Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Моющий аккумуляторный пылесос для твердого пола Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO

Оценка пользователей 4.2/5
на основе 31 отзыв
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Для плитки та ламінату, краще не придумаєш. На Еко режимі вистачає на 70 кв. з головою, на режимі МАХ розряджається швидше, але на 45-50 кв. м точно вистачить. Краще додавати хімію. Я купував Thomas, його вистачає дуже на довго.

Достоинства:
    Реально миє підлогу
    Недостатки:
    миючий валик заванюється, якщо не знімати після збирання
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Апарат чудовий. Придбала у березні. Квартира 50 кв. м. Навіть на максимальному режимі вистачає заряду. Користуюсь постійно. Дуже задоволена. Для того щоб зберегти його якнайдовше, потрібно за ним доглядати після кожного прибирання. Мити валик,чистити після самоочищення.
    Дуже не вистачає підсвітки. Але то вже моя примха)

Достоинства:
    Зберігає час і заміняє декілька гаджетів для прибирання.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Класна штука, сосе нормально)))

Достоинства:
    Зручно, чисто
  • Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Рада що все з таки купила! Вимиває все!
    Швидко заряджається, самостійно очищається!

Достоинства:
    Легкий, зручний
  • Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Дуже корисна штука !! Якщо є у вас домашні улюбленці то забудьте про шерсть! Миє дуже добре! Рекомендую

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Перестав включатися через півроку, але до цього був дуже задоволений ним

Доброго дня, Ярославе.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що сталася подібна неприємна ситуація.
      Оскільки віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили передчасний вихід з ладу Вашого пилососа, для проведення діагностики зверніться, будь ласка, до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення професійного огляду.
      Адреси сервісних центрів виробника можна знайти за наступним посиланням:  ссылка
      У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
      Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що зазначена в технічній документації до приладу.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Дружина давно хотіла такий пилосос, бо роботи не справляються з тим, що залишають діти на кухні. Перше враження дуже позитивне - чудово прибирає необхідну площу (для нас основна мета це прибирання на кухні та холі), прибирає плями після їжі та пісок після прогулянки, вимиває підлогу до чистоти. Покупкою задоволені.
    #моєрозпакування
    #фотовідгук

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, змінна щітка в комплекті, легкість користування, потужність, легкість користування
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Це справжня допомога. Щоденне прибирання стало легким і приємним. Зарядив, налив води, помив підлогу. Трохи марудно мити і сушити валик, а в решті - просто чудова якісна річ. Вартує своїх грошей, бо помила підлогу вже не одну сотню разів

Достоинства:
    Якісний, гарний, легкий у використанні
    Недостатки:
    Трохи морочливо доки навчишся знімати-мити-сушити-одягати валик

Доброго дня, Світлано.
      Щиро дякуємо за покупку та високу оцінку якості роботи приладу.
      Дійсно, миючий акумуляторний пилосос Rowenta X-CLEAN 4 - якісний, зручний у користуванні та значно полегшує догляд за підлогою.
      Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звикання до нового приладу. Для досконалого опанування технікою використання, як правило, необхідний деякий час (2-3 сеанси), а надалі процес очищення та сушіння валика стане абсолютно звичним та не займатиме багато часу.
      Для того, щоб легко зняти валик для очищення, спочатку розблокуйте кришку на основній насадці, натиснувши велику сіру кнопку. Відкрийте кришку, потягнувши її на себе та повністю від'єднайте. З лівого боку над валиком ви побачите кнопку зі стрілочками. Натисніть на неї пальцем вліво та потягніть валик вгору, щоб вийняти його.
      Ретельно промийте валик під проточною водою.
      Найкращим способом просушити валик є його розміщення на станції зарядки у спеціальному поглибленні поряд зі щіткою для очищення. Залиште валик до повного висихання щонайменше на 48 годин у добре провітрюваному приміщенні.
      Після того, як валик повністю висохне, встановіть його назад, вставивши у відповідний паз з правого боку насадки та зафіксувавши кнопкою зліва. Закрийте кришку до характерного клацання.
      Детальніше з інформацією щодо очищення приладу та його компонентів можна ознайомитися, переглянувши відео, попередньо відсканувавши другий QR-код під назвою "How to maintain" з інструкції користувача.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

В стилі Ровенти - бюджетно. Номінально свою функцію виконує, але хочеться якщо вже купуєш за 15к пилік - мати щось пристойне. Тому переплатив 4 тис і купив зовсім іншого рівня техніку.... хай і не таку відому.

