- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Чудовий пилосос, виконує свою роботу. Легкий у використані, не займає багато місця.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Довго вибирала пилосос,тягне дуже добре,заряду вистачає досить на довго,поки що дуже задоволена,рекомендую
- Достоинства:
- Добре тягне,зйомний акамулятор то для мене плюс, гнучка ручка
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Пилосос без проблем справляється в побуті. За ці кошти має хороший функціонал. В компактному режимі легенький, освіжити диван чи салон авто взагалі без питань. Потужності вистачає як на мене, хоч і килимів в мене немає) Приємно здивувавала ємність акумулятора, вистачає більше ніж на два прибирання квартири. Якщо багато прибираєте, можна взяти додатковий акумулятор для зручності. Ще він згинається що прикольно, проте особисто я рідко це застосовую)
- Достоинства:
- Легкість, три режими які самі адаптуються під поверхню, чистити зручно, підсвітка, хороша знімна АКБ, непогана комплектація з насадками.
- Недостатки:
- Не виявив
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Купувала через кота і його шерсть Дуже переживала, чи буде справлятися, але пилосос приємно здивував. Добре збирає шерсть, крихти та пил, зручний і не важкий. Подобається, що можна легко прибрати під меблями завдяки гнучкій трубці. Для щоденного прибирання супер, мені дуже подобається.
- Достоинства:
- Найбільший плюс для мене – чудово збирає шерсть кота, легкий, зручний та не треба возитися зі шнуром
- Недостатки:
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Прибирання звичайним пилесосом було тяжким, труба закоротка, поки дістанешь, збереш, тягаеш провод, щоб не заплутався. Це було! спина при прибиранні стояло колом. Зараз, прибирання - задоволення. Не має потреби підготовки. Є необхідність прибрати, взяв в руки пилесос, пройшовся не сгинаючи спину і чисто. Я вже не кажу, побачив десь трохи пил чи пух, взяв зі стіни пилесос, два рази туди сюди повозив і все! чисто! Чудова річ! Да і забула написати, що чоловік, якій займався прибиранням та скиглив про складності, зараз ні гугу, бо не залишилось на що жалітися хахаха
- Достоинства:
- мобільність, удобство прибиряння
- Недостатки:
- поки не знайшли
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым
Купили цей пилосос на додачу до робота, бо коли в домі кішка, троє кошенят і папуга, прибирати доводиться 24/7. Робот - молодець, але він земна істота, а у нас бруд з’являється звідусіль: то наповнювач розлетиться, то пір’я з неба насиплеться. Цей малюк виручає на всіх поверхнях. Він завжди під рукою: схопила, клацнула, через хвилину вже чисто.
Окремий респект щітці, вона збирає все від дрібного піску до шерсті, яку навіть не було видно. Підсвітка це як виявилось зручно. Додаю фото розпаковки. Знімала ще відео, але не можу додати, мабуть, завелике. Пізніше додам в соц мережі. Загалом товаром повністю задоволена. Думаємо над тим, щоб докупити ще й маленьку турбощітку для меблів. Якщо хтось знає модель і скільки коштує, підкажіть, будь ласка.- Достоинства:
- Компактний, завжди під рукою, потужний, зручний, гарно тримає заряд, легко збирається, все продумано до дрібниць
- Недостатки:
- Немає і сподіваюсь, не буде. Це саме те, що я хотіла
Представник брендуДоброго дня, Євгеніє.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 10.80 RH7A35E0 сумісний з міні турбощіткою SS-2230003006, яку в разі потреби можна замовити в авторизованих сервісних центрах виробника: ссылка
Бажаємо приємного користування.