- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Купили вперше для проби як себе покаже.
В ЕСО режимі вистачає на прибирання всієї квартири, добре збирає все сміття та миє забруднення. Але якщо щось "прилипло", що й не відшкрибати пазурем, то з таким забрудненням не справляється.
Перші прибирання квартири варто робити на MAX режимі, щоб добряче повимивати бруд, який звичайний моп не вимивав уже. Плитка так ніколи не "сяяла" (сказала мені дружина). Але будьте готові, що треба буде розділити прибирання на 2 і більше разів.
Пилосос розкладається майже "до низу", але під ліжко "далеко" не запхаєте. Треба доочищати звичайним мопом, або "сунути" ліжко.- Достоинства:
- В режимі МАХ дуже добре вимиває плитку.
Контейнера для чистої води хватає на все прибирання та самоочистку по завершенню. - Недостатки:
- В режимі MAX дуже швидко розряджається, не вистачає на заявлені до 20 хв.
Часто приходиться двічі спорожнювати контейнер для брудної води під час прибирання
Представник брендуДоброго дня, Володимире.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Час автономної роботи може відрізнятися залежно від умов експлуатації. На продуктивність акумулятора впливають рівень заряду перед початком прибирання, стан валика та фільтрів. Для досягнення максимальної автономності рекомендується повністю заряджати прилад перед прибиранням і регулярно очищати валик та фільтри.
Необхідність частішого спорожнення контейнера для брудної води є нормою при ретельному вологому прибиранні. Крім того, при переведенні пилососа в горизонтальне положення система може раніше повідомляти про потребу спорожнення контейнера, щоб запобігти переливанню брудної води.
Якщо у Вас виникнуть сумніви щодо стану акумулятора, Ви завжди можете звернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення діагностики.
Бажаємо приємного користування.
- Ралюченко ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Дуже його хотіла,отримавши повністю задоволена.
- Достоинства:
- Потужний,сам себе чистить.
- Недостатки:
- Хотілось щоб на передній частині самого пилососа була підсвітка,але вже як є.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Заряд тримає дуже добре і довго. Миє і пилососить якісно, в мене всюди паркет. Не важкий,дуже добре що самоочищається . Рекомендую всім особливо в кого малі діти бо швидко взяв і помив і пропилисосив все.
- Достоинства:
- Легкий у використанні,швидке прибирання.
- Тетяна С***
Підкажіть, будь ласка, без води його теж можна використовувати, для сухого прибирання?
- Тетяна К***
Без води не можна він зразу миє і пилососить.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за питання.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Clean 2 призначений для одночасного сухого та вологого прибирання твердих підлог. Під час роботи прилад одночасно збирає сухе сміття та миє підлогу. Він чудово справляється зі збором рідин, твердого сміття, волосся, шерсті тощо. Окремий режим лише сухого прибирання у цій моделі не передбачений.
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Класний пилосос, до цього був ровента який миє паром , цей набагато легший! Тяга потужна! Заряду та води в резервуарі вистачило на 90 квадратних метрів у режимі єко! Заряджається дійсно довго. В комплекті іде ще один валик , проте раджу докупити набір валиків та бокової щітки, поки вони ще є у продажі, оскільки модель не нова і можуть зняти з продажу!
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Довго заряджається
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Гарний пилосос
- Достоинства:
- Без шнура
- Недостатки:
- Не знайшов
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Пишу свій відгук вже після деякого користування. Надихнулась багатьма відгуками про цей пилосос і вирішила придбати саме цей. Мої сподівання та очікування повністю співпали. Отже, ціна-якість - це ТОП (купляла за 10 тис.) Він дуже простий у користуванні, його легко та швидко чистити, немає купи режимів, навіть тій людині, яка не товаришує з технікою, буде легко з ним розібратися. Використовую режим «Eco”, витрачаю приблизно 12 хвилин на прибирання 4-х невеликих кімнат, заряду вистачає. Трохи важкувато його тримати в руці (для жінки), але можна звикнути. Подобається його маневреність, як прибирає, дизайн. На зарядній станції є місце для сушіння валика, але низ всеодно буде вологий, тому сушити краще десь в іншому місці. Товар рекомендую для покупки.
- Достоинства:
- Простий у користуванні, гарна якість
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Дуже зручний і легкий в використанні і мийці!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Товар виправдав всі очікування. Гарна якість прибирання, зручний в користуванні та догляді, легко виймається контейнер для брудної води та чистої води, на ручці є індикатор, який відображає коли треба вилити відпрацьовану брудну воду, або залити чисту. Квартиру 70 квадратних метрів прекрасно вимиває.
Доставка розетки була швидка, товар якісно запакований та відповідає опису, обслуговування менеджерів Розетки чудове, клієнт орієнтоване.- Достоинства:
- Якість прибирання висока, маневреність, самоочищення, мінімальні зусилля щоб або вилити брудну воду, або щоб залити чисту. Не треба розбирати купу всього, щоб це зробити - легко знімаються контейнери.
- Недостатки:
- Немає. Товар перевершив всі очікування, раджу до покупки.
- Шкляр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Чудовий пилосос
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Пилосос одночасно виконує сухе та вологе прибирання і це супер. Кімнати прибираються за один прохід, на кухні інколи потрібно кілька разів пройтись по брудному п'ятну і все відстає. Сподобалась функція самоочищення, що теж дуже зручно.
- Достоинства:
- Одночасне сухе та вологе прибирання, наявність функції самоочищення.
- михалець а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Повністю задоволений пилососом.
