Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кресло профессиональное Rondi Перфоманс Хром Серое (1410199017)

Код:  520244084
Оценка пользователей 4.24/5
  • Олександер Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пользуюсь 9 меяцев. Нареканий вообще нет, ко качеству. Имею 8 протрузий. Не скажу что оно сильно спасает, но кресла ниже классом явно хуже. Ничего не скрепит, подлокотники отдельный кайф, спинка очень податливо отходит назад, достаточно далеко, считайте полу лежа. За сетку не волнуйтесь она очень прочная., это лучше чем кожа, сетка не испортится в отличие от кожи, и летом сидеть намного комфортнее так как сетка отлично дышит. У меня действительно большое искривление шеи (вытянута вперед). И приходится на подголовник дополнительно надевать авто подушку на резинке, регулировки подголовника не хватает (сама регулировка есть, но для меня не достаточно), и это моя особенность а не вина кресла. Интересно что о подголовнике скажут люди с нормальной шеей.

Достоинства:
    Хорошее кресло, сделано очень качественно
    Недостатки:
    Не совсем подходит под мою кривую шею, нет покачивания.
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже класне крісло

Достоинства:
    Все
  • Валерій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вибачаюсь, у всьому розібрався. Дякую.

• Валерій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар прийшов вчасно. Скласти було легко за інструкцією . Але в кінці відео спинка крісла нахиляється, а в мене НІ, ЧОМУ? Що з цим робити??? А може я щось неправильно розумію? Поясніть, будь ласка!

Достоинства:
    Якість, легко збирати.
    Недостатки:
    Спинка крісла не нахиляється!!!
  • Я

І так, загалом, крісло НЕ погане, але :

1. Поступово, спинка втратила свою позицію, тепер не має можливості чітко і рівно тримати спину.

2. Підлокотники, ( прикладую фото ) почали банально розриватися, від того! Що я на них тримаю руки/локті. І по суті, це є початком кінця цього крісла, адже коли вони повністю відійдуть, то як мені буде сидіти за цим кріслом?

За таку сумму - це просто смішно. Надіюсь, що бодай зможу отримати ці підлокотники, що б їх замінити.

Достоинства:
    Загалом, крісло досить таки не погане.
    Недостатки:
    Вистачило на 13/14 місяців
    • Я

От буквально така сама ситуація! Аналогічнчо, + ще те, що крісло почало так скрипіти, наче зараз розвалиться..

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

поки лиш три місяці але політ нормальний, виглядає і відчувається якісно

Достоинства:
    Багато регулювань
    Недостатки:
    не виявив
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

у кого проблемы со спиной, советую вам это кресло, это кресло мне выпрямило полностью спину, я удивлён, что кресло спину выровняло

Достоинства:
    кресло
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

доставка семь дней, это просто безобразие, лучше купите в другом магазине

Достоинства:
    кресло
    Недостатки:
    доставка и магазин сам
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Після місяця використання почало жахливо скрипіти. Кожен рух на ньому - це скрип, який попадає в мікрофон під час запису відео і це дуже дратує. Ручка регулятора попереку відламалась на 2й день користування, хоча 1 раз відрегулював під себе і більше цю ручку не чіпаю. Сітка виглядає міцною але одяг буквально полірує, тобто після дня активного сидіння під тобою достатня кількість залишків тканини. Сам одяг на мою думку не портиться від цього, але доводиться буквально кожного дня під собою пилососити, бо все це розлітається по студії

Достоинства:
    Зручне для моїх пропорцій 105кг і 185см.
    Недостатки:
    скрип, ручка регулятора попереку.
    • Євгеній П***

Який стан крісла зараз, спинка тримає положення?

• Оксана М***

Сину дуже подобається

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сижу на этом кресле уже больше полу года, в целом креслом доволен, есть проблемы со спиной, в виде трех грыж поясничного отдела, поэтому думаю что могу дать объективный отзыв, так как работаю по 8-10 часов. Спина не болит, сетка держится упругой, хоть я и не маленьких габаритов, 120 кг, появился небольшой скрип, в момент облакачивания на спинку, регулировки работают хорошо, подголовник удобный, подлокотники удобные, мягкий материал, но в то же время прочный.
    Ставлю твердые пять баллов, могу рекомендовать.

