Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кресло Rondi Брукс Хром Джинс (1410198823)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже зручне. Але за 2,5 крісло зламалося, хоча сиділа дитина 35-40 кг.

Достоинства:
    Зручне
    Недостатки:
    Ненадійне
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Доброго дня! Ролики даного крісла хіба що лежали біля прогумованих та використані продавцем як маркетинговий хід, а насправді прибули пластикові з підвищено чудовою здатністю швидко знищувати матеріал підлоги. В іншому - нормальне крісло.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Чудове крісло. Гарний матеріал. Легко збирається.
    Класно те, що основа і кріплення спинки до сидіння металеві.
    Рекомендую до придбання.

Достоинства:
    Чудове крісло
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло доволі гарне. Свої гроші коштує. Зібрали швидко без проблем. Але якість, хотілось трошки краще.

Достоинства:
    Зручне
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Прийшов стілець з не повною комплектацією, не було пласмаски яка приховує зварення на ніжці стілця. Після того як написав продавцю, дав фото і написав деталі J якої немає, отримав відповідь що потрібно написати трактат як провів літо(кучу додаткової інформації), поробити фотограції та щей відредагувати в Фоторедакторі, на що я забив так як не маю стільки часу але висновки зробив. "Для того, щоб ми могли розібратися в ситуації, що склалася, будь ласка, надайте наступну інформацію: - фото упакування (є малюнок з комплектацією); - фото комплектуючих які є в наявності; - фото інструкції з відміткою відсутньої деталі (відмітьте деталь олівцем чи за допомогою графічного редактора); - фото маркувальної наклейки із зазначенням моделі та серійного номера (шильда); - фото / скан-копія документа, що підтверджує оплату (товарний чек або видаткова накладна)".

Достоинства:
    Стілець не великий, гарний, зручний
    Недостатки:
    Не повна комплектація
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Купили дитині, цілком непоганий стілець. Виглядає гарно.

• Михайло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

Купив своїй дівчинці (12 років) на подарунок, для навчання. Добре їздить на коліщатах, але газліфт в гору пішов, а назад щоб опустити потребує сильного натискання. Не ризикнув вдавлювати геть на максимум вниз, щоб потім ще раз підняти. Щось не так з ним. Суто по відчуттям. Людям з вагою за 80 кг гадаю не підійде. Для дитини - не погано.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, добре їздить на коліщатах.
    Недостатки:
    Робота системи піднімання/опускання сидіння крісла.

Доброго дня, Михайло!
      Це крісло розраховане для ваги до 120 кг. Для того, щоб опустити крісло вниз, дійсно потрібна вага біля 40-50 кг. Якщо після цього крісло не підіймається, то це гарантійний випадок і Вам потрібно звернутися до сервісного центру. Але для того, щоб воно піднялося - потрібно встати з нього.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Покупали подростку 50 кг, я 75 кг тоже норм! Удобная спинка. Прекрасное кресло, быстро собрали по схеме_ все комплектующие в наличие и даже меб. ключик. Ничего не поцарапано. Рекомендую.

Достоинства:
    отлично на свои деньги
    Недостатки:
    пока не обнаружено
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Нормальное кресло, своих денег стоит

Достоинства:
    Внешний вид, цена
    Недостатки:
    Немного скрепит
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

Собрал легко сам. Смотрится отлично. Рекомендую Всем.

Достоинства:
    Цена, качество.
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

Все працює на відмінно,колеса тихо крутяться,деталі без царапин,тканина акуратно пошита,рекомендую!

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Дарина Т***

Якість на 5 з 10.
    Запах специфічний.

• Бондарь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

В комплекті не було деталей для кріплення коліс. Через це не змогли їх закріпити.
    Ще чекаю відповідь від служби підтримки Розетка. Але враження вже зіпсоване.

Недостатки:
    Неповна комплектація

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Якість крісла залишає бажати кращого.Усі металеві деталі в подряпинах або вмятинах,шви від сварки навіть не намагалися приховати...Я розумію що ціна не 13600,але навіть на таку ціну крісло не тягне.Повівся на відгуки,жалкую що купив.

Достоинства:
    Крісло на фото
    Недостатки:
    Крісло в реальності
  • Девятко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

Хорошо упакован, все в комплекте, собрали сами, все отверстия на месте, достаточно компактный, сидеть уютно, поднимается-опускается легко, ничего не хрустит, колеса не шумят. Время использования - стул только получили, первый день.

Доброго дня, Катерина.
      Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Качество материалов отличное, на твердую 5, ткань плотная, но мягкая и тактильно приятная, собрался быстро и просто. Запах действительно есть, не приятный, но он не пахнет на всю комнату, думаю за 2 дня запах уйдет. Для людей полных, с весом: девушки 80 , парни 110 будет узковатое, рассчитано для среднего телосложения. Минус один и не значительный, что спинка практически прямая, градусов 85, но в целом нормально.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне крісло брав доньці, дитина дуже задоволена.

• Катерина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хрестовина в корозії, на спинці шви не рівні.

Достоинства:
    З переваг-швидко виконане замовлення
    Недостатки:
    Хрестовина крісла в дрібній корозії
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Непогане крісло за свої гроші. Трохи хімозний запах, але гадаю за декілька днів вивітриться.

