Отзывы покупателей о Моющий пылесос-пятновыводитель Rowenta Clean It Compact IN3020F0
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Пилосос добре працює і виконує усі заявлені функції. Необхідна річ у господарстві, особливо якщо ж маленькі діти
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Нормальний апарат, зі своїми задачами справляється на ура. Вже встиг прочистити ним салон у машині, стільці й диван на кухні. У користуванні все максимально просто: залив воду з засобом, побризкав і всмоктав брудний розчин. Мити його після роботи теж хвилини дві, не більше. Конструкція проста, легкий, зручний та й місця в шафі займає небагато. До покупки рекомендую.
- Достоинства:
- Добре витягує бруд з тканини. Тканина доволі швидко висихає. Свіжість після чищення. Легко розбирається та миється. Компактний. Хімія в комплекті.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Пылесос просто супер . Очень хорошо справляется даже с застарелыми пятнами . Качество отличное . Рекомендую .
- Достоинства:
- Всё отлично
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Прекрасний мийний пилосос для побутового використання за свою ціну, приємно здивував якістю виконання.Придбав даний товар для хімчистки салону авто,та кухонних крісел,з поставленими цілями впорався на всі 100.Звісно є і нюанси,як на мене хотілось би більшої потужності всмоктування (тканина залишається доволі вологою) Також потрібно слідкувати за резервуаром брудної води,він не великого об'єму,і при використанні різних мийних засобів може утворюватися піна,яку з легкістю може засмоктати двигун навіть при не повному баці.
В цілому був готовий до цих нюансів під час використання,тому цілком ним задоволений.Гарний товар за розумну ціну як на мене.- Достоинства:
- Компактний,простий у використанні,якісно зібраний
- Недостатки:
- Не велика потужність,ємність для брудної води
Представник брендуДоброго дня, Віталію.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від користування мийним пилососом Rowenta Clean It Compact IN3020F0.
Прилад розроблений для локального очищення килимів, меблевої оббивки та салону автомобіля. Потужність всмоктування 11,5 кПа забезпечує ефективне видалення забруднень і вологи. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо спочатку зволожити забруднену ділянку, дати мийному засобу кілька хвилин подіяти, а потім збирати вологу без постійної подачі води, щоб не перезволожувати поверхню.
Звертаємо увагу, що для коректної роботи приладу виробник рекомендує використовувати лише фірмові мийні засоби Rowenta XD5310F0 або Rowenta Pet Stains XD5320F0. Використання інших засобів може спричиняти надмірне піноутворення, тому важливо контролювати рівень наповнення резервуара для брудної води під час роботи.
Резервуар для брудної води об’ємом 0,85 л має компактний розмір, що відповідає формату приладу та робить його зручним для локального прибирання. Під час тривалого очищення резервуар рекомендуємо своєчасно спорожняти відповідно до рекомендацій інструкції.
Бажаємо приємного користування.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Виправдав всі очікування! Вичухав всі меблі! Плями 10 річної давнини. В нас діти, 2 кицьки, собака.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Максимально просто і ефективно. Використовуємо разом з миючим засобом Rowenta. Добре прибирає запах від тварин.
- Надія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудово справляється зі своїм завданням: ефективно очищає килими, меблі та видаляє навіть складні плями. Користуватися ним зручно, якість прибирання перевершила мої очікування. Однозначно рекомендую всім, хто хоче підтримувати чистоту в домі без зайвих зусиль!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Гарний варіант за свою ціну. Повністю виправдав очікування. Легкий у використанні.
- Достоинства:
- Ціна, легкість у використанні
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Дістався у спадок старий і дуже брудний диван від бабусі. Він кілька років просто стояв у кімнаті, ще й вкрився пилом, аж колір змінився. Спочатку пройшлися по ньому звичайним пилососом, щоб зібрати основний пил, а потім уже взялися за цей плямовивідник із засобом. Результат просто шок, диван після висихання ніхто взагалі не впізнав! Тканина знову стала яскравою, світлою і зник цей старий запах. Додаю фото до/після — це реально шок-контент, гортайте на свій страх і ризик)) Дуже корисна штука в домі.
