- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Більше для інтер'єру. Не для прибирання.
- Достоинства:
- Зручний як вішалка
- Недостатки:
- Не справляється із прибиранням
- Фесак К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос дуже зручний, я ним задоволена повністю, на жаль, через рік користування заглючив моторчик на щітці, крутився без зупинки, треба було знімати щітку з труби щоб зупинити. Віддали в сервіс, за тиждень поремонтували, дуже вдячна за швидкість. І тут почалися каруселі з Розеткою, з сервісу пилосос відправили не в моє місто і навіть не в сусіднє, а просто в Києв, хоча я уточнювала перед відправною чи повернуть мені його назад в моє місто, оператор Розетки запевнив, що повернуть. Далі я цілий день спілкувалася з операторами щоб переадресували пилосос в моє місто, при тому, що він ще не прибув у Києв, а тільки готувався до відправлення з сервіса і логічно, що перепдресувати його на цьому етапі можна було без проблем, але ж ні, три різних оператора мені обіцяли різне, що нададуть відповідь до кінця дня, що відправлять НП за рахунок Розетки, що ще немає відповіді на моє питання і зрештою сказали, що зі мною зв'яжуться. Ніхто не зв'язався, у вечері наступного дня я знову подзвонила і дуже переконливо почала вимагати відповіді, через деякий час мені відповіли, що можна переадресувати в сусіднє місто, але це займе тиждень. Це просто не вкладається в голові, прислали куди попало, два дні не могли відповісти що мені робити далі і потім ще тиждень на переадресацію. Не розумію що сталося з магазином Розетка? Завжди все чітко і вчасно, а тут просто якась "шарашкіна контора"
- Достоинства:
- Хороший пилосос
- Недостатки:
- Сервіс Розктки
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не виплатила кредит за нього а вже не працює!!!зараз розумію що ремонт в мене гарантія але чому я повинна бути без пилососа перед святами !!!!!Не купляйте ніхто!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Через 11 місяців роботи акумулятор не держе зовсім!!!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже слабкий акумулятор, швидко сідає,не купляйте
Дякуємо за Ваш відгук.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 створений для щоденного підтримуючого прибирання, а тривалість роботи напряму залежить від обраного режиму та стану фільтрації. У режимі ECO час автономної роботи може сягати до 45 хвилин, тоді як режим BOOST споживає значно більше енергії та розрахований на короткочасне інтенсивне очищення. Для стабільної роботи важливо регулярно очищати фільтри та використовувати прилад після повного циклу заряджання. Також звертаємо увагу, що фактичний час роботи може змінюватися залежно від покриття та навантаження на мотор. Якщо час автономної роботи не відповідає заявленому, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Rowenta для проведення діагностики: ссылка
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий помічник по дому. У використанні по пару раз на день (діти,пісок, кіт/шерсть).
Пилосос на кожний день. Робот-пилосос тепер стоїть відпочиває. Миючим Томасом користуємось тепер тільки при генеральних.
Дуже задоволені. Рекомендую! - НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть мені не повезло, враховуючи всі гарні відгуки під цим чудо пилососом. Зламався через три неділі, нижня щітка не фіксується. На ремонті вже майже місяць (від 09.05.25 акт прийому, сьогодні 02.06.25 - замовили комплектуючі). З таким сервісом логічно повертати людям кошти!!!!!
- Достоинства:
- Не встигла виявити
- Недостатки:
- Зламався, не попрацювавши і місяця
Представник брендуДоброго дня, Валентино.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з необхідністю звернення до сервісного центру.
Ми хотіли б розібратися, чому виникла така ситуація.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, до якого авторизованого сервісного центру Ви зверталися.
Також просимо зазначити Ваше місто та номер звернення для того, щоб ми могли отримати висновки кваліфікованих спеціалістів.
Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли користуватися Вашим пилососом із задоволенням.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зі своєю роботою справляється
- Достоинства:
- Тихий, зручний
- Недостатки:
- Трохи габаритний разом зі станцією, швидко розряджається
Представник брендуДоброго дня, Тетяна.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Можливо деяка незручність пов’язана з моментом звички до нового приладу.
