Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal RH98A9WO
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Хочу доповнити відгук. Пережили з ним велику весняну уборку. У фільтрі зібрав величезну купу дрібного пилу аж легше стало дихати. Також додатково купила аква насадку. Тепер він ще й миє і прибирання стало вдвічи швидше
- Мар'яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Маю дома вже декілька пилососів, але хочу сказати, що тільки тоді, коли купила цього красеня, зрозуміла, що він може з легкістю замінити інші. Rowenta, ви просто здійснили всі мрії. Цей пилосос має і купу насадок, і з легкістю прибирає під диваном, він складається просто навпіл одним натиском. Його можна ні до чого не тулити, він не впаде, бо міцно тримається. А ще окрема подяка, що є додатковий фільтр в комплекті (всього два), який можна просто мити і використовувати раз за разом.
- Достоинства:
- Комплектація, гнучка труба, гарна потужність, чудовий дизайн
- Недостатки:
- Не виявила
- Ласковенко П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Этот пылесос именно то что было нужно для старого, ленивого холостяка))) Емкости аккумулятора мне вполне хватает, но я и не убираю обычно сразу всю квартиру. Покупал когда были новогодние скидки. Купил по скидке и акващетку в итоге получилось на тысячу гривен дешевле если бы покупал сразу в комплектации с ней. В основном чищу ковровую дорожку в коридоре, мощности хватает, удобно залезть под диван сгибающимся коленом. Легко разбирается и чистится. Наличие подсветки тоже очень облегчает уборку особенно когда нет света. Иногда забивается щетка, но это можно сразу определить т.к. при этом тухнут огни подсветки, щетка легко вынимается и чистится за одну минуту.
- Достоинства:
- Удобство пользования, легкая разборка, красивый дизайн, сгибающееся колено.
- Недостатки:
- А к недостатку я бы отнес то что по рекомендации производителя нельзя хранить в собранном виде поставив вертикально на щетку. Приходится каждый раз ее снимать.
- Любов Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Ніколи не писала відгуки. Але цього разу вирішила поділитися враженнями від покупки. Мені дуже сподобався цей пилосос, він виконує всі свої функції на 100%, прибирає від підлоги до стелі. Недоліків я так і не знайшла, а переваг в нього купа. На парковці стоїть, як вкопаний.
- Достоинства:
- Маневровий, легкий, завжди під рукою, економить час та зусилля на прибирання
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марина Х***
Як Ви ставите його, щоб він не колихався в боки? Боюсь собака або кішка зачепить і він впаде.
Представник брендуДоброго дня, Марина.
Дякуємо за покупку та Ваш коментар.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal RH98A9WO оснащений технологією Stop & Go, яка призначена для зручного паркування у вертикальному стані трубки зі щіткою в той час, коли Ви знімаєте та користуєтесь основним блоком пилососа. Для уникнення падіння труби варто переконатись, що домашні тварини під час прибирання не матимуть доступу до приладу. Для зберігання пилососа після прибирання радимо розташовувати його на настінній базі, що входить до комплекту.
Бажаємо приємного користування.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Купили 3 тижні тому, і це була сама краща моя покупка. Дуже зручно, коли відключають світло є час зайнятись прибиранням. Підсвітка наче незначна, але добре видно де є забруднення і пил. У нас 2 кота і собака, і вічна проблема -це шерсть. Пилосос з нею справляється на всі 100 %. Ще добре витягує пил з меблів.
- Достоинства:
- Виконує свої функції на 200%
- Світлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Купили пару днів назад, був перед цим в мене ровента яким користувалась років 6,
Сподобалась функція авто, підлогу пилисосить на меншому режимі а як тільки насадка потрапляє на килим відразу більша потужність вмикається дуже зручно, розетку обожнюю за сервіс- Достоинства:
- Гарний дизайн, функція авто дуже зручно, потужний гарно пил збирає
- Недостатки:
- Не виявила
- Світлана Ж***
Ще добавлю що зручно що на маленькій насадці теж є підсвітки підсвітка це взагалі топ, все видно навіть в темряві
- Струтина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Пылесос удобный, все легко трансформируется. Нравится, что можно подвесить на стену, что экономит пространство. И плюс его можно использовать для машины - для меня это большой плюс
- Достоинства:
- Многофункциональность, без мешка, щётка очень маневренная
- Недостатки:
- Пока нет
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Мені його вистачає сповна, щоб поприбирати будь що і будь де. Коли донечка пообідає, у стільчику для годування збирається багато крихт від печива, раніше я їх струшувала на підлогу рукою, а потім діставала пилосос, тепер це все вирішується буквально за пару хвилин.
