести до падіння головою вниз.
Підтримка попереку знаходиться десь в районі копчика (зріст 195 см).
Поролону в сидінні не достатньо, щоб не відчувати, що ти не сидиш на металі, що під ним (вага 115 кг).
І, вишенька на торті, після 3 місяців користування, крісло почало самостійно опускатися до мінімального положення. Регулятором висоти до цього навіть не користувався.- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
- "Підтримує" копчик, замість поясниці. Обмежувач відкидання має властивість несподівано "вилітати". Регулювання висоти зламалося за 3 місяці без користування.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій!
Зверніться будь ласка в сервісний центр і ми обов'язково вирішимо питання з заміною пневмопатрона
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Пройшло пів року та заламалась підтримка спини, після чого його не можливо використовувати, так як частина пластику впирається в спину
- Недостатки:
- Поломалась підтримка спини
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки не знайшов недоліків як на такі кошти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сумніви за виробництво в нас
- Лев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Якщо дивитися на фото, то виглядає стильно.
З практичної сторони є питання: дешеві матеріали, поролонова сідушка, роліки без резини ( тарахтить як тачанка).
З боків заважають вільно сидіти ребра, давлять на м'язи ніг.
Гадаю на пару рочків вистачить... розраховано на офіси більше, для себе гадаю можна більш комфортне знайти.- Достоинства:
- має сучасний вигляд, на перший погляд зручне
- Недостатки:
- від пластикових роликів багато шуму, сідушка - шматок поролону.
- Андрій С***
треба дивитись ціна-качество! Що ви хочете від кресла за таку ціну. Мені дуже сподобалось крісло.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло дуже зручне. Виглядає також більш дорожче, якість матеріалів сподобалась. В коробку до одного крісла не поклали гвинти, але протягом декількох днів гвинти вислали. Не зручно було їхати знову на вантажне відділення
- Достоинства:
- Якість, ціна, вигляд
- Недостатки:
- Не замітив
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По порядку, коробка величезна і переклеєна скотчем сто разів, мен каже, він зі складу, не повернення!;) Далі, якість як на ціну начебто норм, зручне , інструкція така собі, і взагалі я вважаю шо китай, або наша Держава розучилися робити пластикові вироби і різьби. Збірка - квест, тільки чоловічу силу і розум (фото інструкції). Плануйте годину на неї. В цілому норм, тут більше питань до виробника , та не до продавця. Скільки проживе, побачимо..
- Достоинства:
- Виглядає непогано як за такі кошти.
- Недостатки:
- Пакування, різьби, хромовані частини.
- Ілля Т***
Як воно? Нормально, прожило хоча б ці 2 роки користування чи ні?
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Отримав, зібрав. Дякую. Підголовник піднімається на мій зріст 190 - дуже зручно сідити.
- Достоинства:
- Ціна-качество
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
М'яке, зручне, стильне!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Коробка мінімум в 2 рази більше ніж потрібно, коробка наполовину пуста при цьому дуже тонкий картон який розірвався як тільки я взявся за перфоровану ручку, незручно нести.
Крестовина, дивітся фото, таке враження що зроблена у гаражі на колінах. Обробка металу жахлива. Так це низ крестовини, і ти просто не будешь бачити це все неподобство, але ж все таки. За такі гроші очікуешь отримати нормальну річ.- Достоинства:
- В цілому зручне крісло.
- Недостатки:
- Пакування, крестовина, відсутність інструкції
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Немає інструкціі фактично збирати треба навмання. Коробка с дуже тонкого картону порвалась одразу як взявся за ручку, і вона більше мінімум в 2 рази ніж потрібна, якщо вирішете донести додому її в руках з відділеня НП чи центру видачі, намучаетесь.+ в коробці тупо накидано все.
Крестовина виглядае дуже підозріло, це рівень *я сам склепав у гаражі.- Достоинства:
- Зміню комент як хоч трохи покористуюсь кріслом
- Недостатки:
- Сумнівно виглядають шви сварки на крестовині, немає інструкціі, упаковка
- Ілля Т***
Як вам крісло після двох років використання?
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
За таку ціну, на мою думку це найкращий вибір.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Непомічено
- Валерия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Крісло сподобалось. Мʼяке сидіння, підтримка спини, висока спинка. Плавно відхиляється назад, при потребі блокується відхилення. Поки задоволені .
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Крісло супер, перевершило всі сподівання
- Достоинства:
- Крісло зручне та надійне, в своїй ціновій категорії мабуть найкраще
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зібрав незважаючи на дуже невнятну інструкцію (дуже поганої якості розпечатка та ї не вказани деяки степи).
Як регулуюється нахил ?
спробовав багато варіантів прокрутки - нахилу немає.
Або навчить як його отримати, або - возврат.- Недостатки:
- Не має ніякого куту нахилу!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій.
Для того щоб ввімкнути режим гойдання потрібно лапку механізму висунути в бік І тоді крісло буде відхилятись.- Юрий К***
Товар не відповідає описаню ,змушив повернути.
- Сергій С***
скоріше за все у вертикальному положенні спинки просто витягнути ручку механізма (під сидінням) і ввімкнеться режим гойдання
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Так как не было инструкции, собирал почти наугад. Ушло где-то час на работу. Удивила конструкция, никогда такого не видел, тут подлокотники прикручиваются к сидению, а спинка прикручивается к подлокотникам. Дополнительно спинку держат пластиковые пазы в которые вставляется спинка. Обычно в таких креслах спинка и подлокотники независимо прикручивается к сидению. Еще вызывает сомнение качество крестовины, такое впечатление, что ее спаяли в каком-то гараже. И сверху на крестовину, так же как и на винты подставки для головы, идут дешевые пластиковые крышки. Могли бы что-то из метала сделать.
В целом если не смотреть на эти нюансы, кресло удобное. Вопрос только, насколько долго оно прослужит.
Отдельный минус Розетке за доставку. Изначально она была неделя, а потом 2 раза ее переносили. Кресло брал на подарок и получил его почти перед самым ДР.- Достоинства:
- Удобное, собирается легко при наличии инструкции
- Недостатки:
- Нету интрукции, спинка крепится к подлокотникам, крестовина
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Дизайну відповідає. Прийшло з невеликими подряпинами на хромованій хрестовині. Фабрика Ронді замінила її швидко
- Достоинства:
- Дуже зручне крісло
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
крісло чудове але нажаль не було інструкції,вже через декілька днів розібралися як його правильно зібрати
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- немає інструкції
- Школьный М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отсутствует крепеж. Сборка невозможна.
- Достоинства:
- Не оценил
- Недостатки:
- Не смог собрать
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Збирається досить просто, в користуванні вже тиждень, нарікань не маю.
Сподіваюсь в перспективі буде служити довго.- Достоинства:
- Зручне, міцне, красиве
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро!
Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший стілець на свою ціну. Приємний матеріал. Рекомендую , брали на подарунок, вже сиділи на зібраному, все класно
- Достоинства:
- Ортопедична спинка, зручний, саме те, що шукали
Представник постачальникаДоброго дня, Інна!
Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції.- Алексей Б***
Інна, цікавить кут нахилу спинки. Купив таке ж крісло, в характеристиках вказано, що кут нахилу 120 градусів. Але по факту по відчуттям там пару градусів і то за рахунок гнучної спинки. Крутив знизу цю "крутілку", що в одну сторону , що в іншу ))) різниці особливо не помітив. У вас як ?