- Достоинства:
- Ефективний, простий у використанні
- Недостатки:
- Немає, ми у захваті
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Дуже класний пилосос. Гарно очищує меблі з тканини. Пилососили диван, килим і все добре очистилось.
- Достоинства:
- Компактний і легкий
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудовий пилосос. Вичистив старі плями на матраці та килимах. Але і хімія важлива також.
- Достоинства:
- Потужний, легкий. Компактний
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Для побутових домашніх забруднень те що треба .Гарно справляється . Чистили всі крісла . Дивани , матрас . Стільці на кухні .
- Достоинства:
- Ціна . Якість . Розмір невеликий . Зручний
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Не вартує цих грошей
Представник брендуДоброго дня, Ольго.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Ми в обов’язковому порядку опрацьовуємо всі коментарі користувачів і будемо вдячні за більш детальний зворотний зв'язок. Це допомагає зробити нашу техніку кращою, а користування нею зручнішим.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, чому склалося таке враження?
Можливо виникли якісь труднощі чи питання, з якими ми могли б допомогти. Ми з радістю надамо необхідну інформацію та допоможемо розібратися з будь-якою ситуацією
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Дуже задоволена покупкою. Чудовий миючий пилосос: глибоко очищає, забирає пил і бруд, видаляє плями, освіжає поверхню. Якість відповідає ціні. Зручний , не важний, легко промиваються резервуари та насадки.
- Достоинства:
- Тихий, мале споживання електроенергії
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудовий вибір за невеликі кошти . Миє гарно навіть застарілі плями . Але треба добре підібрати засіб для чищення .
- Достоинства:
- Ціна. Розмір . Якість
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудовий мийний пилосос!!!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Супер, чистить дуже добре. Диван який постійно страждає від дитини та собаки, як новий. Також чистила матрац. Влітку все висихає за пів дня. Рідина, що йшла в подарунок мені не сподобалася, купила інший засіб, то він набагато краще.
- Достоинства:
- Дієвий апарат
- Недостатки:
- Не так як в рекламі, раз провів і чисто, треба повозитися, але в принципі то не недолік))))
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Завдяки цьому знаряддю вдалося перший раз за три роки професійно почистити дивани, вже через дві години взимку дивани були повністю сухі та ідеально чисті
- Достоинства:
- Гарно висмоктує вологу з поверхні м'яких меблів
- Недостатки:
- Маленькі об'єми баків чистої та брудної води,часто доводиться наповнювати та опорожняти
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Дякуємо за позитивну оцінку якості роботи приладу.
Дійсно, під час прибирання великих площ може виникати необхідність частіше доливати чисту воду та спорожняти бак для бруду.
Мийний пилосос-плямовивідник Rowenta Clean It Compact IN3020F0 розроблений у компактному форматі, щоб забезпечити зручне зберігання та комфортне використання для локального очищення плям, меблів, килимів та автомобільного салону. Саме тому конструкція передбачає оптимальні за розміром баки, які допомагають зберегти легкість і маневровість приладу.
При цьому знімний бак для чистої води об’ємом 1,4 л легко наповнювати, а бак для брудної води об’ємом 0,85 л має широкий отвір для зручного очищення після використання.
Бажаємо приємного користування.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Вичищає дуже добре за свою ціну , не очікували навіть такого результату
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Супер пилосос! Відмила все що хотіла, отримала масу задоволення.
- Достоинства:
- чудово справляється зі своєю задачею
- Недостатки:
- не виявила
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Корисний і гідний пристрій. Пилосос гарно почистив диван. Навіть за 1 рік використання дивану, відпрацьована вода була брудною. Після чистки, диван лишився дещо вологим, але за ніч повністю висох. Зручний у зберіганні та компактний, можна розмістити на полиці в шафі. Незамінний помічник по догляду за м'якими меблями.
