- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Швидко, якісна річ, гарна знижка, жінка дуже задоволена, а задоволена жінка-це перемога)
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Доставка супер швидка!
Пилососом задоволені. Якісне прибирання тепер ще і в кайф.- Достоинства:
- Зручний, ефективний
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже добре прибирає сухий і вологий бруд на ламінаті, плитці та інших твердих поверхнях, не залишаючи розводів після миття. Зручне керування, індикатори на дисплеї та голосові підказки під час прибирання.
- Достоинства:
- Одночасно пилососить та миє підлогу за один прохід, що значно економить час на прибиранні. Система самоочищення та самосушіння валика — великий плюс, оскільки після прибирання не потрібно лізти руками
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Він чудово виконує свої функції
- Достоинства:
- Не шумний, без розводів
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Через 1,5 місяці після покупки, почав просити очистити бак для брудної води, і промити фільтр, хоча засмічення не було.
Скинула налаштування до заводських, наче пройшло. Але як потім вияснилось, ненадовго. Вдруге вже не помогло нічого. Здала в ремонт по гарантії, тепер чекаємо на заміну баку і фільтра....Хоча я думала, що проблема у "мозгах".
Дуже прикро, що пилосос за чималі гроші, виявився неякісним. І вже потребує ремонту, який триватиме неясно скільки часу.
І чим мені зараз прибирати?- Достоинства:
- Швидше прибирання.
- Недостатки:
- Зламався через 1,5місяці після покупки.
Представник брендуДоброго дня, Ліліє.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Зі свого боку хотіли б розглянути Ваше звернення більш детально та допомогти вирішити ситуацію. Дозвольте, будь ласка, уточнити, Ваше місто та номер звернення до сервісного центру. Це дозволить нам уточнити всі деталі й супроводжувати подальше вирішення питання.- Лілія Л***
№1-628-298, Київ. Скажіть чи передбачено можливо видача якогось пилососа на заміни. Бо це катастрофа.
Представник брендуДоброго дня, Лілія.
Дякуємо за коментар.
Наразі зазначеного Вами номера звернення не знайдено в сервісному центрі. Для найшвидшого розв'язання питання, будь ласка, зверніться до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі уточнить всі дані та надасть зворотний зв'язок.
- СамираОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Хороший аппарат, гораздо облегчает уборку, моет пол отлично, плитка после блестит и без моющего средства. Заряда хватило на 250 кв дом. Жалею только об одном, что не купила раньше.
- Достоинства:
- Хорошая уборка и без провода. Сам себя чистит. Легкий в управлении .
- Недостатки:
- Хотелось бы насадку для узких мест, потому что не прям везде можно с ним залезть.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Замовлення прийшло в коробці із слідами відкриття. Сам пилосос мав подряпини та сліди відбитків рук на глянцевому покритті. Оформив повернення. Можливо якийсь вітринний варіант, та ніяких породжень не було.
Представник брендуДоброго дня, Сергію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для уникнення подібних неприємностей ми рекомендуємо оглядати товар одразу при отриманні.
Для розв'язання питання щодо стану товару Ви можете звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв'язатися з нами" або ж звернутися безпосередньо до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги миючого пилососа Rowenta.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже класний пилосос, чистить чудово, крім різних режимів встроєна аі і це прекрасно, само визначає коли і що треба робити, коли воду чисту наливати, коли на самоочищення ставити, коли вже треба зарядити. Управляти ним зручно, сам вибирає потужність, навіть на горизонтальне положення в прибиранні це озвучує і вибирає іншу потужність. Догляд легкий, теж говорить що потрібно, в інструкції є відео, як ним користуватися. Різні мови. Він як на миюче, так і на сухе прибирання, коли аі то там теж вибирає коли треба, коли ні. Для чистки коврів не призначений, для інших поверхонь те, що треба. Насправді він доволі тихо працює, проти отих великих пилососів зі шлангом. Мене не лякає, навіть кіт не боїться. Можна ставити і на інші режими без аі. Задоволена дуже
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Сьогодні зробили перше прибирання. Плитка і ламінат сяє. Дуже легко і комфортно прибирати. Функція само очистки також дуже і дуже крута фішка. Залишилось знайти йому постійне місце))
- Достоинства:
- Бистро. Чисто. Зручно.