Недостатки:
    Хімозний запах
  • Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Крутое кресло. Собрала легко, все детали на месте, приехало целым, внутри есть ключ, инструкция. Выглядит очень аккуратным и приятно теперь работать.

Достоинства:
    Цена - Качество
    Недостатки:
    Нету
  • Дмитрий

Хорошее кресло
    Собирается быстро

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За свою ціну тверда 4. Пощастило, що не смерділо, всі деталі були в комплекті; воно не для габаритних людей, компактне.

Достоинства:
    Гарно виглядає, легка і швидка збірка
    Недостатки:
    Про всяк випадок 2 рази підкрутила, але воно трохи не стійке, ніби іноді похитується, коли нахиляєшся, але не критично. Підлокотніки чисто для виду без практичного використання, бо низько знаходяться
  • Светной Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Кресло ужасно воняет. Такое ощущение, что внутренняя набивка провонялась - в комнате второй день стоит ужасный запах от кресла. Возможно, хранилось на сыром складе, не знаю. По качеству сборки - очень неплохо: ничего не скрипит, хорошо ездит на колесах. Но из-за вони жалею о покупке.

Достоинства:
    Хорошая крепкая сборка.
    Недостатки:
    Ужасная вонь.
    • Александр

Наш экземпляр тоже с довольно сильным запахом чего-то химического. Запах на всю комнату по началу был. Креслу 4 дня, с каждым днем запаха все меньше. Сейчас ощущается только если впритык нюхать))

• Ринат В***

У меня тоже первый день воняло, то ли клеем, то ли химией какой-то.Потом выветрилось на 2-3 день

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

На перший погляд по фото -крісло велике,а насправді воно мале,Але чому ніхто не пише,що воно смердить,як ахматовський баран?До 50кг крісло не опускається донизу і це проблема.

Достоинства:
    Крісло комфортне
    Недостатки:
    Смердить
  • Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пепельно-синий

Все добре. Гарний стілець. Але 1 шуруп не підійшов. Був замалий. Підібрали самі.

Достоинства:
    Компактний та зручний.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Ольга Г***

Все чудово!

Достоинства:
    Є інструкція, швидко зібрали. Гарний вигляд, чудовий колір, трошки занизькі підлокітники, але це суб'єктивно.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Сьогодні отримали крісло,доставка як завжди вчасно.Упаковано було добре.Якість суперова!!!Дитина в захваті!!!Рекомендую!!!

Достоинства:
    Стильно та практично
    Недостатки:
    Не має жодного

Доброго дня, Юлія!
      Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції.

• Січко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Замовили крісло світло сірого кольору в щільній тканині, а воно пришло шкіряне чорне. Доставка більше тижня.невже за такий час продавець не міг перевірити,що він відправляє. Адже навіть на коробці великими літерами вказано колір.довелося від товару відмовитися.

Достоинства:
    Не мали змоги перевірити та спробувати
    Недостатки:
    Не мали змоги пепевірити
  • Александра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Купили дане крісло на подарунок, все добре по якості, та є одне АЛЕ!

Механізм прокачування відсутній хоч в описі до товару він є. Дуже розчаровані, бо зручність на двійку...

Достоинства:
    Якість непогана
    Недостатки:
    Немає функції качяння хоч і вказана в характеристиках
  • Тетяна М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Прийшли отримувати в центр забору ,розпакувати ,на вигляд непоганий наче ,але запах !!!! то просто страшне,так як маємо двох дітей з алергією ,забрати не наважились ,то не запах просто нової речі ,а якійсь хімічний чи який ,короче дуже розчарована (((

Недостатки:
    Запах
  • Катерина Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Недовговічне, не раджу

Достоинства:
    Гарне, зручне
    Недостатки:
    Зламалася вісь крісла при звичайному використанні, тепер сидіти на ньому, як на гойдалці кататися
  • Сергій С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Обирали компактне крісло для домашнього кабінету. Дуже задоволені своїм вибором. Гарна якість, просте в збиранні, прогумовані тихі колеса. І оббивка з тканини, літом не буде спекотно, зимою не буде неприємно холодно сідати. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Компактне, якісне, правильна оббивка
  • Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне, зручне крісло, за свої гроші дуже непоганий варіант. Багато відгуків про поганий запах, але нічого такого не було. Висоти вистачає, але трохи замале якщо у вас зріст 1,80

Достоинства:
    Зручне, гарний матеріал, проста збірка
    Недостатки:
    Є моменти по металу які в експлуатації не помітні, не дуже гарні зварні шви які перекриваються пластиковою заглушкою
  • Анастасия З***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Пыталась найти золотую середину между мега-дорогими геймерскими креслами, и обычным бюджетным креслом, и это оказался не просто оптимальный вариант, а очень хороший выбор, я довольна. Единственный нюанс - это скорее уже моя личная проблема, но мне хоть и 19 лет, вешу я 36 килограмм, и кресло просто напросто под моим весом не опускается вниз... Под весом других людей легко и просто поддаётся... Тут либо его надо смазать и оно будет опускаться и подо мной тоже, либо оно просто не предназначено для людей, которые мало весят. В любом случае, хорошее кресло за такие деньги, советую.

Достоинства:
    Красивое, удобное, простая сборка, шестигранник в наборе.