Достоинства:
    Непогано.
    Недостатки:
    Недорого-відповідна якість

Доброго дня, Василь.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що склалося таке враження.
      У кожного користувача різні вимоги до якості роботи приладу та різний підхід до зручності експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
      Пилосос Rowenta GZ5035WO X-CLEAN - це саме мийний акумуляторний пилосос, який має високу потужність - 200 Вт і 420 об/хв валика, що забезпечує якісне прибирання всіх типів твердої підлоги.
      Для отримання кращих результатів прибирання рекомендовано завжди використовувати чисту мікрофібру, яку можна випрати під проточною водою або у пральній машині при температурі 40 °C. За потреби Ви можете двічі прибрати одну й ту ж площу, використовуючи обидві мікрофібри з комплекту постачання, періодично замінюючи їх. За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають високу ефективність насадки у повсякденному прибиранні помешкання.
      Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості приладу та оціните його переваги.

• Алиса Ж***

Так а що саме не сподобалось?

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Гарний миючий пилосос. Зі своєю задачею справляється на 100%. За час користування недоліків не виявив. Дружині дуже подобається.

Достоинства:
    Гарно прибирає.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Кириленко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Купив це диво дружині на день народження.
    Меж радості не було, що у дружини, що у мене.
    Будинок в 160 кв.м з плиткою і ламінатом, без килимів, прибирав просто шикарно.
    Щоб прибрати таку площу потрібно було розтягувати задоволення на 2 рази, бо аккамулятор розряджався.
    Але в цілому, досить довго тримався, принаймні поки новий.
    Через пару місяців зламався, вилізла пружина фіксації валика, знизу.
    Вилізла, тому, що корпус ніяк не посилений у цьому місці, і пружина просто продавила пластик.
    Віддав у сервіс і ось уже скоро буде 2 місяці на ремонті.
    Через тиждень в сервісі, вони замовили деталь з Києва
    Деталі досі немає, не дивлячись на те, що це просто шматок пластику.
    Який я б сам купив і поміняв, якби продавалося таке.

На питання, коли буде готовий, відповідають "Деталь їде"
    А на питання "коли приїде" відповідь "Будемо сподіватися, що скоро"
    З 12 травня чекаю на пилосос, вже кілька разів дзвонив їм, але без результату.
    Сервіс на нижчому рівні.

Достоинства:
    Хороший заряд акумулятора,Добре справляється із забрудненнями,Зручний
    Недостатки:
    Слабкий пластик у зоні валика. Не вистачає ще однієї щіточки збоку валика. Сервіс просто жахливий

Доброго дня, Дмитро.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої побутової техніки, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Час повної зарядки акумуляторного мийного пилососа Rowenta X-Clean 4 GZ5035WO становить 4 години 25 хвилин. Після заряджання пристрій може працювати до 50 хвилин у стандартному режимі.
      Перед початком прибирання, будь ласка, переконайтеся, що валик та бічна щіточка чисті та не забиті волоссям, адже це може знижувати ефективність прибирання.
      Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звички до попереднього приладу. У кожного користувача різні вимоги та різний підхід до зручності, проте, Ваша думка важлива для нас.
      Якість пластика відповідає встановленим стандартам й при побутовому використанні проявляє себе як міцний матеріал.
      Більшість користувачів важають однієї щіточки збоку валика та достатньою для стандартного домашнього використання.
      На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації. Проте, причину несправності може виявити тільки кваліфікований експерт авторизованого сервісного центру після проведення діагностики приладу.
      Ми б хотіли розібратися, чому сталася така ситуація. Дозвольте, будь ласка, уточнити, в який авторизований сервісний центр Ви зверталися? Також просимо вказати номер звернення та Ваше місто для того, щоб ми могли отримати висновки кваліфікованих майстрів, перед тим як робити висновки й надавати будь-які рекомендації. Ми з'ясуємо всі обставини та обов'язково повернемося з відповіддю.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі проконсультує Вас та відповість на всі питання.