- Достоинства:
- Компактний, легкий, дієвий
- Недостатки:
- Наразі не виявив
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудовий гаджет.
- Достоинства:
- Гарно миє.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Добре виводить плями, потужно всмоктує брудну воду. Легкий та компактний, не займає багато місця.
- Достоинства:
- Простий у використанні
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Брали для миття світлого дівана і не тільки.
Все чудово відчистили!
Рекомендую!- Достоинства:
- Акційна ціна -супер
- Недостатки:
- Не знайшли
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Придбала цю модель нещодавно за акційною ціною. В пункті видачі товарів перевірили щодо повного комплектування, адже хвилювалася по причині прочитаних мною попередніх коментарів.
Щодо чистки великих площ, то оцінити не можу - ще не проводила. Невеликі, то доволі добре. Місяць тому брали напрокат Кьорхер (з доставкою за добу оренди обійшлося 1100 грн.), але все не встигаєш почистити і підсушити. Тому було прийнято рішення придбати свій бюджетний і поступово, по мірі забруднення, проводити чистку. Маємо середню собачку вдома, а це постійні забруднення, як не старайся підтримувати чистоту та мити лапки. Рекомендую, адже дуже складно за один день почистити все, що забруднилось за весь період.- Достоинства:
- Свій негабаритний і маневрений миючий пилосос
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Працює нюансів не виявила
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не виявила
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Гарний мийний пилосос
- Достоинства:
- Працює дуже добре
- Недостатки:
- Не знайшла
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Користуюся цим пилососом уже певний час, тому можу залишити об'єктивний відгук.
Загалом покупкою задоволена. Спочатку були змішані враження, тому що світло-сірий килим не вдалося повністю очистити з першого разу. Але згодом зрозуміла, що найкращий результат виходить, якщо спочатку нанести засіб для чищення килимів (спочатку використовувала той, що був у комплекті, потім Vanish), залишити на 1–2 хвилини, а вже після цього пройтися пилососом. Тоді він справді чудово збирає бруд — добре видно, наскільки брудною стає вода в контейнері.
Особливо виручає в побуті: швидко очищає тканинні кухонні стільці, без проблем прибирає розлиті напої чи інші забруднення з килимових доріжок. Потужності для цього більш ніж достатньо.
Із мінусів — досить шумний. Також за таку вартість хотілося б мати автоматичне змотування шнура.
В іншому пилосос дуже вдалий: легкий, компактний, простий у використанні й справді допомагає підтримувати чистоту вдома. Для мене це виявилася корисна покупка.- Достоинства:
- Потужний.
Легкий.
Компактний.
Швидко збирає розлиту рідину. - Недостатки:
- Трішки шумний
Немає автоматичного змотування шнура.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Пилосос сподобався, для підтримки коврів в чистоті саме то. Маючи собаку, вичистити не тільки від бруду а і шерсті, з якою звичайний сухий пилосос не справлявся.
- Достоинства:
- Компактний, довгий шланг і провід.
- Недостатки:
- Можливо хотілося б трішки більше потужності
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Відмінна річ в побуті та і для авто , відхімчистив диван та всі сідіння , все подобається
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Чудова і дуже потрібна річ, особливо коли вдома діти і домашні тварини. Справився із забрудненням на дивані на ура. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Чистота без зусиль
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Нас все сподобалось. Як домашній варіант справляється чудово
- Достоинства:
- Добре відчистив застарілі плями на дитячих матрацах
- Євгенія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Дуже зручний і мощний
- Достоинства:
- Зручність
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Для домашніх потреб повністю підходе. Зручна функція самоочищення. Добре збирає шерсть тварин. Не впевнений що вистачить потужності для сильно забруднених меблів.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Як бюджетний плямовивідник - ідеальний!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Мятный
Гарний миючий пилосос.
Компактний та зручний.
Займає мило місце. Легко збирається та розбирається.
Добре очищає килими.- Достоинства:
- Компактний. Швидко зібрати и розібрати.
- Недостатки:
- Невиявлено.