У кожного користувача різні вимоги до якості роботи приладу та різний підхід до зручності експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
Як правило, для досконалого опанування технікою використання нового приладу необхідний деякий час (2-3 сеанси).
Завдяки станції всі насадки в одному місці. Також акумулятор одразу заряджається.
Час повного заряджання акумулятора - 3 години.
У разі потреби змінний акумулятор ZR009705 можна придбати в авторизованому сервісному центрі.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що зазначена в технічній документації до приладу.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy для мами на подарунок — вона дуже задоволена! Пилосос потужний, зручний у використанні, особливо сподобалася гнучка трубка для прибирання під меблями. Заряду вистачає на повноцінне прибирання квартири. Трохи важкуватий, але в цілому — чудовий помічник для дому. Рекомендую!
- Достоинства:
- Потужність та зручність
- НаталиОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольна, стало намного приятнее, легче и быстрее делать уборку)
- Достоинства:
- Быстро и легко чистит диваны
- Недостатки:
- Слегка тяжеловат, но не существенно
Представник брендуДоброго дня, Наталія.
Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку роботи акумуляторного пилососа Rowenta.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO дійсно поєднує в собі потужність і зручність, що робить його ідеальним вибором для щоденного використання.
В зібраному стані пилосос має вагу 2,5 кг, при цьому вага ручного блоку складає всього 1,8 кг, що робить його досить легким і зручним для щоденного прибирання. Завдяки інноваційній конструкції Flex, яка дозволяє гнучко згинати трубку, Ви зможете легко дістатися до важкодоступних місць, таких як простір під меблями, без необхідності нахилятися або пересувати важкі предмети. Це значно полегшує процес прибирання і зменшує навантаження на спину. Момент легкості прибирання ще пов'язаний з типом поверхні, яку прибирають. На килимових покриттях вага відчутна трохи більше, ніж на твердих. Для Вашої зручності щітка сконструйована таким чином, що Ви можете легко нею маневрувати, дозволяючи легко та швидко впоратися з прибиранням без зайвих зусиль.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вагалася між цією моделлю та більш потужною із миючою насадкою, але квартира в нас невелика, а різниця в ціні в два рази. При бажанні можна докупити миючу насадку.
Пилососом задоволена, зручно, що є док-станція. Користуюся майже кожного дня, на відміну від роботу-пилососа, перед використанням якого все зайве прибирали з підлоги, тому використовували рідко.
На квартиру площею 50 квадратів вистачає заряду з головою, та ще великий запас залишається. Також зручні додаткові насадки. Рекомендую до покупки- Недостатки:
- Недоліків поки що не знайшла
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень компактный пылесос, не занимает много места в квартире( на балконе).
- Достоинства:
- Компактный, удобный в использовании, не шумный
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука
- Анастасія КравченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ох як дома з'явилось два маленьких пухнастики, одразу вирішили що потрібно купити щось по потужніше ніж наш звичайний пилосос:) І знову вдала покупка від якісного бренду. Акумуляторний пилосос, добре тягне, прибирає шерсть на відмінно, та навіть наймілкіший бруд всмоктує. А якщо, наприклад прибирати на турбо режимі то мені здається що він все втягне навіть і котів. Щодо його комплектації то є всі необхідні насадки. Об'ємний пилозбірник, легко витрушувати та мити. Додатково купили собі мийну насадку, з нею все на багато простіше стало, миє добре. Заряджається швидко, на прибирання всієї квартири вистачає. Тому прибирати стало більш приємніше та ефективніше, задоволена що ми його придбали!
- Достоинства:
- Ефективний, прибирає добре, є всі необхідні насадки, заряджається швидко
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомагає в прибиранні кожен день, ніколи не думала що стільки пилу можна насобирати кожен день, повна ковба, зручне розташування насадок, користуючись тиждень особливих недоліків не помітила, тільки кнопка не дуже зручна, постійно випадково її натискаю. Сподіваюсь звикну.
- Достоинства:
- Чудово прибирає пил
- Недостатки:
- Розташування кнопки вкл/викл
Представник брендуДоброго дня, Анно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Можливо деяка незручність пов’язана з моментом звикання до нового приладу. Зазвичай користувачі вже після кількох сеансів повністю адаптуються до розміщення елементів керування та відзначають розташування кнопки як комфортне. Це дозволяє легко перемикати режими однією рукою під час прибирання.
