- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволене на всі
- Недостатки:
- Зарядка щоб більш трималась а так все супер
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий, тихий і добре прибирає шерсть тваринки. Мені сподобався.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пилосос для підтримання чистоти у домі. Для генерального прибирання буде слабкий. Але мені повністю підходить. Дуже зручно коли в домі маленька дитина, за якою весь час треба підмітати крихти. Зручно прибрати пил під ліжком. Але найкраще як для мене це міні версія. Прибрати в шафі, на полицях і на інших поверхнях де накопичується пил стало дуже легко велика перевага і в тому що він тихий, можна прибрати навіть поки дитина спить. Є підсвітка, є кнопка турбо, яка працює поки її натискаєш як курок, добре коли попадається щось велике і важке. На однокімнатну квартиру вистачило прибрати і заряд не зменшився. Рівень заряду до речі показується на дисплеї, що теж дуже зручно. Лише шкода, що я вже купила, і він став по акції на 2тис дешевше. В іншому не шкодую
- Достоинства:
- Легкий, тихий,є підсвітка, є міні пилосос
- Недостатки:
- На нерівній поверхні голосно жужить. Авто перемикання між поверхнями не завжди коректно спрацьовує. Дуже ворсистий килим йому не під силу
Представник брендуДоброго дня, Оксана.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
У кожного користувача різні вимоги до якості роботи приладу та різний підхід до зручності експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
Сприйняття звуку скоріш за все є індивідуальною особливістю кожної людини. За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають, що звук роботи приладу не є нав'язливим та незручним.
Не запускайте прилад на килими із шерсті тварин, з довгим ворсом або бахромою.
Положення "Min"для збирання пилу з товстих чи тонких килимів і ковролінів та делікатних поверхонь.
Положення "TURBO/BOOST" для кращих результатів (залежно від моделі) очищення від пилу на всіх типах підлоги у разі сильного забруднення. Акумуляторний пилосос може зіткнутися з деякими труднощами під час прибирання килимів з бахромою, якщо вони занадто товсті, з довгим ворсом або занадто легкі (наприклад, килимки для ванної кімнати).
Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості приладу та користування буде приносити лише позитивні враження.
Представник брендуДоброго дня, Оксана.
Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання акумуляторного пилососа Rowenta X-Force 9.6 Animal RH2079WO.
У пилососах такого типу турбощітки оснащені валиком. Внаслідок швидкого обороту щітки високий ворс може заважати її роботі.
Тому ми не радимо використовувати турбощітку для чищення килимів із довгим ворсом, шерсті тварин або бахроми. Для чищення килимів із густим ворсом, або килимів, що вимагають делікатного поводження перемкніть пилосос у режим ECO.
Бажаємо приємного користування.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, компактний, зручний
- Достоинства:
- Відсутність дроту, вага
- Войтович М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена покупкою на всі 100%. Пилосос дуже добре справляється зі своєю задачею -зручний у використанні, маневрений, добре втягує пил, сміття на різних покриттях - і ламінат і килим.
Заряду вистачає зоб 2-3 рази прибрати всю квартиру.
Легкий, різні насадки, підсвітка то маст хев!- Достоинства:
- Легкий, насадки і заряд
- Недостатки:
- Поки не побачила
- КаролінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підбирали пилосос для щоденного прибирання, а особливо на кухні і коридорі. Користуємося ним 5 місяців, задоволені. Гарно прибирає, має підсвітку у турбощітці. Докупили до нього миючу насадку. Зручно пилососити і мити одночасно
- Достоинства:
- Легкий в очищенні
- Войтович М***
Яка це миюча насадка?
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав по акції для матері, політ нормальний
- Достоинства:
- Легкий, але не для повноцінного прибирання
- Недостатки:
- Поки не має
- АндріанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактний бездротовий пилосос, з гарною потужністю, та турбо щіткою, яка має підсвітку і можна бачити, яку пилюку не забрали.
- Достоинства:
- Стильний дизайн
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся пилососом майже кожного дня, так як є маленькі дітки. Досить потужний, гарно пилососить і збирає сміття в контейнер. Легкий в очищенні.
