Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO Auto Surface RH9L42WO

Оценка пользователей 4.29/5
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Отримали пилосос, так розумію не докомплектовпний щілинною насадкою, коли ввімкнули відчувся одразу запах пластику

Достоинства:
    Маневрений, гарно виглядає
    Недостатки:
    Ціна, запах пластику під час роботи, відсутність щілинної насадки в комплекті

Доброго дня, Ірино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      У перші дні експлуатації приладу можливе відчуття виробничого запаху, зазвичай це нормальне явище для нових приладів та він швидко зникає.
      До комплекту постачання акумуляторного пилососа Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO Auto Surface RH9L42WO входять: основна турбощітка Vision Deep Power з LED-підсвіткою, мініелектрощітка (для очищення меблів від шерсті, волосся тощо), стандартна щітка для меблів, вбудовані щітки/вмонтовані (для делікатного очищення поверхонь). Саме щілинна насадка в даній комплектації не передбачена виробником.
      За потреби Ви можете додатково замовити щілинну насадку SS-2230003611 в авторизованих сервісних центрах виробника. Адреси та контакти сервісних центрів можна переглянути за наступним посиланням: ссылка

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Відмінний пилосос, однозначно вартує своїх грошей. Хоча б просто через комфортне прибирання в умовах відключення світла, ну при умові, що впіймали момент та встигли зарядити. Він досить легкий і мобільний, мені не складно керувати ним навіть однією рукою та й дітям він неважкий. На одному заряді з комфортом можна прибрати всю квартиру, включно з очисткою меблів від шерсті, якщо не вмикати постійно на максимум. Якщо заряджений, він непогано тягне й без підсилення. На даний момент оцінка 5 з 5.

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Хотілося б сильнішу підсвітку

Доброго дня, Євген.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до кожного користувача, це допомагає зробити нашу техніку максимально комфортною.
      Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання при розробці наступних моделей.

• Вадим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

За маневреністю мені дуже сподобався. Під будь-якими меблями чітко проходить, не треба сильно нахилятись, як зі звичайним пилососом. Навіть коли вимикають світло, можна працювати й підтримувати чистоту. Потім поставив на зарядку і все.

Достоинства:
    Автономний, мобільний
    Недостатки:
    Хотілося б мати додатковий акумулятор в комплекті
  • Інна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос зручний у використанні, є в комплекті насадка для володарів пухнастиків.
    Шерсть збирає нормально, працює з комфортним рівнем шуму, стресу котам не додає..
    Найголовніше, що з акумулятором. Єдине потрібно його вчасно заряджати.
    Поки що про недоліки написати не можу, тому що мало часу ще у використанні. На даний момент все влаштовує.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Треба вловити момент й поставити на зарядку..
  • Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Враховуючи ситуацію з відключеннями світла, прийшли до висновку, що пора максимально переходити на акумуляторні прилади, тим паче, такий варіант вже давно розглядала. Користуюсь пару тижнів і можу сміливо сказати, що це максимально зручний у повсякденному використанні пилосос. Використовую як для підлоги, так і для меблів - дуже зручно!!!

Достоинства:
    Легкий, тихий, неймовірно зручний, не лякає кота))
    Недостатки:
    Поки що не виявила. Час покаже, хоча сподіваюсь, що ні.
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Раджу цей пилосос. На двокімнатну квартиру його повністю вистачає, враховуючи що в мене кішка мейн-кун - скрізь шерсть. Пилосос не важкий, мобільний, зручний й потужний. Задоволена!

Достоинства:
    Покращує життя та настрій)
    Недостатки:
    Не дешевий, зате мобільний і незалежний від мережі.
    • Андрій С***

У вас також немає щілинної насадки?

Доброго дня, Андрій.
      Дякуємо за покупку та звернення.
      Перепрошуємо за спричинені тимчасові незручності. На жаль, на сайті закралася помилка.
      До комплекту постачання акумуляторного пилососа RowentaX-Force Flex 12.60 NEO Auto Surface RH9L42WO щілинна насадка не входить.
      Ми передали інформацію для видалення цієї помилки у відповідний підрозділ. Незабаром дані на сайті оновляться.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Купив цей пилосос! Птання, чому в описі пише "Країна реєстрації бренду Франція", "Країна-виробник товару Франція" а на пилососі на всіх комплектуючин, началках, батареї - "made in china" ???