- Катерина БезверхняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували батькам на подарунок, можемо сказати що з подарунком вгадали. Укомплектований добре, є навіть стійка на якій його можна розмістити в любому куточку кімнати, і це займе не так багато місця. В комплекті є також ще додаткові щітки та HEPA-фільтр. Батьки отримавши подарунок одразу його запустили, відчувається його потужність, оснащений яскравою підсвіткою, видно де не так якісно прибрано)) Не дуже важкий, легко ним маневрувати, згинається. Гарний помічник для дому.
- Достоинства:
- Потужний, укомплектований, LED-підсвітка
- Недостатки:
- Чудовий подарунок, то про які недоліки можна говорити
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо работает, большой бак, но тяжело переносить через порог за ручку. Проще выключать и за саму палку брать переносить, как швабру
- Достоинства:
- Чистит, большой бак
- Недостатки:
- Тяжело переносить через порожки
Представник брендуДоброго дня, Олександре.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звикання до нового приладу.
Ергономічна ручка пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO розроблена насамперед для забезпечення максимального комфорту під час самого процесу прибирання. Її форма та розташування оптимізовані для легкого керування та маневровості пилососа на різних поверхнях. При цьому конструкція універсальної щітки розроблена таким чином, щоб легко долати невисокі пороги під час прибирання, забезпечуючи безперервність процесу.
У разі короткочасного перенесення приладу через високі пороги або інші перешкоди, для Вашої зручності, Ви можете скористатися модульною конструкцією пилососа. Просто від'єднавши трубу, Ви зможете зручно перенести легкий ручний блок, тримаючи його за ручку. Система Easy Lock дозволяє швидко від'єднати трубу: достатньо натиснути кнопку фіксації та легко витягнути трубу.
- Юлія ТкачукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це пилосмок з яким приємно робити прибирання, турбощітка впорається з будь-яким сміттям, на будь-якому покриттю. Шерсть, волосся, для нього це не проблема. Є дуже зручна функція, натиснувши одну кнопку, трубка пилосмока згинається й можна з легкістю пропилососити під меблями не гнучи спину. Меблі можна прибрати спеціальною насадкою, а щілинна щітка завжди під рукою, достатньо від'єднати трубку від самого пилосмока. Акумулятора вистачає аж до п'ятдесяти хвилин, що є добрим показником для пилосмоків такого класу. Зручно, що керування знаходиться на корпусі, там же й індикатор заряду батареї. При заповненні колби для сміття, чи розряду акумулятора він подасть звуковий сигнал. В комплекті до пилосмока йде спеціальна док станція, на якій він заряджається й акуратно зберігається займаючи мінімум місця та завжди знаходиться під рукою. З ним чистоту та свіжість в будинку гарантовано:)
- Достоинства:
- Робить свою роботу на відмінно, простий в догляді
- Анатолій М***
Читаю ваш відгук — і не можу зрозуміти: ви дійсно користуєтесь цим пилососом? Особливо те, що стосується звукового сигналу при заповненні колби або розряді батареї — звідки ця інформація? Я серйозно збирався купити цей пилосос, але після перевірки інформації на різних сайтах з’ясувалося, що такої функції в моделі немає.
Може, ви не зовсім розумієте, про що говорите, чи це все-таки якийсь непорозуміння? Тепер не знаю, кому вірити — вашому відгуку чи технічним характеристикам?
Представник брендуДоброго дня, Анатолію.
Дякуємо Вам за увагу до техніки бренду Rowenta та зворотний зв'язок.
Дійсно, скоріш за все виникло непорозуміння, адже акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO не має звукового сповіщення, при повному заряді та заповненні контейнера.
Дана модель оснащена дисплеєм Smart Control який показує залишок заряду батареї та повідомляє про необхідність очищення фільтра, а також дає змогу регулювати потужність.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, ми з радістю на них відповімо.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка і офіційники додайте в опис, що цей пилосос для життя без тварин. Якщо не замовчав, я рахую, що це обманув. Особливо,що вам це відомо у вас в доступі інструкція.
