ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Кресло Rondi Скайлайн Хром Черное (1410199018)

Код :  520248444
Оценка пользователей 3.8/5
  • Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Некомфортне, звичайний офісний стілець краще. Користуюсь півтори місяці.зріст 178, вага 78. За ці кошти можна знайти щось краще

Достоинства:
    Матеріали таа збірка
  • Ілля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Розчарували пошкодження тканини, або так з виробництва , або при транспортуванні було пошкоджено, по причині плотного пакування м'яких елементів поруч з металевими гострими

• ВІТАЛІЙ Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Користуюсь тиждень. До цього було ігрове крісло - це небо та земля, ігрові це тотальний скам і хлам, з цим кріслом я нарешті можу сидіти хоч весь день без болі у поясниці, дуже зручне, дуже гарне і доволі міцне, час покаже. Вага 95кг, режим качалки топ, підлокітники зручні і радує що вони в мене залазять під стіл, тому що з попередним ігровим так не виходило. Поки не скрипить, не калатає. Дуже сподіваюсь що воно прослужить мені довго

Достоинства:
    Зручне, гарне, сітка, підголівник, підлокітник
    Недостатки:
    Відсутність регулювання підтримки поясниці, справді, дуже шкода
  • Євген Г***

Дуже комфортне і якісне!

Недостатки:
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Крісло легко збирається, добре запаковане. Сидіти зручно.

Достоинства:
    Підтримка попереку, не скрипить.
    • Ілля Т***

Вітаю! Думаю теж узяти крісло, хотілося б дізнатися, як воно показало себе у вас за рік? Скрипи, люфт, цілісність? І чи буде зручно людині зростом 185-190?

• Владислав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

В характеристиках пишуть що країна виробник Україна, но прислали крісло під брендом Richman який з Китаю.

Достоинства:
    Крісло чудове, якісна збірка та матеріал