Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Беспроводной маршрутизатор Wi-Fi 6, двухдиапазонный, 1 Гбит/с, 4 антенны, USB 3.0, черный

Оценка пользователей 4.49/5
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Роутер працює добре, сигнал потужний.

Достоинства:
    Потужний сигнал, просте налаштування через додаток
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артем С***

Нормальний маршрутизатор.

• Артем К***

Імба

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Роутер працює швидко. У комплекті була зрозуміла інструкція, тому налаштувати його вдалося досить швидко. Сам роутер працює добре, швидкість тримає без проблем.
    Єдине, з чим виникла проблема — після підключення не було доступу до Інтернету. Виявилося, що потрібно було зателефонувати до компанії провайдера та попросити зареєструвати новий роутер у їхній системі. Після цього все запрацювало.
    Загалом роутером дуже задоволений. За свої гроші

Достоинства:
    Бистра доставка відповідає цінні
    Недостатки:
    Не виявив
  • Максим Р***

приехал без гарантийного талона

Недостатки:
    приехал без гарантийного талона

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
      Для цього, будь ласка:
      - авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
      - перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
      - виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
      - виберіть товар та натисніть "Завантажити";
      - дочекайтеся завантаження файлу.
      Деталі за посиланням .

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Толковий роутер, добиває в крайню кімнату на другому поверсі через з/б перекриття.

Достоинства:
    Більше покриття , сильніший сигнал
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нарешті asus перейшов на 12 вольт, замість 19, але потіжність лишилась близько 50 ват і звичайного павербанку буде не достатньо для нього. Працює місяць стабільно, без нарікань, при навантаженні близько 30 пристроїв і 2 додаткові mesh вузли.

• Дмитро Л***

Ви походу не туди відгук відписали.. Це не ASUS)) це TP-Link, дві компаніі конкуренти, перша Тайвань, друга Китай..

• Артем М***

Все чудово. Рекомендую

Достоинства:
    Шикарний варіант за свою ціну. Стабільна робота. Зручний застосунок
    Недостатки:
    Довге (відносно) перезавантаження
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Классный роутер с кучей настроек.

Достоинства:
    Мощный wifi сигнал
  • Юрій А***

Дуже потужна штука. Діапазон покриття та роздача вражають. Дуже задоволений

Достоинства:
    Великий діапазон роботи
    Недостатки:
    Верхня панель дуже швидко забруднюється відбитками пальців
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купила цей роутер на заміну старому TP-Link. Різниця відчутна одразу: швидкість через Wi-Fi на частоті 5 ГГц тепер практично така ж, як і по кабелю. Налаштувала буквально за 5 хвилин через смартфон. Сигнал пробиває дві бетонні стіни без проблем, інтернет не зникає, навіть коли підключено понад 6 пристроїв одночасно (телевізори, телефони, ноутбуки). Покупкою дуже задоволена рекомендую!

Достоинства:
    Стабільний сигнал, висока швидкість, підтримка Wi-Fi 6, зручний додаток Tether, наявність порту USB 3.0.
    Недостатки:
    Недоліків я не помітила , працює справно.
  • Максим

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Придбав більше півроку тому. Дуже слабкий сигнал wi-fi у спальні так як потрібно пробити три стіни панельки, але коли відключають електроенергію (у мене роутер живлення автономне) і в сусідів перестають працювати роутери то сигнал у спальні стає 100%. Довелося у спальні ставити подовжувач RE-300. Роутер його відразу побачив і видає повну інформацію про його роботу, підключення пристроїв і тд. Рекомендую. Я задоволений.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Забирал на отделении розетки и даже не проверял товар, так как роутер был запаян пленкой, как буд-то он новый. Каким же было мое удивление, когда дома я его достал из коробки, а он весь в каких-то жирных отпечатках пальцев и со сломанной антенной. Так она была не просто сломана, а такое ощущение что пластик пытались паяльником прилепить, чтоб антенна держалась. На отделении назад забирать не захотели, сказали что отправят на экспертизу и надо ждать месяц и я еще должен доказать, что это не я его сломал за пол дня, которые он был у меня. ЧТО???? В конечном итоге ни роутера ни денег. Сервис Розетки как всегда на уровне дна.

