Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Моющий аккумуляторный пылесос Rowenta X-CLEAN 12 GZ7257E0

Оценка пользователей 4.5/5
  • Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос новітнього покоління. Дає фору іншим сучасним пилесосам. Прибирати одне задоволення. Дуже гарно робить як сухе так і вологе прибирання. Достатньо його легко підтримуввати і направляти в потрібну сторону.

Достоинства:
    Легкий, компактний, маневрений.
    Недостатки:
    Висока ціна, але вона виправдана якістю і функціональністю, якщо брати оплатою частинами, то фінансовий тягар майже не помітний. Оскільки техніка розумна потрібно потратити певний час, щоб розібратися з налаштуваннями, вибором мови, режимів роботи, правилами обслуговування тощо.
  • Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий пилосос! Купували для будинку, де є кіт і собака, і різниця зі звичайним акумуляторним пилососом величезна. Прибирати стало значно легше та швидше, підлога після миття чиста й майже суха.

Окремо хочу відзначити, що пилосос дуже простий у використанні. Голосовий помічник підказує, що потрібно зробити, тому розібратися з ним легко навіть з першого разу. Спочатку хвилювалася, що через вагу ним буде незручно користуватися, але на практиці він дуже маневрений, їде легко, тому руки під час прибирання зовсім не втомлюються. Лише якщо потрібно часто переносити його між поверхами, вага відчувається.

Для мене прибирання з ним справді стало набагато приємнішим. Покупкою дуже задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Зручність, легкість у користуванні, якість прибирання
  • Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Моет гораздо душе, чем Керхер, качество уборки высокое. Комфортные ёмкость для чистой и грязной воды, не надо каждые 10 мин обслуживать. Эксплуатирутся очень интенсивно, не подводит.

Достоинства:
    Качество уборки, эргономичность.
    Недостатки:
    Хорошая техника, но навряд ли стоит своих денег. Думаю xclean 7, будет более рациональной покупкой. Аккумулятор действительно неплох , но заявление 90 мин не работает.
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Rowenta X-CLEAN 12 має низку переваг порівняно із серією X-CLEAN 7: вищу потужність всмоктування, довший час автономної роботи, систему самоочищення та сушіння ролика при 90 °C, тонший профіль щітки для прибирання максимально близько до стін тощо.
      Максимальний час автономної роботи становить до 65 хвилин у тихому режимі. Фактичний час залежить від обраного режиму, типу покриття та ступеня забруднення. Для максимальної автономності рекомендуємо повністю заряджати акумулятор перед прибиранням, регулярно очищати валик, фільтр і резервуар для брудної води, а також своєчасно запускати цикл самоочищення. Це допомагає підтримувати високу ефективність прибирання та стабільну роботу приладу протягом тривалого часу.
      Бажаємо приємного користування.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Якщо коротко, то ультрадорога швабра. Чи купив би я її після того як використав, дуже велике питання…Напевне ні. Я чесно не розділяю захват у відгуках від попередньої версії.

Достоинства:
    Самохідна, що полегшує прибирання з іі габаритами. Самоочищення прикольне і вичищіє все.
    Недостатки:
    немає змінних насадок, тому крім як швабра іі не назвати. Майже неможливо прибрати в кутах і плінтуса, так як впирається передньою частиною.
      Представник бренду

Доброго дня, Олексій.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Бренд Rowenta пропонує широкий асортимент пилососів із різноманітними змінними насадками, що дозволяє підібрати оптимальне рішення відповідно до індивідуальних потреб кожного користувача.
      Перш за все хочемо зазначити, що миючий акумуляторний пилосос Rowenta X-CLEAN 12 GZ7257E0 позиціонується як мийний пилосос для твердих підлогових покриттів, який одночасно здійснює вологе прибирання та збір сухого сміття за один прохід. Прилад ефективно працює на плитці, ламінаті, вінілових та інших твердих поверхнях, поєднуючи подачу чистої води, очищення роликом і всмоктування забруднень.
      Невелика зона біля плінтусів, у кутах або впритул до стіни може залишатися менш доступною, це пов’язано з конструкцією мийної насадки і є типовою особливістю даних моделей. Щоб отримати максимально якісний результат, радимо вздовж плінтусів проводити прибирання повільно не поспішаючи, рівними рухами та максимально паралельно до стіни.
      Сподіваємося, що зовсім згодом пилосос стане для Вас зручним та приємним у користуванні.

• Бойко Ю***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюся даною моделлю місяць. Маю великий будинок і сказати що я в захваті то це нічого не сказати. Прибирає ідеально. Для мене чиста підлога це коли білі носки дійсно залишають білими, а він справляється на 100 відсотків. Після першого прибирання я зрозуміла що ми жили в бруді. А функція самоочистки взагалі бомба. Раніше користувалася Thomas, який також був гарним девайсом . Але при генеральному прибиранні повинен бути і пилосос для сухого прибирання.

Достоинства:
    Не виявлені
    Недостатки:
    Не виявлені