- Достоинства:
- Портативний
- Наталия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Це не пилосос, це просто космос
Маю сім тварин, тому шерсть доводиться прибирати щодня. З цим пилососом це дуже просто. Почистити килим та лежанки - не проблема, почистити м'які меблі - запросто. Єдиний невеликий недолік, це замалий контейнер, доводиться декілька разів висипати підчас прибирання, але то таке- Достоинства:
- Мобільний, функціональний, добре тримає заряд, швидко заряджається
- Недостатки:
- Замалий контейнер
Представник брендуДоброго дня, Наталія.
Дякуємо за високу оцінку якості роботи пилососа.
Варто відзначити, що акумуляторні пилососи в першу чергу виступають в ролі допоміжного приладу для підтримки чистоти в приміщенні й повністю виконати функції стандартного пилососа вони не завжди можуть. Акумуляторний пилосос якісно прибирає сміття, але для генерального прибирання рекомендується використовувати мішкові або контейнерні пилососи.
Об’єм контейнера для сміття в акумуляторному пилососі Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal RH98A9WO має 0,9 л.
- ПоповПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
По-перше, сподобався його бездротовий дизайн, прибирання з ним зручне. Компактні розміри дозволяють легко зберігати пилосос. По-друге, потужний мотор пилососа, легко збирає на будь яких поверхностях бруд. Також ергономічна конструкція пилососа сподобалась, дозволяє легко маневрувати навколо меблів та кутів. Плюс ще є тривала робота аккумулятора, можна прибрати всю квартиру на одному заряді. Контейнер для збору бруду досить вмісткий, також на одне прибирання повноцінне вистачає мені.
- Достоинства:
- Зручний потужний
- Недостатки:
- Не виявив
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Машина - звір, тягне, немов найпотужніший дротовий порохотяг, що було суцільною несподіванкою (бо зазвичай акумуляторні апарати мляві й виконують свою роботу символічно, принаймні так було досі). Крім того сила-силенна дизейнерських штучок, які роблять його зручним у використанні й просто приємним на дотик і на погляд.
- Достоинства:
- Потужність, форм-фактор
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Пилосос класний, добре збирає пил, волосся та шерсть. Після прибирання, коли викидаєш все, що він назбирав, стає навіть трішечки соромно, хоча візуально все було чистенько))) Добротно зібраний, потужний, крутий дизайн, залізе всюди. Легко миється.
Спочатку здавався важкуватим, після першого прибирання навіть крепатура в руках відчувалась (але, я в перший раз відривалась, пилососила все що бачила, заряджала і знов пилососила). Зараз навіть не відчуваю ваги.
Як раніше писали, режим Авто дуже швидко садить батарею, часто його вимикаю, він і на самому слабкому режимі все супер збирає.
Якщо потрібно прям серйозне прибирання-прибирання, заряду вистачає на 2-кімнатну квартиру з килимами на підлозі, ламінатом та кахлем, повність пропилососити та пройтись по м’яким меблям. Якщо для щоденного прибирання без меблів вистачає рази на 3.
я скористалась кріплення, що було в наборі, підвісила його до стіни, підключила всю цю конструкцію до розетки і о, чудо, він завжди заряджений і готовий до роботи.
Єдине, що мене бентежить, то це велика турбощітка, коли задіваєшь меблі (а, це неминуче) вона перестає крутитись. Виключаєш, знов включаєш, все працює. Тут чекаю коментар представника бренда.
Разом з цим набором купила ще щітку для вологого прибирання, мила нею тільки декілька рази, у мене іноді відвалювалась частина, куди ганчірка кріпиться, сьогодні щітку зібрав мій 6-річний син і сам нею мив, у нього нічого не відвалювалось. Не виключено, що це я щось робила не так)))
Вже думаю придбати такий пилосос мамі.- Достоинства:
- Пилосос класний, добре збирає пил, волосся та шерсть
- Недостатки:
- Велика турбощітка іноді перестає крутитись
Представник брендуДоброго дня, Ольга.
Дякуємо за покупку та Ваш зворотний зв’язок.
Якщо під час використання пилососа зупиняється щітка, це свідчить про спрацювання системи від перегрівання.