• Александр А***

а Ви поставте себе на місце робітгників Розетки. Забрали без огляду, дома зломали на принесли, розказуєте щось неймовірне. Вам же не відмовили, прийняли, будуть проводити експертизу.
      Звичайно Ви не винуваті що хось зломав, але і вони повинні не відмовляються від перевірки

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий роутер за свої гроші

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Маршрутизатор обирав за характеристиками та відгуками. Працює стабільно. Додаток зручний.
    Якщо сумніваєтесь з приводу вибору серед інших варіантів, не сумнівайтесь.

Достоинства:
    Швидкість. Захист.
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий роутер. За допомогою додатку роутер легко настроїти і користуватись.

• Ігор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

у меня до этого 4 года был tp link c80 но он поджарил себе чип походу и при сильных нагрузках отрубается, рассматривал 2 роутера на замену первый asus ax52 pro второй собственно ax55 сначала заказал ax52 pro по 2.4 он вообще не доставал до кухни никак, по 5ггц так же с трудом скорость была хорошая но только рядом с ним я его сдал на следующий день и сразу же заказал ax55 он без проблем достаёт до кухни обеими сетями но скорость по 2.4 даже с режимом приоритета 6mbps за то по 5ггц 70+ оба роутера очень похожи но у тплинка,цена выше на 400 грн,мощнее процессор,больше озу, есть usb, решил оставить 5ггц сеть но дополнил её старым роутером и на кухне теперь 176mbps и смысла возвращать 2.4 даже как то нету (кухня от роутера 2-3 стены 15+метров на пути зеркала,метал для гипсокартона ) на удивление старик с этим справлялся лучше по крайней мере на 2.4. Тестил с пк там модуль intel wifi6 ax201 160Mhz и он почти смог выжать гигабит может повлиял внешний фактор, а может модуль слабоват но думаю можно и лучше с 2.4 другая история 160-170 download 200 upload честно говоря не оч, честно говоря это единственное устройство с wifi 6 у меня дома (настройки в биосе для Украины включал если важно кому)

Достоинства:
    по 5ггц лучше до 3000 я думаю нету,далеко бьёт 5ггц,много пространства в корпусе для воздуха и сам корпус вверху и снизу дышит насквозь
    Недостатки:
    2.4ггц но эта проблема у всех новых роутеров
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Найкращий роутер за ці гроші!

Достоинства:
    Швидкий, стабільний, непоганий зовнішньо.
    Недостатки:
    VPN платний
  • Віктор С***

Добрий прилад. Рекомендую.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Даний маршрутизатор топ! Надійність, стабільність, це робоча конячка! Користуюсь поки пару неділь, але можу сказати єдине, 2 стіни і ловить вже до 100мбіт/с) на 5гц каналі, дивно що на 2,4 не ловить майже, а так все норм)

Достоинства:
    Стабільність, Надійність, Софт
    Недостатки:
    2 стіни і вже не 800мбіт/с, а ледве 100 на каналі 5гц, тому що 2,4 майже вже не ловить через 3 стіни
  • Ірина Б***

корисний

• Ельвіра Д***

Покупкою задоволена

• Анатолій А***

Рекомендую
    15 пристроїв забезпечення інтернету без перебоїв
    Швидкість тримає стабільно

Недостатки:
    Завантаження 3-5 хв
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий роутер, найкращий за ці гроші мабуть.

Достоинства:
    Гарна швидкість, можна підключити носій
    Недостатки:
    Очікував що буде дальше добивати, не добиває до альтанки.
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував TP-LINK Archer AX55 як апгрейд після старого роутера, очікуючи кращу швидкість і стабільність за рахунок Wi-Fi 6. На практиці — отримав протилежний результат у важливих для мене сценаріях.