Доброго дня, Андрій.
      Дякуємо за звернення.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваше питання.
      Відповідно до чинного законодавства України, країною походження товару вважається країна, в якій товар був підданий останнім економічно обґрунтованим виробничим та технологічним операціям з переробки, що призвели до виробництва нового товару або є важливою стадією виробництва, за умови виконання в цій країні критеріїв достатньої переробки.
      Приладдя, запасні частини або інструменти, що поставляються разом і є складовими частинами товарів, вважаються такими, що походять з тієї самої країни, що і зазначені товари.
      Groupe SEB підтверджує, що серії універсальних пилососів ROWENTA X-Force Flex 12.60 Neo/X-Force Flex 13.60 відповідають критеріям, які дозволяють стверджувати, що ці товари виготовлені у Франції.

• Андрей Б***

Це як в Україні збирали мерседеси на автозазі, тільки там було навпаки, все німецьке, але збірка мейд ін Юкрейн, що ніяк не відображалось на якості)

• Євгенія О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Це перший пилосос, яким я на 100% задоволена. Прибирає якісно. Заряду аккумулятору вистачає на прибирання. А враховуючи, що в мене котики, це моє спасіння

Достоинства:
    Легкий, зручний
    Недостатки:
    За рік використання не виявила
  • Маркина Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Користуюсь даним пилососом більше трьох місяців, покупкою задоволена максимально, він дуже зручний компактний, потужний, за рахунок згинання в коліні дістає всюди. Для мене було перевагою те що дуже легко очищується фільтр, легко знімати та доглядати за ним, також наявність турбо щітки також сильно виручає так як маю двох хвостатих друзів і шерсть від тварин легко прибирати з мʼяких меблів. Був досвід користування акумуляторного пилососу іншої відомої торгової марки який на жаль програє в потужності і функціоналу такої ж цінової політики.

Достоинства:
    Зручність у використанні та догляді, потужність, підсвітка
  • Катя
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Пилосос висне шітка на деяких килимах, шумить..дужеее, але користуватись можна. Більше нічого корисного, окрім бездротовості. Розетка вводить в оману, заманюючі бонусами які ж і не нараховує за відгук на уцінений але куплений товар, хоча інформації про це немає. Тотальний обман.

Достоинства:
    Пилосос так собі
    Недостатки:
    Шумить дуже

Доброго дня, Катерино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Варто відзначити, що акумуляторні пилососи є допоміжним приладом для підтримання чистоти й повністю виконати функції стандартного пилососа вони не можуть. Деякі користувачі використовують дану модель як основний прилад для прибирання, але це індивідуально. Для генерального прибирання рекомендується використовувати мішкові або контейнерні пилососи.
      Описана Вами ситуація, може бути пов'язаною із прибиранням килимів з довгим ворсом.
      Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO Auto Surface RH9L42WO найкраще працює з твердими поверхнями та килимами з невеликим ворсом. Не рекомендується використовувати пристрій для очищення килимів із довгим ворсом, виробів із вовни тварин або з бахромою, оскільки це може ускладнити роботу щітки та призвести до її зупинки.
      Також перевірте, будь ласка, чистоту турбощітки та переконайтеся чи не потрапив до впускного каналу сторонній предмет й у разі виявлення вилучіть його.
      Щодо, нарахування бонусів та розв'язання цього питання, рекомендуємо звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
      Сподіваємося, що зовсім згодом прилад стане для Вас зручним та приємним у користуванні.

• Юлія
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с зеленым

Нарешті зважилась оновити пилосос. Вибір зупинила саме на цій моделі, тому що швидко заряджається та має хорошу потужність. Гарно збирає сміття з килимів, а  завдяки яскравій підсвітці та ніжці, що згинається, зручно прибирати під меблями.

Достоинства:
    Потужний, зручний
    Недостатки:
    Не знайшла