• Дмитро К***

Одеса
      "Наш Сервис", ул. Транспортная, 7
      380 (50) 382 43 61
      Номер який вказаний на листку бумаги : 120525 (Це дата звернення,як я зрозумів і можливо номер звернення
      Rowenta GZ5035WO

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

На плитке оставляет разводы, выключить проблема, мой выключается, если его наклонить вперед и секунд через 20 он выключается. Шерсть животных убирает плохо, я перед уборкой моющим пылесосом сначала собираю мусор обычным. Очень сложно после использования снять валик для мытья пола, сушу на балконе, в комнате он заванивается. Целое дело помыть фильтр, он на болтах

Доброго дня, Інно.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      Миючий акумуляторний пилосос Rowenta X-CLEAN 4 призначений для одночасного сухого та вологого прибирання, ефективно справляючись з різними видами забруднень, включаючи волосся та шерсть. Пилосос має спеціальну бічну щітку для очищення країв та кутів, що також сприяє більш ефективному збиранню шерсті. Перед початком прибирання, будь ласка, переконайтеся, що валик та бічна щіточка чисті та не забиті шерстю, що може знижувати ефективність прибирання.
      Розводи на плитці можуть з'являтися через надмірну кількість води або використання невідповідного мийного засобу. Рекомендуємо перевірити, чи не перевищено дозування мийного засобу. Також важливо регулярно очищувати валик та резервуари для води, щоб уникнути накопичення залишків мийних засобів, які можуть спричиняти розводи.
      Ретельно промийте валик під проточною водою.
      До комплекту постачання пилососа Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO входять два валики, тож Ви можете використовувати їх по черзі: поки один повністю висихає, другий готовий до прибирання. Це допоможе уникнути неприємного запаху під час роботи.
      Дотримуючись цих рекомендацій, Ви зможете підтримувати свіжість Вашого пилососа та запобігти появі неприємних запахів.
      Функція вимкнення у паркувальному положенні є передбаченою особливістю роботи приладу — вона розроблена для того, щоб запобігти витіканню води та випадковому запуску. Затримка у кілька секунд дозволяє пристрою завершити всі внутрішні процеси та максимально ретельно зібрати залишки вологи та бруду зі щітки у контейнер.
      Сподіваємося, що ці поради допоможуть Вам максимально насолоджуватися роботою Вашого пристрою та отримувати від користування лише позитивні враження.
      У разі виникнення питань щодо експлуатації пилососа Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Наші колеги з радістю Вас проконсультують та скерують до правильних дій.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Купила пилосос у лютому і не могла нарадуватись, все було добре. Мила ним підлогу в квартирі 60 кв.м. в середньому раз на 2 дні. В кінці квітня він просто вимкнувся і при набраному резервуарі з чистою водою і чистим резервуаром для брудної показував що потрібно вилити брудну воду . Якийсь глюк стався. На наступний ранок спробувала знову включити- ввімкнувся , працює але кнопки самоочистки та турбо і еко режиму не працюють. Що робити?

Достоинства:
    Зручно мити підлогу
    Недостатки:
    Стався збій через 2 місяці використання

Доброго дня, Юлія.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла така неприємна ситуація з придбаним Вами товаром.
      Оскільки віддалено неможливо з’ясувати причину не коректної роботи акумуляторного пилососа, зверніться, будь ласка, до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення професійного огляду.
      Адреси сервісних центрів можна знайти за наступним посиланням: ссылка
      Уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію виробника.

• Мар'яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Про цей рилосос я мріяла давно, і вирішила зробити собі подарунок. Класний як ззовні так і в роботі, бо підлогу я дуже не люблю мити, а коли є в квартирі діти, то дуже практично користуватися цим дивайсом.
    І доречі, доставлений був дуже швидко...

Достоинства:
    Прибирає пил та волосся і заодно робить вологе прибирання
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Нет кнопки выключения. Я ее не нашла

Доброго дня, Інна.
      Дякуємо за відгук та питання.
      В акумуляторному пилососі Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO кнопка включення розміщена на ручці пилососа для зручного використання.

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Гарний пилосос щоб підтримати порядок. Для генерального прибирання, нажаль не підійде. Але, я й брала його для таких цілей. Легкий в користуванні.