- Достоинства:
- Зручний, мені було всього достатньо перші місяці для прибирання за твариною на протязі тижня, для загального прибирання цей пилосос мені не підійшов, тільки для підтримання, але...
- Недостатки:
- Але після того, як перестав крутити вентиль на щітці, тут сервісний центр мені одразу написав, що в інструкції написано, що цей пилосос не підходить якщо в домі тварини. Скажіть будь ласка, хто і де дивиться інструкцію перед покупкою?! І де в описі це написано?! Тепер не знаю що робити з цим пилососом, просто буде стояти
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за звернення.
Варто відзначити, що акумуляторні пилососи виступають в ролі допоміжного приладу для підтримки чистоти в приміщенні й повністю виконати функції стандартного пилососа вони не можуть.
Ми не радимо використовувати акумуляторний пилосос для очищення килимів, що вимагають делікатного поводження, до них відносяться килими з довгим ворсом та килими, що виготовлені з шерсті тварин або бахроми. В таких випадках краще використовувати традиційний пилосос. Турбощітка, яка використовується в акумуляторних пилососах, може заплутуватися в довгому ворсі килима. Це знижує ефективність прибирання, а іноді щітка може зупинятися. Робота на максимальній потужності, необхідній для прибирання таких килимів, швидко розряджає акумулятор, обмежуючи час прибирання.
Для чищення килимів із густим ворсом перемикайте пилосос у режим ЕКО. Регулярно перевіряйте щітку та колеса насадки на чистоту. В міру забруднення насадки рекомендовано регулярно проводити очищення щітки від волосся та шерсті, оскільки це може перешкоджати обертанню валика основної насадки.
Для ефективного прибирання шерсті тварин з меблів Ви можете додатково замовити міні турбощітку Rowenta SS-2230003003. Ця щітка є ідеальним доповненням до Вашого акумуляторного пилососа і спеціально розроблена для видалення шерсті з м'яких меблів, диванів та інші текстильні поверхні та дозволяє легко підтримувати чистоту в будинку, зокрема на меблях, де шерсть може накопичуватися найшвидше. Замовити аксесуар можливо в сервісних центрах виробника.
При виникненні додаткових питань щодо експлуатації пилососа, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті бренду. Оператор в онлайн-режимі з радістю Вас проконсультує та надасть відповідь на всі питання.
- Станіслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Акція" вже дуже дуже довго. Сам пилосос непоганий, хіба що його слабким місцем є акумулятор та нитки, які зупиняють обертання навіть якщо вони тонкі і не довгі. А ось маркетинг псує всі враження.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- "вічна акція", втрачає левову долю ефективності коли натикається на нитку.
Представник брендуДоброго дня, Станіславе.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
Описана Вами ситуація може виникати, якщо контейнер для пилу переповнений, фільтри забруднені або турбощітка потребує очищення від намотаних ниток, волосся чи інших сторонніх предметів. Рекомендуємо перевірити та очистити контейнер, щітку і фільтри.
Для максимальної ефективності роботи акумуляторного пилососа рекомендується стежити за станом батареї, регулярно обслуговувати пристрій, очищати фільтри та щітки, вибирати відповідний режим роботи для конкретного завдання. Будь ласка, перевірте, чи повністю заряджено акумулятор після повного циклу заряджання. Повний час заряджання становить 3 години. Після використання пилососа завжди під'єднуйте його до мережі для заряджання, щоб наступного разу він був готовий до роботи з повністю зарядженим акумулятором і працював з оптимальними характеристиками.
Ми прагнемо зробити нашу продукцію доступною для якомога більшої кількості покупців. Акційні умови можуть змінюватися, але наша мета – надати Вам якісний продукт за найкращою ціною.
Сподіваємося, що надалі Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги акумуляторного пилососа Rowenta, а користування буде максимально комфортним.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей девас саме те, що мені було потрібно. Заряду батареї вистачає для мого невеликого приміщення з головою. Зручна стійка, відсутність проводів роблять прибирання приємним. Тягне добре. Щітка трохи зависока, не під всі меблі проходить.