У такому випадку ми радимо зупинити прилад і залишити його охолоджуватися впродовж щонайменше 1 години.
Також варто перевірити, чи не заважає що-небудь обертанню щітки. Якщо є перешкода, необхідно її вилучити й очистити щітку, після чого пилосос можна вмикати знову.
Бажаємо приємного користування.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Гарна, практична річь. Задоволена.
- Достоинства:
- Все гарно.
- Недостатки:
- Немає.
- Леся Р***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Користуюсь півроку- задоволена!
Добре пилососить. Подобається гнучке коліно, зручно під меблями прибирати- Достоинства:
- В комплект йдуть змінні фільтри
- Анастасія Н***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Купувала мамі на подарунок, вона у захваті. Класно збирає шерсть від котика та легко справляється з прибиранням у всіх куточках. Рекомендую)
- Шарова М***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Користуюся цим пилососом більше року.Думала, що пограюся ним і пройде, але зараз користуюсь виключно ним. Він і легкий, і маневрений, і потужний, має маленьку турбощітку, додаткові насадки. В нього ще складається основна труба і дуже зручно пилососити під столами не нагинаючись, а ще є підсвітка і все видно навіть в темряві. Недоліків немає, за рік тільки позитивні емоції та крута робота цього пилососа.
- Достоинства:
- Легкий потужний,наявність комплектуючих
- Недостатки:
- Невиявила
- МаргаритаПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
- Достоинства:
- Дуже зручний і легкий у користуванні ручний пилосос Rowenta, добре всмоктує пил і крихти, батареї вистачає для швидкого прибирання.
- Ліпецька М***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Дуже задоволена якістю прибирання. Зручний компактний,добре тримає заряд. Використовую для прибирання в авто. Повний комплект щіток і інших комплектуючих приємно здивував.
- Достоинства:
- Легкий в використанні
- Ходосова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Користуюсь 6 місяців. Досить зручна річ. Часто використовую у автомобілі.
Поки недоліків не виявила.- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- НАТАЛЬЯ Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Брала для доньки, вона задоволена
- Достоинства:
- Займає мало місця
- Недостатки:
- Поки що не помічаю
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Дуже довго вибирала, зупинилася на цьому. Користуюсь тиждень. Маємо кота, то ж взялася пилососити всі м'які меблі, мала турбо щітка -супер. Основна щітка дуже маневрена, після старого пилососу треба звикнути. Акумулятор в перший день дозаряджала, бо пилососила все що можна, потім одного заряду хватило прибрати 42кв.м на на мін/Макс швидкості.
- Достоинства:
- Мала турбо щітка
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Чесно зізнаюсь, купив для доньки, бо прибирати я не люблю, а вона натякнула що такий пилосос краще ніж якийсь миючий чи з мішком і дійсно мала рацію. Він не займає багато місця у відведеному кутку, сама конструкція легка та досить зручна, можна навіть з люстри позніматимати павутиння, що вже казати про підлогу.
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Не знайшли за тиждень щоденних прибирань
- Жиженко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Купувала на подарунок двоюрідній сестрі, ця панночка помішана на порядках, тому він їй буде в нагоді завжди. Вчора замовила, сьогодні вже отримала, завтра їду дарувати, потім допишу її враження.
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Пылесос отличный, находит кучу пыли даже в чистой квартире!
- Достоинства:
- Нет шнуров,видно сразу грязь, хорошо что можно мыть фильтр,большой пылесборник
- Недостатки:
- Пока не могу сказать, ещё новый пылесос
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Гарний пилосос, легкий, на 2х кімнатну квартиру повністю вистачає, покупкою задоволений. Збирає все дуже добре і на коврах і на кахелі.
- Таня Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Давно мечтала о таком помощнике, думала будет как дополнительно к основному пылесосу, а получилось что он стал основным, справляется на отлично даже с ковром, удобно складывается под диван, не надо наклонятся, подсветка на щётке, оказывается очень удобно, вобщем супер, рекомендую
- Достоинства:
- Лёгкий, отлично убирает
- Недостатки:
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Получили очень быстро. Всем довольны. Спасибо.Советую.Не ожидала такого результата и удовольствия в уборке!
- Достоинства:
- Самый лучший из всех, что у нас были.Очень мощный.У нас ковры.Спасибо продавцу и РОЗЕТКЕ! СУПЕР!
- Недостатки:
- Входит в комплект паралоновый фильтр?Не понятно.Спастбо.