- Достоинства:
- Легкий у догляді
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Акумуляторний пилосос купую вперше і дуже ним задоволена. Пилосос з контейнером поки що стоїть у куті, бо в основному прибираю цим. Коли треба зробити генеральне прибирання, тоді вже вмикаю звичайний, а так на повсякденне у мене під рукою бездротовий. Пісок, шерсть кота, волосся йому під силу. Зручно чистити меблі і щілини.
- Достоинства:
- Повна свобода руху, ефективно прибирає
- Недостатки:
- Не помітила взагалі
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав батькам для повсякденного збирання. Потужний, компактний, функціональний, батареї вистачає на прибирання квартири, заряджається швидко.
- Достоинства:
- Гарна потужність, легкий
- Недостатки:
- Поки не помітив
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пилосос, його також можна використовувати на різних покриттях підлоги, при цьому щітка має підсвітку.Також є багато щіток що можна використовувати для прибирання у машині
- Достоинства:
- Потужний
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій помічник для щоденного використання. З великою комплектацією щіток. Легкий та зручний пилосос і досить потужний. Тихий в роботі, великий контейнер для сміття.
- Достоинства:
- Великий контейнер для сміття.
- Сніжана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий та зручний пилосос, досить потужний та маневрений.. В комплектації різноманітні додаткові щіточки, які я використовую для прибирання меблів та авто. Великий контейнер для сміття.
- Достоинства:
- Стильний дизайн
- Недостатки:
- Не знайшла
- Галя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий помічник для щоденного використання.Зручно що пилосос можна використовувати на різних покриттях підлоги, при цьому щітка має підсвітку. Тихий у роботі.
- Достоинства:
- Легкий в догляді
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний варіант для сухого прибирання. Можна регулювати потужність втягування до типу поверхні. Також ми докупили до нього миючу насадку, мікрофібра гарно миє ламінат і плитку, а також на самій насадці можна зупинити подачу води.
- Достоинства:
- Ефективне прибирання
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували акумуляторний пилосос як допоміжний прилад для підтримання чистоти в приміщенні між прибираннями стандартним пилососом.
Процедури очищення та заміни фільтрів за інструкцією користувача зрозумілі і не складні.
Приємно вразило те, що легко витрушується сміття і змінюються насадки. Багато місця не забирає і завжди під рукою.
Це той варіант який має гарне співвідношення ціни, компактності і якості.- Достоинства:
- Безпровідний, компактний і завжди під рукою.
- Недостатки:
- Не виявлені.
- Федір В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пилотяг, ефективне прибирання килимок внаслідок турбо щітки, регулюється сила потужності. Фільтри легко чиститься і перуться. Підсвітка допомагає бачити яку пилюку ми не забрали.
- Достоинства:
- Компактний
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався пилосос - користуюсь 2 тижні, нормальна збірка, якісні матеріали, нормальна потужність. Зручний у використанні, є плюсом те що можна згинати сам пилосос не нагинаючись самому, з підсвіткою видно пил та крихти, дууже легкий, зручно очищувати ємність з зібраним сміттям. За свої кошти те що треба.
- Достоинства:
- Легкість, підсвітка, зручність, вдалий набір насадок, різні режими роботи, не займає багато місця
- Недостатки:
- Хіба що збільшити ємність акумулятора.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну хороший
- ВладиславПродавец: Rozetka
В использовании пол года. Покупал в другом магазине по скидке.
Работает зашибенно, мощный и маневренный. Комменты типа это игрушка и плохо пылесосит - не понял от слова совсем.
Линолеум на максимальной мощности выдерает. - Володимир І***Продавец: Rozetka
Хочу такий собі
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергей С***Продавец: Rozetka
Вітаю!
Пилососом кортстуюсь майже вісім місяців.
Спочатку були тільки позитивні емоції, легкий, потужний, маневрений, зручний у використанні.
