Отзывы покупателей о WIFI маршрутизатор Беспроводной двухдиапазонный гигабитный маршрутизатор Tenda AC8 тенда АС8
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Щось не зрозуміло:купляв 2 шт 1.07.26,а учора один вийшов із ладу,здав по гарантії у магазині Розетка,начебто усе добре було,але щось швидко зламався (
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже не перший раз купляв цей роутер, тричі вже якщо на це пішло) Своїх функцій він вартий, налаштування зрозуміле,та і ціна теж добра.
- Максим У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре, працює швидко
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив 2шт ~2р тому, один вже здох, інший при роботі відключає wi fi по пару разів на годину
- Достоинства:
- Недорогий(відносно), хороша швидкість
- Недостатки:
- Часто сам відключає пристрої
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти у вирішенні проблеми.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Співвідношення ціни і якості - ідеальне!
- Достоинства:
- Працює, відповідає параметрам!
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Ми раді чути, що маршрутизатор вам сподобався та задовольняє ваші потреби. Приємного користування!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Постійно зникає 2.4 G.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Экономія виробника на охолодженні.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер!
Дуже легко налаштувати, а працює люкс!- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не побачив
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Нам приємно, що Ви задоволені нашим маршрутизатором та якістю його роботи. Приємного користування!
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Приємного користування!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже крутий та добре працює
- Достоинства:
- Хороший сигнал
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Нам приємно чути, що якість роботи маршрутизатора вас повністю задовольняє. Приємного користування!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені роботою маршрутизатора та якістю сигналу. Бажаємо стабільного з'єднання та приємного користування!
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший роутер. Працює
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Нам приємно знати, що маршрутизатор вам сподобався та якісно виконує свою роботу. Приємного користування!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишилися задоволені роботою маршрутизатора. Бажаємо стабільного з'єднання та приємного користування!
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Роутер ціна = якість.У двокімнатній квартирі мережа є в любій точці,,,це враховуючи те що в квартирі кухню і кімнати розділяє капітальна стіна..Встановив додаток і користуємось.Поки все норм.Дякую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки нема.
- МурікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки працює
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Сподіваємось, що маршрутизатором повністю задоволені. Приємного користування!
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный маршрутизатор
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda AC8. Нам приємно чути, що якість роботи маршрутизатора Вас повністю задовольняє. Приємного користування!
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що маршрутизатор працює стабільно та виправдовує очікування.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На другий день запрацював. Настройка займає небагато часу... А ось сам роутер вередливий. З іншими такого не було.
- Достоинства:
- 1 Гб та 3 порти
- Недостатки:
- Лише одне ядро... Для головного роутера - потрібно 2 чи більше...
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Соотношение цены характеристик и качества
- Достоинства:
- 1ГБИТ
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що маршрутизатор Tenda AC8 виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший роутер за свою цену, интернет хорошо ловит, не глючит, не виснет
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Маршрутизатор прекрасний,виглядає стильно,налаштував без проблем,швидкість WiFi добра,відмінно ловить аж в самих дальніх кімнатах.
- Достоинства:
- Репитер,дводіапазонний режим роботи та ін.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший маршрутизатор
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Служив да здох. Пів року десь служив. Потім швидкість дуже просіла. Не купуйте!
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Дешевий
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже півтора роки.
Спочатку він постійно перезавантажувався при будь-яких умовах. Після звернення на пошту виробника - дали прошивку більш старішу та він працює трохи краще.. 5ггц постійно відпадає, користуватись неможливо.
Використовую фактично лише 2.4..- Достоинства:
- Недостатки:
- Постійні відвали WiFi 5ггц
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пропрацював 27 місяців при гарантійному строку у 24 місяці. Тобто відпрацював гарантійний строк і помер. Зараз таке враження, що відбувається циклічне перезавантаження - загоряється світлодіод, потім гасне, потім знов і так по колу. Ні по кабелю, ні по Wi-Fi до роутеру немає доступу. Коли працював, теж не все було гарно - інколи по Wi-Fi зникав інтернет, хоча сигнал був. Це в одній кімнаті з роутером. Але таке траплялось не часто. Брав на заміну своєму старому Asusякий до заміни пропрацював понад 10 років. Зараз знов дістав старенького Asus і він все ще працює!
Ризикнув купити дешевий роутер Tenda по знижці, але на майбутнє буду купувати Asus або хоча б TP-Link.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- нестабільна робота, ненадійний
- Василина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово працює,якісний маршрутизатор!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На 6-й рік роутер помер. Спочатку почав відвалюватись Wi-Fi, все частіше і частіше. Потім взагалі не включився. По lan на 192.168.0.1 не відповідає. Труп.
- Достоинства:
- поки тільки ціна
- Недостатки:
- ненадійний
- Євген
Ще додам. Не купуйте це. Зараз це відстій. Максимум на дачу для ноута і смартфона.
Елементна база сама дешева. Процесор 1Гц одноядерний. Він не може нормально обробляти потоки, нагрівається, як скаженний. Техпідтримка ніяка. Безпека теж. - Євген
Розетка не дає поправити відгук. Насправді пропрацював трохи менше 4-х років. Купусався у січні 2021.
Представник постачальникаДобрий день.
Нам дуже прикро, що виникли незручності. Зверніться, будь ласка, до техпідтримки: [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine, фахівці допоможуть вирішити питання.
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
після 3 місяців використання роутер просто перестав нормально працювати, вайфай роздає і наче все добре але інтернету немає, при тому при прямому підключенні до комп'ютера все є, а також в программі "Tenda WIFI" роутер відображається як офлайн
- Достоинства:
- дуже гарне покриття та швидкість
- Недостатки:
- нестабільний, після 3 місяців перестав нормально працювати :(
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
все ок
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пропрацював добу і начав відпадати вайфай
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
До цього користувався роутером Tenda N301 дешевий, але досить якісний і стабільний в роботі. Але хотів розширити покриття, тому взяв знову від Tenda. Але ця модель не виправдала очікування. Радіус і швидкість хороша, але бувають збої. Може зависнути, перезагрузитися, вилітає на декілька хвилин, інколи репітор до нього не може приєднатись. Міняв прошивку, те саме. Ставлю 2 зірки. Це мабуть максимум.
- Достоинства:
- Радіус покриття, швидкість
- Недостатки:
- Вилітає, перезагружається, нестабільний в роботі
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую. Працював 1 міс і все
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую. Працює
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Проработал две недели нормально, потом раз в сутки надо перезагружать, а Шас иногда до пяти раз подряд, греется сильно, хотя на улице ноябрь
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий роутер.
Є можливість налаштування через додаток і більш розширений через сайт. При правильному налаштуванні, повністю покриває трьох кімнатну квартиру
Представник постачальникаВітаємо.
Щиро дякуємо за приємні слова! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені маршрутизатором. Гарного користування.
- елена п***Отзыв от покупателя. Продавец: Stores GMC. Цвет: Черный
Напруга живлення заявлена 12v
По факту 9v
Обман.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви отримали маршрутизатор не з тими параметрами живлення, на які розраховували, але при виборі вони були важливими.
У Вас Tenda AC8 v2.0, яка має параметри живлення 9В - 1А, а 12В - 1А має Tenda AC8 v5.0. Наразі актуальні та доступні дві апаратні версії Tenda AC8 v2.0 та v5.0.
- Ельдар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отлично работает. Легко настроить.
Представник постачальникаВітаємо. Ми дуже вдячні вам за відгук.