- Недостатки:
- Трішки шумить коли чистить себе але то не довго тому терпимо.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купив дружині на подарунок. Пізніше доповню відгук
- Достоинства:
- Гарні рекомендації від знайомих
- Недостатки:
- Поки що не тестували
- Євгеній
Плитка, ламінат прибирає добре. Килим ще перевіримо)
Представник брендуДоброго дня, Євгеній.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
Мийний акумуляторний пилосос Rowenta X-CLEAN 10 GZ7035WO призначений насамперед для щоденного догляду за твердими покриттями такими, як паркет, плитка, лінолеум та ламінат. Для прибирання килимів рекомендуємо використовувати класичний пилосос.
Бажаємо приємного користування.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Хороший пилосос, з ним значно більше тепер економлю часу на прибирання. Бокові щіточки добре прибирають в кутках, ним можна прибрати що завгодно. Контейнер легко дістається та миється, доволі таки в місткий. Зрозумілий дисплей, заряд тримає відповідно, як і зазначено. На ECO режимі, цілком мені вистачає на прибирання двох кімнатної квартири. Найбільше що мене вражає це система самоочищення та самосушіння, прибрала поставила на станцію, і одним натиском все почистилось без мого втручання. Щодо зберігання, займає не так багато місця, навіть знайшла місце для нього в ванній кімнаті. Якість та ціна відповідають дійсності.
- Достоинства:
- Час роботи та швидке зарядження, працює тихо, система самоочищення та самосушіння, дисплей, займає не так багато місця, щітка для чищення, зручний контейнер.
- Недостатки:
- Все влаштовує.
- Наталя Ш***
А які там бокові щіточки, в мене такий самий але бокових немає.
- Валерій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купив дружині на подарунок, все сподобалось. Працює він добре, прибирає та миє гарно. Розводів після миття не залишає, підлога висихає швидко. Подобається що не потрібно тягати за собою дріт та постійно перемикати з розетки в розетку. Заряджається відповідно до 4-х годин, часу його зарядження вистачає на нашу квартиру, щоб прибрати. В комплекті є все необхідне, нічого докуповувати не потрібно. В управлінні дуже все просто та легко, не дуже важкий, керувати ним дуже просто, навіть прибирає бруд з кутків. Тому ми з дружиною можемо однозначно рекомендувати цього помічника для прибирання, свіжість та чистота гарантовано.
- Достоинства:
- Гарно миє підлогу, комплектація, потужний.
- Недостатки:
- Не помітили.
- Анастасия Д***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я настільки задловолена покупкою, що не описати. Вдома не маю коврів тільки плитка, постійно є пил. Щоденне прибирання особливо вологе стало настільки простим і приємним. Дуже легкий в управлінні. Заряд ще ніколи не закінчувався тому не знаю, вистачає на повний цикл прибирання. Дуже задоволена покупкою, він не тильки миє підлогу ще й всмоктує пил і різний бруд.
- Достоинства:
- Миття полів тепер не проблема
- Валерій В***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий гаджет для повсякденного прибирання, працює дуже тихо, чудово збирає сміття та миє підлогу. Цей миючий електричний пилосмок має гарну функцію під назвою самоочистка валика та сушить його під температурою вище 50 градусів.
Як на мене якість цього девайсу бездоганна.- Достоинства:
- Тривалість роботи до 60хв., потужність всмоктування 200вт, самоочистка та сушка валика, інтелектуальний помічник та вибір мови помічника...
- Недостатки:
- Про недоліки мабуть напишу пізніше, поки що їх не знайшов
- Оксана Н***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбали пилосос по рекомендації друзів. Дуже задоволені,зробили прибирання,зручна щітка,легкий,простий у використанні.
- Достоинства:
- Зручний у використанні