Достоинства:
    Бездротовий, брудна і чиста вода в різних контейнерах.
    Недостатки:
    Для моєї плитки хотілось би валік більш жорсткий.

Доброго дня, Олеся.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      У комплекті до пилососу Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO є два валика з різними характеристиками для різних типів підлог.
      Валик для глибокої очистки з мікрофібри з інтегрованими поліпропіленовими смугами ефективно очищає підлогу та видаляє навіть найзастаріліші плями. Він є ідеальним вибором для твердих підлог, таких як плитка або кераміка, оскільки забезпечує якісне видалення забруднень і плям.
      М’який валик з мікрофібри дбайливо очищає делікатні поверхні, не пошкоджуючи їх і не знижуючи ефективності. Цей валик підходить для чутливих покриттів, таких як паркет або ламінат, де потрібен м'який догляд.
      Для плитки ми рекомендуємо використовувати валик для глибокої очистки, оскільки його властивості дозволяють ефективно справлятись із забрудненнями на твердих поверхнях, забезпечуючи легке і ретельне очищення. При додаванні мийного засобу для твердих підлог цей валик забезпечить якісне видалення будь-якого типу забруднень і прибере плями легким проходженням пилососа.

• Валентин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

1)Придбав цей пилосос на Розетці наприкінці грудня 2024 року, але зміг покористуватись ним лише двічі, а на третій раз пішов збій, який вказував на електронному екрані про засмічення бачка з брудною водою навіть тоді, коли бачок був неодноразово ретельно вимитий і висушений.Прийшлось фактично через тиждень після придбання здати в майстерню на гарантійний ремонт.Повернули через пару днів з поясненням про якийсь незрозумілий майстру збій електроніки.
    2) Я після цього зміг покористуватись пилососом приблизно півтора тижня і знову поломка, т.я. припинилась подача води на миючий валик.Знову здав у майстерню, але уже декілька днів не повертають, ніби-то потрібна заміна якоїсь деталі, яка окремо не міняється.Чекаю розвитку ситуації, по результатам додатково проінформую потенційних покупців цього пилососу.Розраховую на адекватне вирішення проблеми у найкоротші терміни.
    Час покаже.

Достоинства:
    Пізніше повідомлю додатково
    Недостатки:
    Вищезазначено у тексті, решта коментарів у подальшому в залежності від розвитку ситуації

Доброго дня, Валентине.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що Вам довелося звернутися до сервісного центру. На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації, проте, причину несправності може виявити тільки кваліфікований експерт авторизованого сервісного центру після проведення діагностики. Ми б хотіли детальніше розглянути Ваше питання. Дозвольте, будь ласка, уточнити номер Вашого звернення та місто. Ми отримаємо висновки кваліфікованих спеціалістів та обов'язково повернемося з відповіддю. Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли користуватися Вашим пилососом із задоволенням.

• Валентин М***

Звернення N58795 від 09.01.25
      м.Ужгород, сервісний центр по вул.Легоцького 3/2, ПП Звєрєва АМ

Доброго дня, Валентин.
      Дякуємо за інформацію.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що Ви змушені очікувати розв’язання питання з ремонтом.
      На жаль, у зв’язку з воєнним станом є певні логістичні труднощі, пов'язані з доставленням деталей, на які ми не маємо змоги вплинути.
      Зі свого боку ми робимо все можливе, щоб якомога швидше завершити ремонт та Ви мали змогу користуватися Вашим приладом із задоволенням.
      Наразі запчастини, необхідні для ремонту, замовлені зі складу й найближчим часом мають бути доставлені до авторизованого сервісного центру.
      Як тільки запчастини будуть отримані авторизованим сервісним центром, ми обов’язково Вам сповістимо про строки закінчення ремонту.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Первый раз сегодня был в деле. Вымыл пол достаточно чисто, в квартире стало свежее, потому что никакой обратной пыли нет совсем. Заряжается медленно, нужно разобраться как снимать валик, долго не могла понять как снять ручку, оказалось вниз валик опустить и ручка легко снимается. Для лёгкой быстрой уборки то что надо.