Представник брендуДоброго дня, Тетяна.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості вчасно відповісти Вам.
До комплекту постачання акумуляторного пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal RH98A9WO входить гофрований та поролоновий фільтри.
Бажаємо приємного користування.
- Божена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Від покупки пилососа Rowenta RH98A9WO маю тільки круті відгуки. Він акумуляторний і додатково ще має функцію Eco, що дає змогу користуватися їм довше на одному заряді. А ще Їм можна користуватися і вночі, бо він має своє освітлення. Крутезний помічник, всім рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна батарея, довгий час автономної роботи, ефективне та легке прибирання, як ніколи
- Недостатки:
- Владислав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Придбав на прохання дружині, залишились дуже довольні. Повісив на кухні, щоб був завжди під рукою. Майже відразу став незамінним у повсякденному житті. По співвідношенню ціни до функціональності самий оптимальний варіант. в середньому використовується до 20 хвилин для експрес прибирання: заряду вистачає, не такий вже і важкий - щітка сама їздить.
- Достоинства:
- Достатньо потужний, автоматичне регулювання тяги, маневрова щітка
- Недостатки:
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Для щоденного використання просто те що треба! Для не щоденного теж, але якщо у вас доволі велика квартира, і ви не прибирали з тиждень, то заряду не вистачить. Дуже зручний у використанні. Користуємося трохи більше тижня. Поки дуже задоволені! І немає тяганини з кабелем, а просто взяв і пішов прибирати. Можливо легше до прибирання буде призвичаювати дітей, бо з ним можна весело побігати по квартирі)
- Достоинства:
- Розмір, автономність, потужність
- Недостатки:
- Швидко сідає в потужному режимі.
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Дякуємо за високу оцінку якості роботи пилососа.
Перепрошуємо за затримку. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Час роботи акумуляторного пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 Auto Animal RH98A9WO у режимі ECO до 35 хв; у режимі MAX до 20 хв; у режимі Boost до 5 хв.
За потреби збільшення часу роботи приладу, Ви можете замовити додатковий акумулятор ZR009701 в авторизованих сервісних центрах.
У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням:
ссылка
Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що вказана в технічній документації до приладу.
- Євгеній Ч***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
З плюсів вологе прибирання
- Достоинства:
- Потужний, велика комплектація
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергей Я***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Це вже не перший ручний пилосос в нашій родині, тому є з чим порівнювати. Пилосос виявився дуже потужним. З ковра пиляку вигрібає відмінно, що стосується твердих поверхонь, то тут теж все добре камінці та розсипані крупу затягує, не штовхає вперед, як наш минулий пилосос.
Можемо рекомендувати до покупки.- Достоинства:
- Потужний, зручний
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Доброго дня! сьогодні отримала цей дивовижний пилосос. Він краще ніж я могла очікувати!!!! Грошей не шкода!!! Дуже зручна щітка рухлива як продовження руки. Легко та зрозуміло все збирається. Потужний на мінімальній швидкості зібрав багато бруду та волосся з підлоги та килимка які я вважала чистими ( аж злякалась від кількості сміття). Ще мені сподобалося що прибираючи підлогу є можливість швидко відʼєднати довгу ручку та зібрати крихти зі стола, підвіконня або закутка і потім легким рухом приєднати и знову прибирати підлогу. Про тривалість роботи та акумулятор поки не можу нічого сказати, крім того що третини заряду,того що був,вистачило на двокімнатну квартиру.
Єдине що мені він показався трохи важкуватий , але не суттєво.- Достоинства:
- У захватi
- Недостатки:
- Важкуватий
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Дуже здивувався скільки шерсті він зібрав із килиму, я навіть уявити не міг такої кількості. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Чудово прибирає шерсть із килима
- Недостатки:
- Трохи задовго заряджається
- Марія Р***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Пилосмок ,чудовий помічник ,повністю відповідає вказаним характеристикам, маневрений,швидкий,легкий у використанні.Звичайний дротовий пилосмок навіть не дістаю,повністю справляється ,тихенький в роботі . Коштує кожну заплачену за нього копійку. Однозначно найкраща з моїх покупок . Можливість без проблем і зайвих рухів прибрати під ліжком .Окрема зірочка за фільтрація. однозначно топ
- Достоинства:
- Легкий , маневрений , потужний , тихий , якісне прибирання ,фільтрація.
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный с черным
Хороший, якісний, акумуляторний порохотяг. Рекомендую.