Якщо зняти трубу та щітку, він перетворюється на портативний, яким легко прибрати у машині.- Достоинства:
- Без проводів, завжди готовий до роботи
- Недостатки:
- Висока щітка
Представник брендуДоброго дня, Марино.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Щодо висоти щітки хочемо зазначити, що її розмір становить 6,5 см. Це є типовим показником для сучасних акумуляторних пилососів та подібний до висоти стандартних щіток класичних моделей. Для прибирання важкодоступних місць рекомендуємо використовувати щілинну насадку, яка дозволяє без зусиль дістатися під меблі.
Сподіваємося, що зовсім згодом акумуляторний пилосос стане для Вас зручним та приємним у користуванні.
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрела этого помощника на розетке. Очень долго выбирала . Читала отзывы за разные модели. Остановилась на этой. Плюс был в том и решилась приобрести этот хорошая временная скидка на розетке . Еше им не пользовалась.
- Достоинства:
- Мощный по описанию. Доп станция.
- Недостатки:
- Незнаю Еше .
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина покупкою задоволена. Працює відмінно, нарікань немає. Пилососи Rowenta - на рівень вищі ніж аналоги інших брендів. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість прибирання
Компактний
Є підставка - Недостатки:
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після звичайного пилососа, цей просто бомба-ракета. На перші швидкості - ламінат вистачає на 100м2 з головою, якщо є коврове покриття в два рази менше. В цілому задоволена на всі 100%. Єдине про що шкодую, що не взяла цю модель з миючою насадкою, тепер планую її докупити окремо.
- Достоинства:
- Легкий, маневрений, не займає багато місця.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не задоволена пилососом! Люди які пишуть гарні відгуки, ви хто? Де ви користуєтьесь? За 4 місяці користування, після кожного прибирання потрібно мити фільтр він вже зносився, потрібно купувати новий. Він не виконує більшість половини своіх функцій в прибирані, не раджу
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Важкий, не прибирає навіть вуличний післк з килиму та ламінату
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за Вашу думку та зворотний зв'язок.
Вага пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO – 2,5 кг.
При стандартному прибиранні на витягнутій руці під кутом приблизно 45 градусів напруга на руку не створюється. Також момент легкості прибирання ще пов'язаний з типом поверхні, яку прибирають. На килимових покриттях вага відчутна трохи більше, ніж на твердих. Для Вашої зручності щітка сконструйована таким чином, що Ви можете легко нею маневрувати, дозволяючи легко та швидко впоратися з прибиранням без зайвих зусиль.
Пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO має дуже високу ефективність прибирання як для акумуляторних пилососів. Сильні забруднення рекомендовано прибирати на режимі Boost, слабкі - на звичайному режимі. У режимі "Boost" пилосос працює на максимальній потужності, що дає змогу більш ефективно збирати пил, сміття і дрібні частинки з різних поверхонь. Також він допомагає швидко справлятися з сильно забрудненими ділянками.
Описана Вами ситуація може виникати, якщо контейнер для пилу переповнений або встановлений неправильно, фільтри забруднені, турбощітка потребує очищення від намотаного волосся чи інших сторонніх предметів. Рекомендуємо перевірити й очистити контейнер, щітку і фільтри та перевірити, чи не потрапив до впускного отвору сторонній предмет. Згодом у трубі, шлангу або насадках може накопичуватися сміття, яке блокує потік повітря. Перевірте їх і за необхідності проведіть очищення. Перевірте, будь ласка, чистоту фільтрів. Поролоновий фільтр рекомендовано промивати під проточною водою 1 раз у тиждень та ретельно висушувати протягом 24 годин. HEPA фільтр необхідно промивати під проточною водою 1 раз у 6 місяців, після чого ретельно висушувати протягом 24 годин. Повну заміну поролонового фільтра необхідно здійснювати кожні пів року, HEPA фільтра - щороку. Після очищення або заміни фільтрів важливо вставити їх правильно.
Модель сумісна з фільтрами ZR009007 та ZR009008, які можна придбати в авторизованому сервісному центрі виробника.