Достоинства:
    Хорошо собирает грязь, моет пол лучше чем вручную, не шумный, простой в работе.
    Недостатки:
    Дорогой

Доброго дня, Світлано.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Час зарядки акумулятора у пилососа Rowenta X-Clean 4 GZ5035WO - 265 хвилин.
      Щоб вилучити валик для прибирання, спочатку потрібно розблокувати кришку, натиснувши велику сіру кнопку на корпусі основної насадки, після чого відкрити її рухом до себе й повністю від’єднати. З лівої сторони від Вас над валиком Ви побачите кнопку зі стрілочками, Вам потрібно натиснути її пальцем вліво й рухом догори вилучити валик, після чого ретельно помийте його під струменем води та зафіксуйте на станції зарядки у спеціальному поглибленні поряд з щіткою для очищення до повного висихання принаймні на 48 годин.
      Використовуючи щітку для очищення видаліть залишки пилу та сміття на вхідному отворі насадки й витріть її насухо м’якою серветкою.
      Після повного висихання зафіксуйте валик на місце, вставивши його у відповідний паз з правої сторони насадки й зафіксуйте кнопкою зліва, після чого закрийте кришкою до характерного клацання.
      При виникненні питань щодо експлуатації пилососа Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті бренду Rowenta. Оператор в онлайн-режимі з радістю Вас проконсультує та надасть всю необхідну інформацію.

• Валерія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Пилосос достатньо потужний, справляється зі сміттям, з розлитими рідинами, соусами, соком та вимиває підлогу просто прекрасно, бруд просто зникає на очах. В одному резервуарі тут постійно чиста вода, а брудна вода одразу йде у другий контейнер. Приємно вразила автономність роботи, вистачає заряду, щоб прибрати квартиру. Я задоволена, що зробила цей вибір, а головне після нього не болить спина від втоми. Гарний прилад на кожен день, але не на генеральне прибирання.

Достоинства:
    Самоочищення, заряд тримає довго, завжди подається чиста вода при митті підлоги, гарно прибирає бруд.
    Недостатки:
    Треба зливати воду та сушити валик.
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Гарний помічник, легкий, зручний в управлінні та досить потужний. Найбільше мене здивувало в цій моделі, те, що він сам розпізнає ступінь забруднення підлоги і підлаштовується під нього, це просто неймовірно)
    Заряду вистачає нам на все прибирання. Гарно, що є автоматичне самоочищення валика.
    В комплекті є зручна щіточка з ситом для очистки резервуару з брудною водою, два валика та запасний комплект фільтрів. У воду можна додавати мийний засіб для підлоги.
    Я задоволена пилососом, це саме те, що мені було потрібно.

Достоинства:
    Зручне управління, тихий, потужний, зі своєю задачею справляється добре.
    Недостатки:
    В цілому все влаштовує. Єдине, довелось виділити йому парковочне місце в гардеробній)
    • Гринь Х***

Добрий день,
      А чи можна ним просто пилососити?
      Не лише мити

Доброго дня, Христино.
      Дякуємо за питання.
      Без води прилад не запуститься. При ввімкненні з порожнім резервуаром для води пилосос просигналізує, що треба долити води, й тільки після цього він зможе прибирати.
      Можливість окремого сухого прибирання не передбачена виробником.

• Людмила К***

Доброго дня ви добавляєте воду чи ще миючі засоби для підлоги??? Якщо так то які?

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Постійно борюся з брудною підлогою в будинку. Треба було підібрати щось для швидкого прибирання. Обирала довго між цим та пароочисником. Більше дивилась на цю модель, бо вона працює від акумулятора, але відгуків ще не було, тому трішки переживала. Користуюсь поки зовсім недовго, але миття підлоги однозначно стало набагато простішим і зручнішим. Валик добре справляється з плямами,  не залишає розводів на підлозі. Пилосос легкий та комфортний у роботі. Після прибирання треба приділити йому трохи уваги, хоча найголовніше - очистку валика він робить самостійно. Звісно, це не повноцінна заміна для звичайного пилососа, бо для килимів чи меблів він не підходить, але як додатковий засіб для щоденного прибирання — гарний варіант.

