- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мене переконували взяти philips чи dyson, але я шукала пилосос найменшої ваги, зі зйомним акумулятором (щоб не робити док-станцію, а тримати його у шухляді), зі зручним контейнером для пилу, з комплектуючими, які буде легко докупити. Одразу знала, що мені вологе прибирання не треба, бо легше, швидше і чистіше буде шваброю.
В купі з роботом-пилососом - це ідеальний варіант. Потужність висока і довгий режим роботи мені не потрібні. Брала для плінсусів, щілин, щухляд, полок, меблів і якщо щось розсипалось раптово.
Але протестувала в перше використання. Вистачило на квартиру 60м підлога, окремо по всім плінтусам , диван, пуф, 5 стільців, 10 шухляд.
Важить -1.1 кг з батареєю.
Інші, які я тестила були десь 3 кг і це вже зовсім незручно.
Мені сподобався- Достоинства:
- Вага, розмір, зйомний акумулятор, ціна
- Недостатки:
- На довге прибирання не вистачить заряду
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за покупку та Ваш зворотний зв’язок.
Максимальний час автономної роботи акумуляторного пилососа Rowenta X-Force 9.6 Animal RH2078WO – 45 хвилин. У разі потреби у збільшенні часу прибирання, Ви можете придбати додатковий акумулятор ZR009704.
Аксесуар можна замовити в авторизованому сервісному центрі.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Бажаємо приємного користування.
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це агонь в усіх сенсах. Збирається за дві хвилини, тягне чудово, коректно підлаштовується під покриття.
Тепер прибирання - це не рутина, а розваги) Мала в чотири роки щодня питає, чи можна їй попилососити- Достоинства:
- Справляється з прибиранням на всі 100
- Недостатки:
- Не побачила
- Задоволена м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей пилосос - просто знахідка для моїх дітей підлітків. Раніше їх не можливо було змусити прибирати. Зараз вони це роблять з великим задоволенням. Пилосос дуже зручний у користуванні. Сучасна така модель. Має багато різних насадок. Легко очищувати контейнер. Незамінний помічник у домі. Раніше я навіть не уявляла, що прибирання може бути цікавим заняттям для хлопців підлітків. Але цей пилосос - справжнє диво!
- Достоинства:
- Пилососом може користуватися навіть дитина. Зручний та ефективний
- Недостатки:
- ні не може бути
- Егор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей пилосос - справжнє задоволення! Він легкий та зручний у використанні, що дуже зручно для побутових потреб. Крім того, він має ефективну систему фільтрації, яка збирає навіть найдрібніші частки пилу та бруду.
Маневреність теж висока, завдяки чому з легкістю очищаю навіть важкодоступні місця. Велика ємність контейнера для сміття дозволяє зібрати достатню кількість бруду перед порожнюванням.
Загалом, - це потужний та зручний пилосос, який робить прибирання легким та ефективним процесом.- Достоинства:
- Потужний акумулятор, система фільтрації, меневренність, ємність контейнера для сміття
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав пилосос Roventa X-Force 9.6 Animal на Розетці. Якість пилососа відмінна,наявність додаткових аксесуарів достатня.Користуюся кожен день.Якість прибирання навіть краща,як у звичайного пилососа,а зручність прибирання вище перевершує усі сподівання. Однозначно рекомендую для придбання!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила сегодня этот замечательный пылесос.Легкий и очень удобный.Еще и красивый.Порадовала подсветка.Коврик у порога после дождя почистил очень чисто и быстро.Очень довольна покупкой.Советую.
- Достоинства:
- легкий и удобный в эксплуатации
- Недостатки:
- пока не вижу
- Ирина С***
Втечение двух недель перестал заряжаться аккумулятор .Обещали товар поменять,но вернули деньги.Такой пылесос остался моей мечтой.Теперь не знаю,заказывать следующий или поломка батареи беда этих пылесосов ?
Представник брендуДоброго дня, Ірина.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
На жаль, віддалено важко з’ясувати причину передчасного виходу з ладу акумулятора.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї моделі.
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені в однокімнатну квартиру з двома котами його більш ніж достатньо. Не треба волочити за собою здоровенну бандуру щоб нормально поприбирати, включила кнопку і погнала наводити марафет. Збирає все ідеально, від піску до котячої шерсті, тільки й встигай викидати вміст пилозбірника у сміттєве відро!
- Достоинства:
- Значно полегшує щоденне прибирання
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос дуже сподобався, користуюсь майже кожен день. В кімнатах стало набагато чистіше завдяки турбо щіткам. Але трохи засмутило те, що почала іноді зупинятись турбощітка, хоча нічого нового для неї немає, прибираю ті ж самі кімнати, валік чистий, обертається легко. Дуже добре збирає котячу шерсть.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, не дорогий, достатній набір аксесуарів.
- Недостатки:
- Почав зупинятися двигун турбощітки.
Представник брендуДоброго дня, Юрій.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Описана Вами ситуація може бути пов'язана з прибирання великого сміття, що може спричинити забиття труби, блокування турбощітки й пошкодити впускний отвір для повітря.