Але через три місяці почала зупинятись щітка і гаснути ЛЕД підсвітка. Довелось розібрати щітку, нічого складного. Виявилось, що намотало волосся, яке вдавило пильник підшипника і він заклинив. Звертаю увагу, що при експлуатації я постійно чистив щітку від волосся, підшипник замінив, та продовжив користування.
Через вісім місяців під час прибирання в мене заклинив двигун, різко впали оберти, з'явився характерний запах горілого. Більше пилосос не запускався. Прийняв рішення ремонтувати пилосос самостійно. Після розборки корпусу дійсно на двигуні один з підшипників був заклинений. Фото прикріпляю. Якість підшипників жахлива. Після заміни підшипників пилосос знову працює відмінно. Якщо в когось буде аналогічна проблема, на моторі підшипники 4х10х4.- Достоинства:
- Легкий, зручний, потужний, мобільний
- Недостатки:
- Якість запчастин як у дешевого Китаю
Представник брендуДоброго дня, Сергій.
Дякуємо за Вашу думку та зворотний зв'язок.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні наших приладів, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації.
Ми не радимо самостійно втручатися до механізмів приладу, розбирати та ремонтувати їх, оскільки це призводить до втрати гарантійного обслуговування.
- Віталій П***Продавец: Rozetka
Якісний матеріал, гарний дизайн, потужний мотор пилососа, багато насадок, зручний у використанні, швидка доставка
- Єлизавета Ч***Продавец: Rozetka
Чудовий помічник для будинку, гарно справляється з своєю роботою, добре прибирає як по рівним поверхням так і по килиму, потужний, має підсвітку та згибну ніжку, я задоволена цією покупкою !
- Достоинства:
- Легкий, зручний, потужний
- Недостатки:
- Не знайшла
- ОленаПродавец: Rozetka
Купували Цей пилосос на розетці, звісно розетка не винувата в якості товару, притензій не маю до магазину! Не рекомендую купувати,це просто викинути гроші в сміття. Турбощитка перестала крутитись майже одразу, через пару місяців зникло світло, дуже погано збирає сміття, на малій швидкості зовсім як іграшка на великій краще але батареї хватає на 15хвилин максимум. Купила батарею додатково та фільтри(це теж не малі гроші) але пилосошу на максимумі тільки ламінат, ковер не бере практично, та навіть на ламінаті пропускає сміття, біля плінтусу та в углах зовсім не підбирає .
- Достоинства:
- Безпровідний не громізкий
- Недостатки:
- Практично одні недоліки!
Представник брендуДоброго дня, Олена.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Дуже шкода, що склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої побутової техніки, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Хочемо зазначити, що перш за все акумуляторний пилосос є допоміжним приладом для підтримання чистоти в приміщенні й повністю замінити функції стандартного пилососа він не зможе. Для генерального прибирання рекомендується використовувати мішковий або контейнерний пилосос.
Погіршення якості прибирання може бути спричинене переповненим пилозбірником або засміченим внутрішнім (конусним) фільтром.
Зверніть, будь ласка, увагу, що внутрішній (конусний) фільтр рекомендовано промивати 1 раз на тиждень. Повну заміну фільтра необхідно здійснювати двічі на рік.
HEPA фільтр рекомендовано промивати двічі на рік. Замінювати на новий необхідно щороку.
Детальніше з інформацією щодо процедури очищення та заміни фільтрів можна ознайомитися в інструкції користувача на сторінках 12-13.
Для якісного прибирання плінтусів радимо від'єднати основну насадку від труби й використовуючи вбудовану щітку Easy-Brush очистити поверхню вздовж плінтусів.
Ми не радимо використовувати турбощітку для чищення килимів із довгим ворсом, шерсті тварин або бахроми.
Перевірте, будь ласка, чи не засмічена основна щітка, можливо до неї потрапив сторонній предмет, який блокує автоматичне обертання. Якщо є будь-які перешкоди, видаліть їх і знову увімкніть пилосос.
У разі, якщо ситуація не вирішиться, Вам необхідно звернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення огляду пилососа кваліфікованими спеціалістами.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що зазначена в технічній документації до приладу.