Достоинства:
    Збирає бруд, рідини, є самоочистка.
    Недостатки:
    Не проліз під наше ліжко.
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

шукали помічника, здається, знайшли.
    цю покупку ми не розглядали в якості основного пилососа. він у нас вже є і до речі, теж ровента, мішковий, цілком та повністю нас задовільняє. питання, яке хотіли закрити – це постійний бруд після прогулянок дітей з собакою, особливо в осінньо-зимовий період, швидке вологе прибирання на кухні. гравітація в нашому випадку працює швидше, ніж ми прибираємо) бруд на підлозі з'являється в момент. отже, вирішили спробувати акумуляторний мийний прилад, з огляду на поточну ситуацію.
    тестуємо поки ще не довго, але однозначно, це для нас маст хев. гарно відмиває підлогу, брудна вода збирається в окремому резервуарі. в перший день протестували на доступних під рукою варіаціях бруду, впорався з гідністю: ідеально зібрав крупу, печиво, розлитий чай, шерсть, йогурт, кетчуп, молоту каву. розводів на підлозі не залишає. зайвої вологи теж.
    очищається валик автоматично, після чого ми ще промили його та резервуар з брудною водою під краном. респект розробникам, прилад вийшов легкий, зручний. прибирання не напрягає і не перевтомлює.
    все, що хотіли отримати, ми отримали. як буде в користуванні надалі, подивимось.

Достоинства:
    добре відмиває, бездротовий, автоналаштування в залежності від забрудненості підлоги
    Недостатки:
    обирали його для себе як ідеальне доповнення для звичайного пилососа - для швидкого миття підлоги, для кухні, коридору. основний пилосос він не замінить.
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Користуюсь вже кілька днів і помітив за цей час багато позитивних моментів.
    По-перше, збірка та підготовка до роботи дуже проста – все, що потрібно зробити, це встановити ручку та потрібний валик, залити чисту воду, і пилосос готовий до використання. Після включення пилосос рухається дуже легко, зусиль майже не треба прикладати. Це великий плюс – після прибирання не відчуваєш втоми.
    Ще одним великим плюсом я вважаю дисплей, на якому видно всю необхідну інформацію, наприклад, стан батареї, поточний рівень забруднення підлоги, сповіщення про необхідність вилити брудну воду.
    Приємний момент наприкінці прибирання – самоочищення валика. Двокімнатну квартиру я прибираю близько 20-25 хвилин, заряду акумулятора спокійно вистачає.
    В цілому, аппарат мені сподобався. Ефективність миття підлоги дуже хороша.

Достоинства:
    Зручний, гарно відмиває підлогу, дисплей, легка вага
    Недостатки:
    Підходить тільки для твердих поверхонь. Для килима використовую мій улюблений старий мішковий пилосос Rowenta
  • Марина П***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Користуюсь ним вже деякий час і дуже задоволена. Класно миє тверду підлогу, реально збирає і пил, і бруд одночасно, не лишає розводів. Зручно, що акумуляторний — не потрібно тягати за собою шнур. Легкий у використанні та догляді, очищення просте.

• Валентина І***

Дуже задоволена покупкою!
    Користують десь півроку.
    Дуже подобається що зразу пилососить і миє,що дуже прискорює прибирання.
    Добре підбирає біля плінтуса.
    З переваг, волосся не намотується на валик, валик самоочищається.
    Наш найкращий помічник!!!
    Син прибирає з задоволенням

Достоинства:
    Зручний
  • Марина
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Приблизно рік бездоганної роботи (по гарантії2 роки), але оскільки деталі затиску валіка пластикові, десь щось не так притискає як раніше; але навіть на рік роботи, він того вартий, швабра так не миє)

Достоинства:
    швидко, чисто, зручно
    Недостатки:
    з часом, слабшає контрукція підтримки валіза, на білій підлозі лишаються залишки води

Доброго дня, Марино.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Звертаємо увагу, що аксесуари для пилососа Rowenta X-CLEAN 4, зокрема миючі валики, бічні щітки та фільтри,  рекомендовано замінювати кожні 100 циклів або приблизно раз на 6 місяців, що безпосередньо впливає на якість прибирання та рівномірність подачі води. Змінні аксесуари ZR335A00 можна замовити в авторизованому сервісному центрі виробника. Також, для збереження комфорту в користуванні, Ви можете звернутися до сервісного центру для діагностики фіксуючих елементів валиків. Якщо після заміни аксесуарів ситуація не зміниться, фахівці допоможуть підібрати оптимальне рішення, щоб пилосос і надалі працював максимально зручно та ефективно. Адреси сервісних центрів виробника можна знайти за наступним посиланням: ссылка