Достоинства:
    Удобства
    Недостатки:
    Со временем появился скрип.
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло прийшло добре запаковане. Всі деталі для збірки були в наявності, навіть поклали запасні гвинти.

Сподобалось що все збирається одним шестигранним ключем.

Інструкція простенька, але зрозуміла.

Але є різниця в описі товару і тому що написано на коробці. В описі вказаний виробник Rondi. На коробці написано Richman Українська меблева фабрика. Але звісно, то не є українське виробництво, бо знизу на сідлі є величезні китайські ієрогліфи, що видають походження товару.

Але звідки воно не було б, крісло зручне. Збирається легко. Під себе налаштувати просто.

Єдине за що переживаю це металева опора, хром там не дуже якісний і з часом може зʼявитися іржа.

Достоинства:
    Простота збірки
    Якісні комплектуючі (окрім хромованих частин)
    Зручність використання
    Наявні можливості налаштування
    Недостатки:
    Хромовані деталі можуть із часом заіржавіти.
  • Володимир

Ідеальне крісло

Достоинства:
    Конструкція
    Зборка
    Матеріали
    Сітка
    Регулювання
  • Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове крісло, але так і не зрозумів навіщо в кріпленнях підлокітників ще по три отвори

Достоинства:
    Максимальна можливість налаштування підлокітників, зручна форма сидіння та спинки, підтримка попереку та голови, вентиляція
    Недостатки:
    Сіточка оббивки не виглядає надто живучою, можливо розтягнеться та/або втратить пружність з часом. Не розібрався чи є у підлокітників фіксація положення?
    • Олексій У***

Я думаю для дополнительного крепления для подставки для ног

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому влаштовує. Є кілька нюансів налаштування

Достоинства:
    Тримає 135 кг, сидіти досить зручно
    Недостатки:
    Підлікотники не фіксуються. Відхилення назад не блокується. Підтримка поперека незручно фіксується.як регулювати висоту спинки не зрозуміло

Доброго дня, Дмитро!
      В цьому кріслі є 3 різні положенні в якому можна заблокувати гойдання. Це можна зробити педалью за допомогою якої Ви підіймаєте та опускаєте крісло (яка розташована з правої сторони під сидінням).
      Її потрібно просто штовхнути всередину.
      Як регулюєтеся висота спинки, можна подивитись у відеоогляді. Там показана кнопка, якою це можна зробити. Вона розташована на спинці ззаду.

• Назарій В***

Шикарне крісло. Під зріст 196 чудово підійшло

Достоинства:
    Все регулюється
    Недостатки:
    Поки жодних
  • Дмитро Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличное кресло, собирается легко, качество хорошее, куча регулировок, посадка удобная и спина не устает.
    Но для роста < 1.70 может быть неудобно и высоковата спинка, даже в минимальном положении. Надеюсь сетка не растянется за пару месяцев, как обычно бывает у бюджетных моделей.

• Каюк Р***

Добрий день. Про зріст, якщо мій зріст 182, то мені кресло буде замалим? По фото і відео, воно наче з норм габаритами.

• Дмитро Х***

Роман, будет нормальным, минимальное положении спинки будет комфортным для роста 1.70-1.80, плюс спинка регулируется по высоте и ее можно поднять на ~10-15см

Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Після двох тижнів тестування цього кресла, скільки шансів я йому не давав, мені не підійшло. Основна проблема - передній паралон на сидінні, він дуже жорсткий, хоча рукою пробуєш, наче норм. Від паралону затікають ноги під колінами. Я зверху й накидку з льону клав і підставку під ноги ставив - мені не допомогло. Повернув назад.

Достоинства:
    Гарні підлокотоники, непоганої якості матеріали (окрім сидіння) та сервіс Розетки, повернув взагалі без питань
    Недостатки:
    На ньому незручно сидіти, затікали ноги під колинами
    • петро У***

На яке крісло обміняв?

На Hara Chair Нітше