- ОляПродавец: Rozetka
Купувала пилосос для мами. Головним було щоб він був легким, зі зʼємним акумулятором і потужним. Сподобалось що гнеться ніжка, це дуже зручно,щоб мама не гнула спину.
- Достоинства:
- Дуже легкий
- Варсеник М***Продавец: Rozetka
Давно мріяла замінити звичайний пилосос на акумуляторний і зупинила свій вибір на цьому пилососі.Пилосос чудовий-легкий ,багато різних насадок,добре прибирає,а головне,чудово справляється з прибиранням шерсті.Примно вразило те ,що легко витрушується сміття і змінюються насадки.Раджу-пилосос крутий і прибирає гарно і багато місця не забирає,а що він завжди під рукою
- Достоинства:
- Легкий, зручний і добре прибирає
- Недостатки:
- Не має
- ЛіліяПродавец: Rozetka
Багато насадок, легко чистити контейнер, швидко заряджається, вичищає плитку, паркет, килим, м’які меблі на відмінно, легкий, юркий, і за котами шерстяку забирає, і за малими крихти, і за мною підлогу на кухні після готування їжі, дуже рекомендую для щоденного наведення краси у домі!
- Достоинства:
- Для різного типу прибирання
- КристинаПродавец: Rozetka
Нашому пилососу тиждень! Тиждень і він вже у сервісі! Не беріть цю модель. Контейнер малий, моментально забивається. Потужність мала, килими взагалі не пилососить, вимикається щітка. Гучний як на мене. Тепер у сервісі, а ми без пилососа!
- Достоинства:
- Немає!
- Недостатки:
- Не виконує своїх функцій ще й зламався
Представник брендуДоброго дня, Христина.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
Хочемо відзначити, що акумуляторні пилососи виступають у ролі допоміжного приладу для підтримки чистоти в приміщенні й повністю виконати функції стандартного пилососа вони не можуть. Акумуляторний пилосос прибирає з килимів сміття, але для генерального прибирання рекомендується використовувати мішкові або контейнерні пилососи.
Ми хотіли б розібратися, чому виникла така ситуація.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, до якого авторизованого сервісного центру Ви зверталися?
Також просимо вказати номер звернення та Ваше місто для того, щоб ми могли отримати висновки кваліфікованих майстрів й неодмінно повернемося з відповіддю.
Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли із задоволенням користуватися Вашим пилососом.
- ЮліяПродавец: Rozetka
Купили даний пилосос близько 2х років тому. Спочатку була задоволена, акумулятора достатньо для прибирання 78 кв.м., потужність середня.
Але через кілька місяців зламалася труба
в місці згину . Просто зламалось кріплення і тріснув пластик. Чоловік якось закрутив на саморізи так і користувались.
З часом став лютити контейнер для сміття.
Декілька днів тому відключилася батарея і зовсім не реагує на заряд. Пилосос в смітник. Якість товару бажає кращого- Достоинства:
- Дизайн, зручність
- Недостатки:
- Якість товару
Швидко ламаються деталі
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Дата випуску акумуляторного пилососа Rowenta X-Force 9.6 Animal RH2079WO: 18.07.2022, тому дана модель не була доступна для продажу раніше зазначеного Вами терміну.
Конструкція Flex передбачає до 30 000 згинань (до 8 років використання).
На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації, проте, причину несправності може виявити тільки кваліфікований експерт авторизованого сервісного центру після проведення діагностики.
Пропонуємо Вам звернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення діагностики Вашого акумуляторного пилососа.
У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
- Побережец Е***Продавец: Rozetka
Можна забути про будь-які залишки пилу або волосся на килимі або підлозі. Потужний двигун, що поєднується з інноваційною системою фільтрації, гарантує, що ваш будинок буде бездоганно чистим. Використання цього пилососа дає впевненість, що навіть найдрібніший пил не зможе вислизнути. Це той варіант який має гарне співвідношення ціни і якості, рекомендую!
- Достоинства:
- Потужність, комплектація, ціна