• Марія Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Мощнее многих швабр ) для уборки после собак и детей за свои деньги отлично

• Игорь В***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Користуємось з жінкою цим пилососом. Можу сказати дуже зручний та корисний варіант. Вистачає на прибирання всієї квартири на одному заряді. Потужності вистачає і для шерсті. Зручний простий і дуже ефективний.

Достоинства:
    Потужність, зручність, легка вага та простота у використанні
  • Дар'я Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Довго вибирала пилосос і зупинилася саме на ньому і жодного разу не пошкодувала
    Якщо немає килимів то раджу саме його
    В користуванні все дуже просто, є станція самоочищення. З брудом не контактуєте взагалі. Маневровий і легкий. Сухе і вологе прибирання в одному. Тому рекомендую)

Недостатки:
    Не має
  • Дарья С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Долго выбирали какой взять среди моющих,в итоге взяли этот.Что сказать ,вместо веника быстро убрать пойдёт, на этом все.Углы и возле плинтуса достаёт только визуально, придётся вручную убирать.Зачем делать большой бак для грязной воды и мусора, если выливать надо когда 1/3 наполняется?Квартиру 100кв за один заряд убрать можно,но не в турбо режиме.Система самоочистки есть,но валик не сушит полностью и если его сразу не убрать, то завоняется моментально.Мусора под валиком собирается много,после каждой уборки надо все мыть,чистить и сушить иначе мусор и грязную воду будет выбрасывать обратно.Сам не едет ,как в дрими, просто колеса,за всю уборку рука устаёт из-за веса пылесоса.Нет подсветки внизу,очень нужная вещь,особенно когда нет света да и намного лучше видно где пропустили пыль.
    Жалею что взяла эту модель

Доброго дня, Дарино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що склалось таке перше враження. У кожного користувача різні вимоги до якості роботи пилососа та різний підхід до зручності його експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
      Можливо деяка незручність пов'язана з моментом звикання до нової моделі.
      При прибиранні частина ваги розподіляється саме на основну щітку пилососа. Завдяки її колесам на щітці забезпечується легке ковзання по поверхні підлоги, та дозволяє легко нею маневрувати. Більшість користувачів відзначають вагу приладу як зручну для користування. Зверніть, будь ласка, увагу, миючий акумуляторний пилосос для твердої підлоги Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO має час роботи на турборежимі 30 хвилин. Модель має функцію самоочищення, проте більш ретельне очищення потрібно робити самостійно для кращої та ефективнішої роботи приладу. Ми обов'язково врахуємо Вашу думку при розробці наступних моделей.
      Сподіваємось згодом користування приладом буде для Вас максимально комфортним.

• Дмитро

Дрими повернув, бо прийшов до кума, і порівняв. Потім взяв цей. Чекаю на доставку. Вартість різна. Дивився, пробував. Переплатив. Повернув. Продавці вимагають доплатити за ролік. За такі гроші - не проблема.

• Катерина Ю***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым

Мега помічник для дому де є маленькі діти та тварини. Корисна річ яка завжди швидко прибираю до скрипу. Дуже рекомендую особливо тим в кого на підлозі плитка

Достоинства:
    Якісно миє до скрипу
    Недостатки:
    Не підійде як пилосос для коврів
    • Богдана Ю***

Підкажіть як справляється із глянцевою плиткою, чи не залишає розводів?

Представник бренду

Доброго дня, Богдано Юріївно.
      Дякуємо за питання.
      Пилосос Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO ефективно очищує глянцеву плитку, не залишаючи розводів, завдяки спеціальній системі миття та всмоктування води. Окремі резервуари для чистої та брудної води з твердим сміттям дозволяють мити підлогу завжди чистою рідиною, а за потреби можна використовувати миючі засоби, що додатково підвищує ефективність прибирання. Пилосос забезпечує рівномірне розподілення вологи та швидке висихання поверхні, тож Ваша плитка залишається чистою та блискучою.