Якщо під час користування правила експлуатації було дотримано, ми пропонуємо Вам звернутися до авторизованого сервісного центру для проведення діагностики Вашого пилососа.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний пилосос, через особливість ніжки легко прибирати під столами. Легко складається та чиститься. Зручна підніжка для заряджання та зберігання
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та маневрений пилосос, з яким ви зможете прибрати досить велику квартиру на одному заряді. Навіть на найнижчій потудності добре прибирає шкрсть тварин та пил з підлоги (у основній щітці є валик, який обертається та допомагає збирати сміття)
Док-станція - це водночас і подовжувач для труби, з нею зможете прибрати, наприклад, павутиння зі стелі. Після зарядки виймаю блок живлення з розетки, щоб не псувати акумулятор.
Сам пилосос досить важкий, дитина навряд чи впорається з прибиранням. Для дорослого нормальна вага. В комплекті є додаткові щітки та HEPA-фільтр.
В цілому, я задоволений.- Достоинства:
- Бездротовий, док-станція для зарядки, заряду з запасом вистачає на одне прибирання, запасні щітки та фільтр в комалекті.
- Недостатки:
- Вага досить відчутна.
- Андрушенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ,якісно прибирає
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Андрушенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ
- Достоинства:
- Добре прибирає
- Рустам А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрел пылесос. С задачей справляется хорошо. Удобно для ежедневного использования.
- Достоинства:
- Комфорт
- Недостатки:
- Хотелось бы больше заряда
Представник брендуДоброго дня, Рустаме.
Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку роботи пилососів Rowenta
У разі потреби в додатковій потужності, можна збільшити час роботи пилососа завдяки придбанню додаткового акумулятора в авторизованому сервісному центрі. Акумулятор пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO має референцію ZR009705 та доступний для замовлення в сервісних центрах виробника.
Уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію виробника.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Про наявності вдома звичайного електричного пилососу, миючого пилососу та роботу пилососу, вирішили з дружиною, що нам ще потрібен пилосос тросточка)
Висновок за тиждень користування вдома.
1) звісно його потужність не порівнюється із звичайним провідним та миючим ( їх потужність від 2 кВт до 3 кВт)
2) для повсякденного прибирання цей пилосос ідеальний варіант, але при більш серйозних прибираннях, все ж необхідно залучення звичайного пилососу.
3) На щось нереальне я не розраховував, але все ж цей пилосос зі своєю роботу справляється.
4)перевага також досить вмісткий барабан для сміття (вдома є кішка та при прибиранні постійно утворюється клуб шерсті у ньому, і навіть при його наявності в барабані, потужності пилососу на другій швидкості вистачає щоб пройти квартиру 50 квадратів в один раз.
5)достатньо компактний та є стійка для встановлення на підлогу, за рахунок цього поставив пилосос за дверима та його не видно
6) до мінусів можна віднести слабку підсвітку підлоги під час прибирання- Достоинства:
- Наявність турбо режиму, великий барабан, для пилососу тросточки, достатньо потужний
- Недостатки:
- Слаба підсвітка підлоги
Представник брендуДоброго дня, Максиме.
Дякуємо за позитивну оцінку роботи та власний досвід використання пилососа Rowenta.
Дійсно, акумуляторний пилосос – це насамперед автономність, маневреність і зручність у використанні, що дозволяє швидко підтримувати чистоту в домі.
Водночас для генерального прибирання рекомендується використовувати класичний провідний пилосос.
Щодо підсвітки – вона допомагає побачити пил у темних місцях, а її потужність оптимізована для балансу між ефективністю освітлення та автономністю пристрою.
Акумуляторні пилососи мають бути енергоефективними, сильніше світло споживає більше енергії, що може зменшити час роботи пилососа від акумулятора, тому використовуються таки світлодіоди, щоб було збалансовано енергоспоживання та продуктивність.
Підсвітка турбощітки допомагає висвітлити темні ділянки, наприклад, під меблями, в кутах або вздовж країв. Завдяки цьому Ви зможете краще бачити бруд, пил і сміття, що зробить прибирання більш ретельним і ефективним.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом дуже зручний пилосос, з'явилось бажання прибирати частіше, тягне добре, на середній швидкості дуже якісно прибирає шерсть кота з усіх кимилків, прибирання в автомобілі теж випробували, чоловіку все сподобалось, контейнер і фільтри мити дуже швидко і зручно. Щодо недоліків, прибирати на авторежимі не дуже зручно, через те що він переключає автоматом при щильному затягуванні на бустер(найшвидший режим)так як він дуже енергоспоживаємий акумулятор розряджається ще швидше. У нас 45 квадратів квартира, але багато килимів, тому одного заряда нам не вистачає для прибирання, я пилосошу всі килими і ставлю на доза рядку ще на годину, щоб допилососити. Також сама щітка хоч і дуже маневрена, але висока 6.5 см. тому будьте готові що не під усі тумби зможете нею зайти. Як висновок, я б купила акумулятор пооб'ємніше, або ж якщо плануєте такий самий, то розетка продає гарантію на акумулятор, виробник такої гарантії нажаль не дає.
