- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пылесосит хорошо, батарейки хватает.
Но комплексная турборщетка, на твердых повехностях(линолеум, паркет) мусор разбрасывает.- Достоинства:
- Очень не плохо тянет
- Недостатки:
- Не хватает щётки для твердых поверхностей.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Ефект відштовхування сміття універсальною турбощіткою на лінолеумі чи паркеті зазвичай пов'язаний із високою швидкістю обертання валика. На твердих поверхнях легкі або круглі часточки можуть відскакувати від щетинок до того, як їх підхопить повітряний потік. Для кращого результату рекомендуємо знизити рівень потужності — це зменшить оберти щітки, і сміття втягуватиметься ефективніше. Також намагайтеся вести насадку плавно.
Також на якість прибирання безпосередньо впливає засмічення турбощітки, що може знижувати її ефективність, тому важливо регулярно очищати її від волосся та сміття, своєчасно спорожнювати контейнер для пилу, а також очищати й замінювати фільтри відповідно до рекомендацій інструкції користувача.
- ІмʼяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Брав як подарунок і більше всього мені сподобалось що розетка доставила за 4 години і це топ, не прийшлось довго чекати, по іншому не можу розписати всі плюси та мінуси, поки подобається все особливо комплектація.
- Достоинства:
- Швидка доставка (хоч і е не відноситься до продукту, але в моєму випадку це плюс).
Комплектація. - Недостатки:
- Тарас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбав спеціально.щоб в комплекті була щітка для вологого прибирання.Ідеально виконує свою роботу.А тут по гарній ціні попалася ця модель на чорну п'ятниця.
- Достоинства:
- Зручний,компактний,потужний
- Недостатки:
- Не виявив
- Барбон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Класний пилисос. Дуже маневрений
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже добрий пылесос в своїй категорії. Відмінно поєднує в собі сухе та мокре прибирання. Активна миюяа насадка миє підлогу прекрасно, заряджається десь 4-5 годин. Нажаль в цій моделі відсутня маленька турбощітка. Мені її не вистачає. Дуже слабке підсвічування і основній щітці, і миючій насадці підсівітка взагалі ніяка
- Достоинства:
- Довго працює від батареї, дуже добре миє підлогу
- Недостатки:
- Погана підсвітка
Відсутня турбощітка
Представник брендуДоброго дня, Антоне.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Сумісна турбощітка SS-7222079398 доступна для замовлення в авторизованих сервісних центрах Rowenta. Цей аксесуар ідеально підходить для глибокого очищення текстилю, меблів та видалення шерсті тварин.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбав дружині цей пилосос. Це була її давня мрія, яку я вирішив втілити в життя. Дуже легкий, маневрений і потужний. Має насадку на сухе і вологе прибирання, насадку для меблів. Кожну насадку можна під'єднувати як до нижньої частини, так і до верхньої. На середній швидкості можна попилососити всю квартиру і навіть зробити вологе прибирання. Основна насадка має підсвідку, плюс в комплекті є додатковий фільтр і дві додаткові ганчірки на вологе прибирання. Інструкція проста, є багато оглядів.
Дуже рекомендую.- Достоинства:
- Легкий, додаткові насадки, цифровий дисплей
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбала цей пилосос більше тижня тому. Активно користуюся тиждень. Дуже зручний, легкий, потужний і маневрений. За одне прибирання збирає дуже багато пилюки і сміття і це видно, бо контейнер для збору є прозорий. Також добре працює насадки для миття підлоги. Пробувала чистити диван з спеціальною щіточкою, була здивована кількістю пороху, який він витягнув. Тобто не потрібно тепер замовляти професійну хімчистку , адже , цей пилосос добре витягує пил з матрасів та мʼяких меблів. Однозначно рекомендую мати таку річ вдома. Інструкція дуже проста і доступно описані всі процеси в картинках. Тобто розібратися з роботою може навіть дитина.
- Достоинства:
- Легкий, потужний, на середній потужності працює дуже довго і можна попилососити і помити велику квартиру. Має багато насадок. Основним блоком можна пилососити навіть авто, що дуже зручно.
- Недостатки:
- Доволі довго заряджається і робота на максимальній швидкості є обмежена. Але це не заважає працювати на середній швидкості і отримувати хороший результат.
Представник брендуДоброго дня, Вікторіє.
Щиро дякуємо за покупку та високу оцінку якості роботи приладу.
Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 14.80 справді створений для максимальної ефективності прибирання: він забезпечує до 90 хвилин безперервного прибирання, має потужність всмоктування 240 АВт, автоматично підлаштовує потужність під тип поверхні та оснащений активною миючою насадкою Aerospin, яка скорочує час прибирання вдвічі.
Заряджання акумулятора триває близько 6 годин, що є стандартним показником для приладів такої високої потужності. Використання режиму максимальної потужності Boost дійсно впливає на тривалість роботи, водночас його варто активувати лише для особливо складних забруднень — на середній швидкості пилосос демонструє відмінні результати без зайвих витрат енергії.
- ЛІЛІЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Зручний, легкий, маневренней. Поки все подобається .
- Достоинства:
- Легкий
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Замовили цей пилосос, як додатковий засіб для прибирання, але вже бачу, що він стає номер 1)Легкість ручного блока вражає, прибирати можна будь-де і будь-що. Ніяких дротів, прив'язки до світла. Завдяки його універсальності, навіть діти беруться до прибирання. Вражає якість вологого прибирання, завдяки активній миючій насадці не залишається навіть застарілий бруд, підлога сохне моментально. Якість на висоті, тому поки що покупкою задоволені на всі 100%.
- Достоинства:
- Додаткові насадки, вага, цифровий дисплей
- Недостатки:
- Немає поки що
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Зручний, маневровий пилосос. Це була моя давня мрія, яку я вирішила здійснити саме перед Великоднем, бо в хаті роботи не початий край)))Мені дуже подобається кількість додаткових насадок, довга автономна робота і підсвітка, щоб не пропустити жодної пилинки. Прибираю всюди, немає місць, які б залишились не поміченими. А вологе прибирання взагалі ТОП. Дуже раджу спробувати!
- Достоинства:
- Якісне вологе прибирання, автономність, підсвітка
- Недостатки:
- Зараз не можу вказати