Ми не радимо використовувати турбощітку для чищення килимів із довгим ворсом, шерсті тварин або бахроми.
Перевірте, будь ласка, чи не засмічена щітка, можливо до неї потрапив сторонній предмет, який блокує автоматичне обертання. Якщо є будь-які перешкоди, усуньте їх, очистьте турбощітку й знову увімкніть пилосос.
У разі, якщо ситуація не вирішиться, Вам необхідно вернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення огляду пилососа кваліфікованими спеціалістами.
Адресу та контакти Ви можете знайти за наступним посиланням: ссылка
У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що зазначена в технічній документації до приладу.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соответствует описанию. Качественный , слабо тянет крупные частицы, для меня главное что он с шерстью кота справиться на всех поверхностях
Но к нему невозможно пока купить отдельно запасной аккумулятор- Недостатки:
- Нет запасного аккумулятора
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зі своєю роботою справляється
- Достоинства:
- Мобільність
- Недостатки:
- Хотілося б трішки більше потужності
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пылесос, соотношение цена-качество. Много насадок, для квартиры 46 квадратов заряда хватает и еще остаётся. Волосы, песок, пыль с пола и плитки собирает хорошо, с небольшими ковриками так же справляется.
- Достоинства:
- Качество, много насадок, подсветка, компактность
- МарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена порохотягом. Легко зібрати та замінити насадки. У руках мов невагомий. Маневрує чудово, завдяки гнучкому коліну дістає у всіх куточках. Не очікувала, що підсвітка настільки допомагає у прибиранні, та й цікавіше з нею). Контейнер очистити швидко і без проблем. Акумулятор зручно знимається та заряджаеться (не планую прикриплювати на стіну). Ось з очищенням самої турбощітки трохи важче, якось не розібралась ще як її відкрити.
Представник брендуДоброго дня, Марина.
Дякуємо, за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Для того, щоб очистити турбощітку, необхідно від'єднати насадку, прокручуючим рухом зняти щітку, та очистити від намотаного волосся та сміття з допомогою звичайних ножиць.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, щодо експлуатації приладу, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі проконсультує Вас та за потреби надішле відео огляд.
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пылесосом довольны,зарядки хватает вполне на 66 кВ м,легккий и удобный .У нас кошечка,,шерсти достаточно,потому и брали этот пылесос,чтоб и в этом нам было облегчение.Пользовались всего лишь 3 раза,так что время покажет,как будет дальше
- Достоинства:
- Легкий и удобный,много насадок
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень компактный занимает мало места и в тоже время всегда под рукой очень доволен покупкой и всем кому надо советую
- Достоинства:
- легкий и простой в работе в тоже время тихий и мощный
- Недостатки:
- пока нет надеюсь и не будет
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пилосос, легкий, бездротовий, все поки що влаштовує
- Достоинства:
- Гарний пилосос, легкий, бездротовий, все поки що влаштовує
- Недостатки:
- Не помітив
- Костриця С***Продавец: Rozetka
За рік використання жодного разу не пожаліла що придбала
Хороший помічник, особливо коли у вас є пухнасті вдома
Зручний в використанні, не тяжкий і колба достатньо вмістима - Прокопенко С***Продавец: Rozetka
Придбав акумуляторний пилосос і залишився дуже задоволений. Пристрій легкий, зручний у використанні та ідеально підходить для швидкого прибирання. Заряду акумулятора вистачає на повноцінне прибирання середньої квартири. Особливо сподобалася можливість легко очищати важкодоступні місця завдяки насадкам. Контейнер для пилу знімається просто, а його очищення займає лише кілька хвилин. Рекомендую всім, хто цінує комфорт та мобільність у прибиранні.
- Юлія Т***Продавец: Rozetka
Придбала цей пилосос,так як шукала щось легеньке і потужне.Він повністю задовольнив мої потреби.Ефективне прибирання навіть у важкодоступних місцях.Його зручно використовувати для прибирання авто та меблів.Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий
- Вовчок І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли набридло махати віником, псіханула і купила акумуляторний пилосос. Коли його спробувала в дії, пошкодувала що не придбала раніше. Легко прибирати не тільки підлогу, а й будь-які поверхні та щілини, навіть салон авто.
- Достоинства:
- Багатофункціональний
- Назар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вирішив своїй дружині купити помічника для щоденного прибирання, обрав акумуляторний, саме як вона й просила. По дизайну сподобався та й конструкція зручна. У комплекті багато різних насадок, потужність теж хороша, все сміття збирає швидко та якісно. Роботи вистачає на 45 хвилин що дуже зручно. Відмітили також і трубку, яка згинається, з нею легко попилососити у важкодоступних місцях і не гнути при цьому спину.
- Достоинства:
- Дружина задоволена
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для підтримання чистоти та щоденного нетривалого прибирання він ідеальний. У нас великий будинок, генеральне прибирання робимо раз на тиждень звичайним мішковим пилососом, а цей в основному вмикаємо коли треба швидко прибрати якусь ділянку та почистити крісла від шерсті кота й пса.