- Достоинства:
- - Без дротів
- Зручне миття контейнерів і фільтрів
- Добре прибирає шерсть тварин
- Має насадки для чистки меблів і автомобіля - Недостатки:
- - Швидко розряджається
- Щітка зависока, не заходить під тумби
- На авторежимі часто включається бустрений режим, що розряджається акумулятор
Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку роботи пилососів Rowenta
Функція автоматичного регулювання потужності всмоктування розроблена для максимально ефективного очищення: пилосос самостійно регулює потужність залежно від типу поверхні, забезпечуючи баланс між якістю прибирання та енерговитратами. У цьому режимі найвища потужність активується лише за потреби, наприклад, для прибирання густого ворсу килимів.
У разі потреби в додатковій потужності, можна збільшити час роботи пилососа завдяки придбанню додаткового акумулятора в авторизованому сервісному центрі. Звертаємо Вашу увагу, що акумулятор пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Allergy Care RH98A0WO має референцію ZR009705 та доступний для замовлення в сервісних центрах виробника.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: посилання
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Було тільки 1 використання, проте залишилась задоволена. Перевершим мої очікування. Дивилась на модель 14,6, та різниця в ціні схилила до вибору цієї моделі.
Хвилювалась за потужність, тут 150 проти 230 в новішої моделі, але цього вистачає, навіть, на килим із ворсою при наявності тварин.
Довл- Достоинства:
- Легкий, потужний, компактний
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Місяць у використанні, все добре.
Зручний, завжди "під рукою". Добре тягне. В квартирі кішка довгошертна, через неї і купили, шерсть завжди усюди. (коврів у нас немає, нема практики з коврами, відгук по ламінату і плитці).
Дуже виручає. як допоміжний помічник. основний звичайний пилосмок не заміняє. - Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос класний дух з старого Ковра виїв
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний акумуляторний пилосос, свою роботу виконує на 5 зірок. На сьогодні, питань до цього пилососа не має, зручніший за звичайний провідний пилосос, заявлені характеристики відповідають дійсності. Уважно читайте опис, щоб потім не було розчарування, щодо його функцій, автономної роботи або комплектації.
- Достоинства:
- Зручний для підтримки щоденної чистоти.
- Недостатки:
- Хотілося б більшу ємність акумулятора.
Представник брендуДоброго дня, Віталій.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Варто зазначити, що тривалість роботи акумуляторного пилососа може варіюватися залежно від обраного режиму використання та таких факторів як: чистота повітропровідних частин, фільтрів та щіток, стану та часу заряджання акумулятора.
Для максимальної тривалості роботи акумулятора рекомендується стежити за станом батареї, регулярно обслуговувати пристрій, очищати фільтри та щітки, вибирати відповідний режим роботи для конкретного завдання.
Наприклад, для швидкого прибирання пилу та сміття з підлоги можна використовувати менш потужний режим "Eco", щоб подовжити час роботи батареї. Для збирання крихт Ви можете використовувати режим "Boost".
Час автономної роботи моделі RH98A0WO у положенні ручного пилососа на режимі ECO складає до 45 хвилин; на режимі MAX: до 23 хвилин; на режимі Boost: до 5 хвилин.
Час автономної роботи приладу у положенні пилососа на режимі ECO складає до 35 хвилин; на режимі MAX: до 20 хвилин; на режимі Boost: до 5 хвилин.
Повний час заряджання становить 3 години.
У разі потреби в додатковій потужності, можна збільшити час роботи пилососа завдяки придбанню додаткового акумулятора ZR009705 в авторизованому сервісному центрі.