Так, у спідтестах швидкість може бути високою, але в реальних умовах (онлайн-ігри) з’явилися проблеми, яких не було на старому роутері. У грі (Riot / LoL, R6 та подібні) регулярно фіксується висока затримка при підключенні до серверів (200–400 мс), нестабільні показники та стрибки затримки, хоча локальна мережа і роутер показують нормальні значення.

Пробував різні налаштування:
    • Wi-Fi 6 увімкнено / вимкнено
    • зміна каналів вручну та Auto
    • різна ширина каналу
    • WPA2 / WPA3
    • Smart Connect

Ситуація частково покращується, але до стабільності старого роутера не доходить. На попередньому пристрої ігри працювали рівніше, без таких затримок, навіть при нижчій номінальній швидкості.

Висновок:
    роутер може підійти для серфінгу, стрімінгу, завантажень, але для онлайн-ігор стабільність гірша, ніж очікувалось, і Wi-Fi 6 у моєму випадку більше заважає, ніж допомагає.

Достоинства:
    Сучасний дизайн і характеристики
    Високі швидкості у спідтестах
    Зручний додаток
    Підходить для перегляду відео та звичайного користування
    Недостатки:
    Нестабільний пінг у онлайн-іграх
    Wi-Fi 6 не дає очікуваного результату
    Потрібно багато ручних налаштувань
    Старий роутер був стабільніший для геймінгу
      Представник бренду

Вітаємо. Якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки Тел. 0 800 50-55-08, пн-пт з 9.00 до 18.00, сб, нд – вихідні. Або скористатись формою звернення на офіційному сайті ссылка

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сигнал Wi-Fi потужний, набагато краще пробивае через стіни ніж мій старий роутер. Що з питання споживання, при ввімкненному Wi-Fi 5Ггц (2.4Ггц вимкнено) в мене роутер споживає 6-7Вт (12В).

Достоинства:
    Швидкий, якість зв'язку
    Недостатки:
    Супер марка глянцева частина, таке враження, що залапується просто від того що на неї дивишся
  • Антонов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Роутер приехал в срок, работает хорошо, стабильный устойчивый сигнал, порадовал юсб порт. Подключил к нему жёсткий диск на 1 ТБ всё работает отлично.

Достоинства:
    Роутер хороший, отличный сигнал, юсб порт
    Недостатки:
    Не выявлено.
    • Дмитрій К***

Hdd или ssd подключали?

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Придбав замість Asus RT-AX1800U різниця відчутна. Сигнал набагато сильніший.

• Лютий А***

Дякую!

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Задоволений цілком. Замінив роутер xiaomi, який сумлінно працював 10 років. Налаштування просте, фтп налаштував без проблем, інтерфейс людський. Сигнал віфі чіткий через 2 стіни

Достоинства:
    Простота налаштування
    Недостатки:
    Та впринципі нема
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

гарний роутер з хорошим покриттям та легким налаштуванням, за 2 тижня користування не було збоїв, працював стабільно.

Достоинства:
    Гарне покриття, легке налаштування
    Недостатки:
    Трохи дорогуватий
  • Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний роутер. Після АХ10 великої різниці не побачив, але краще стало.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Наче немає
  • Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий роутер, сигнал дістає по всій квартирі (трикімнатна, цегляна будівля). За допомогою додатку роутер легко настроїти і користуватись.
    Користуюсь 2 місяці, нарікань немає.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки немає
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный

Хороший роутер. Працює без проблем. Підключив до ДБЖ на 12 В. і тепер є інтернет навіть коли немає світла.

• Дмитро Т***

Підкажіть який дбж використовуєте для ону термінала та роутера?

• Юрій

Ону термінала не маю. А для роутера отакий ДБЖ придбав:
      ссылка

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошее качество сборки, стабильный сигнал.