- Достоинства:
- Універсальний та практичний
- Недостатки:
- Взагалі немає
- Аріна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не пилосос а бомба! Немає ніяких дротів, під ногами ніщо не плутається і не зважає, коли прибираєш, ти не прив'язаний до розетки, де хочеш, там і прибираєш. Заряду акумулятора вистачає з головою. Дуже рада такому оновленню!
- Достоинства:
- Бездротовий
- Недостатки:
- Не шукала
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей пилосмок дійсно дуже потужний і легкий водночас. У мене є домашні тварини та дитина, то він є просто необхідним, оскільки на ламінаті завжди багато дрібного сміття та шерсті, а я люблю чисту підлогу. Я люблю його зручність і витривалість, особливо порадувала комплектація, до кожної щілинки можна дістати. Дуже рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- 5 зірок
- Недостатки:
- Немає взагалі
- Сергей С***Продавец: Rozetka
Багато насадок, легко чистити контейнер, швидко заряджається, вичищає плитку, ламінат, килим, м'які меблі на відмінно, легкий, маневрений і за котом всю вовну прибирає не погано, і за дружиною підлогу на кухні після приготування їжі, іноді прибираю їм навіть в авто . Потужний двигун, що поєднується із системою фільтрації, гарантує, що будинок буде чистим. Використання цього пилососа дає впевненість, що навіть найдрібніший пил не зможе вислизнути.
- Достоинства:
- Гарно працює на будь яких поверхнях, мобільність, легкість в уході.
- Недостатки:
- Немає.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный помощник в доме.
- Оля М***Продавец: Rozetka
Дуже задоволена роботою пилососа. Простий легкий у користуванні, потужний і має велику комплектацію по щітках. Дуже ефективна міні-турбо щітка яка забирає на всі 100% шерсть кошачу з диванів. Час роботи 45 хв і цього достатньо щоб прибрати і дістати в різні закутки квартири. Рекомендую всіх хто хоче легко , швидко і якісно прибрати своє помешкання.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Не виявила
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пилесос, легких. Хотілось би щоб потужніший був, але турбощітка рулить. Купувала мамі, щоб був не важкий.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Потужність
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос легкий, маневрений, якісно прибирає пил, легко чиститься, саме те, що необхідно. Дякую виробникам, магазину Розетка за швидку доставку.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилососом задоволенI,потужний,легкий в користуваннi .Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Легкий, стильний дизайн,зручний.
- Недостатки:
- Мала эмнiсть пiд смiття, часто просить очтстити фiльтр. Але завдяки запасному фiльтру iх можна мiнити
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала матусі в подарунок, в приватний будинок, де є п'ять котів.
Обрала саме цей, через те що він легкий. Хвилювалась, що буде не достатньо потужності, але цей малюк дуже круто справляється зі своїм завданням. Матуся задоволена, я теж :)
Однієї зарядки вистачає на 80 кВ.м. ( з килимами) на автоматичному режимі.- Достоинства:
- Легкий, вистачає на весь будинок одного заряду, потужний
- Недостатки:
- Відсктні
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гріх було не скористатися акційною пропозицією та не придбати його за солодкою ціною. На відміну від звичайного пилососа він набагато практичніших та зручніший. Я легко можу догнутися до стелі і познімати там павутиння. Матраци теж чистяться просто. На дивані велюрова обшивка не шкодиться. Я задоволена що обрала саме такий пилосос!
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручність
- Недостатки:
- Таких не виявлено
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили батькам, щоб легше було прибирати, вже після першого прибирання свій старий пилосос віднесли в гараж.
Таки сучасна техніка має бути у всіх, бо таке прибирання дійсно значно зручніше. - Ярослава А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Пилосос обирали такий щоб діти могли прибирати, зручний, компактний, і не важкий. Пилососить досить гарно, зберігається на стіні, чоловік одразу прикріпив, там і заряджається. Завжди готовий до роботи, і не потребує додаткових рухів.
"- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Жодних
- ЖеняПродавец: Rozetka
Даний пилосос дуже простий у використанні
Сподобалась підсвітка на щітці, та його гнучке коліно
Контейнер легко очищається
Якій прибирання задовільна
Має легку вагу- Достоинства:
- Легкий, мобільний
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив в додаток до контейнерного та робота.
- Достоинства:
- Користуюсь тиждень. Дуже зручний у роботі, легкий.
- Недостатки:
- Не виявив
- Інеса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос дуже крутий!
Задоволена і всім раджу.
Легкий, маневрений, круто, що щітка згинається і легко прибрати під столом чи ліжком. Підсвітка щітки - це дуже зручно, видно кожну ворсинку.
В мене двоє дітей, кіт і пес, то це незамінний помічник. Маю також робот-пилосос, в парі працюють ідеально)
Багато різних насадок, в тому числі для м'яких меблів.
А ще ним зручно пилососити в авто.- Достоинства:
- Легкість, потужність, ціна/якість
- Недостатки:
- В мене площа 110 квадратів, то, щоб прибрати весь будинок - одного заряду не вистачає.
Представник брендуДоброго дня, Інеса.
Дякуємо за зворотний зв'язок та позитивний відгук.
Аксесуар можна замовити в авторизованому сервісному центрі.
Бажаємо приємного користування.