- Достоинства:
- Легке обслуговування і користування
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Віра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Користуюсь вже два місяці. Спочатку була розчарована покупопкою, так як заряду не вистачало на весь будинок. Та зараз прилаштувалась і задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Легко мити
- Недостатки:
- Довго заряджається, але можна пристосуватися
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Дуже задоволені покупкою пилососа. Потужний, зручний у користуванні та добре справляється з прибиранням. Компактний і практичний. Рекомендую!
- Достоинства:
- Потужний і зручний
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Чудово справляється зі своєю задачею
- Віра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Пилосос гарний, зручний, легко розібралась як користуватися. Але! Довго заряджається і повного заряду вистачило лише на одну кімнату в режимі мах!
З постійними вимкненнями світла на прибирання будинку з 5 кімнат і дня не вистачить. Покупкою розчарована...- Достоинства:
- Гарний, зручний
- Недостатки:
- Довго заряджається і дуже швидко закінчується заряд
Представник брендуДоброго дня, Віро.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Мийний акумуляторний пилосос Rowenta X-CLEAN 2 GZ2271E0 призначений для одночасного сухого та вологого прибирання твердих підлог.
Час повної зарядки акумуляторного мийного пилососа Rowenta X-Clean 2 GZ2271E0 становить 4 години 25 хвилин. Після заряджання пристрій може працювати до 35 хвилин у стандартному режимі.
Режим MAX забезпечує максимальну потужність для локального інтенсивного очищення, проте в такому режимі акумулятор розряджається швидше. Для регулярного прибирання кількох приміщень рекомендовано використовувати стандартний режим, який дозволяє оптимально збалансувати потужність та час автономної роботи.
Акумуляторні мийні пилососи зазвичай розраховані на оперативне прибирання окремих зон або підтримання чистоти, тоді як повне прибирання великого будинку (5 кімнат поспіль у режимі максимальної потужності) може потребувати поетапного підходу або додаткового часу на підзарядку.
Сподіваємося, що зовсім згодом прилад стане для Вас зручним та приємним у користуванні.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Поки перше враження : вау . Пилососила кухню( саме грязне місце ) .. маленька дитина розкидає їжу , котячий корм … то все гарно помило і швидко .. трішки важко мені довго тримати ( але я думаю це діло звички )
- Достоинства:
- Швидко прибирає / миє
- Недостатки:
- Поки немає
- Катерина МайбородаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Якщо ви, як і я, терпеть не можете мити підлогу - беріть цей пилосос і не думайте! Він одночасно миє і всмоктує бруд, навіть розлиті рідини й мокрі сліди від собачих лап забирає за один прохід. В мене свтіла підлога (плитка та ламинат), раніше після звичайної швабри завжди були розводи, а тепер ідеальна чистота. Пилосос легкий, зручно тримати, не втомлюєшся. Зарядки вистачає на всю квартиру. Тепер прибирання займає хвилин 20, а не годину, і я не відчуваю себе Попелюшкою з відром. Дуже рекомендую, це любов з першого включення!
- Достоинства:
- Легкий, зручний, потужний
- Недостатки:
- Мінусів не виявили
- Андрій ЗінчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Відмінна якість, можна без проблем як збирати сміття, так і мити підлогу. Дуже зручно, що після прибирання для очищення достатньо просто поставити пристрій на зарядну станцію. Пилосос максимально простий у користуванні, кнопки керування розташовані на ручці та завжди знаходяться в легкому доступі. До комплекту входить ще додатковий валик, не виникає труднощів в додатковому придбанні. В ЕКО режимі, прибираю всю квартиру, мені цілком достатньо, заряджається швидко. Зручний, функціональний та забезпечує якісне прибирання. Покупкою дуже задоволений.
- Достоинства:
- Потужність, автоматичне очищення. Зручний в користування.
- Недостатки:
- Навіть ціна гарна, не знайшов
- Виктория Р***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Придбала ручний миючий пилосос для вологого прибирання Rowenta GZ2271EO X-CLEAN 2-це щось неймовірне. Він дуже зручний та легкий у використанні. Має доволі зрозумілу программу у використанні. Якісно прибирає та не залишає розводів. Не займає багато місця у просторі. Не важкий, що дає змогу зручно користуватись та тримати в руці. Контейнер легко знімається та мається. Заряду вистачає на повноцінне прибирання. Також дуже добре збирає шерсть та волосся. Якість збірки пилососа відчувається одразу- все міцне, зручне та дуже продумане. Користуюсь вже декілька тижнів, все працює відмінно і також в нього дуже хороша потужність та сучасний дизайн. Покупкою дуже задоволена. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний
- Ольга П***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Дуже задоволена роботою. Це справжній помічник у домі. Якісно підбирає шерсть тваринок та волосся. Ні на секунду не пожалкувала про придбання. Не потрібно робити подвійну роботу:сухе прибирання та мийку підлоги. Легкий в ходу та інтуїтивно зрозумілий у керуванні. Вологий слід висихає за лічені хвилини. Це просто задоволення. У комплекті декілька фільтрів. Раджу кожному, у кого відсутні мʼякі покриття на підлозі.
- Достоинства:
- Легкий у користуванні, якісно справляється із забрудненнями
- Недостатки:
- Не виявила
- ОльгаПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Голубой
Довго обирала між ним і Dream, але зупинилась на цьому і не пошкодувала. Дуже потужний, миє і пилососить одночасно. До Нового року прибрала однокімнатну квартиру на одному заряді, при тому, що світла не було. Легкий, механічні кнопки на ручці особливо пріоритетно для тих, хто не хоче техніку з мозгами. Миється не напряжно, враховуючи результат його роботи.
Дуже зручний, рекомендую!- Достоинства:
- Одні