Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Робот-пылесос Rowenta X-PLORER Serie 90+ RR8797WH

Оценка пользователей 4.71/5
  • Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це перший наш робот пилосос, хочу сказати, дуже вдалий вибір. Працює відмінно, протирає підлогу, заряду вистачає на довго. Ми задоволені)

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Нина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюсь кілька днів, це мій перший робот пилосос, поки що задоволена, ніяких нюансів не було, мою квартиру прибирає за пів години, зробив карту без проблем, карта збереглась, станцію знаходить швидко, сканує все на своєму шляху (крім дротів, їх на жаль не бачить і може намотати)
    Порожок в 2 см проїжджає без проблем.
    Доповню свій відгук через пару місяців користування

• Нина С***

Пройшло три місяці як я користуюсь цим пилососом, нарікань ніяких немає, я абсолютно задоволена, працює відмінно, ніяких проблем з ним не було, єдине що один раз при вході в додаток на телефоні запросило ввести пошту та пароль заново, навіть не знаю чи це з пилососом звʼязано чи з самим додатком та інтернетом

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Вчора (20.10) якраз забрала робот-пилосос з пункту видачі Розетки. Перед тим, як робити хоч щось - спершу уважно прочитала інструкцію (завжди так роблю). Одразу мене насторожило те, що Робот почав шукати Станцію лише на 8-10 раз як я натиснула кнопку "Повернення на Базу", до цього він взагалі ніяк не реагував на натискання цієї кнопки. Але врешті-решт він заїхав на Станцію і пристикувався. Але заряджання так і не почалося (індикатор Станції продовжував світитися, а має НЕ світитися, якщо йде заряджання (так вказано в інструкції)). Я подумала "Ну можливо він вже і так повністю заряджений - хай попрацює, попилесосить, а коли вже сідатиме - повернеться сам на Базу для заряджання. Десь 2 години він пилесосив квартиру. Це мені сподобалось. Він уважно вивчав територію, об'їжджав всі перешкоди, заїхавши на килим починав всмоктувати активніше, навіть під крісло зміг заїхати і виїхати через той самий отвір. Тут молодець. Мене приємно вразив.
    Під час пилесосіння навіть один раз заїхав на Станцію для самоочищення, що також пройшло нормально. Я подумала "О, супер, якщо він зміг з'єднатися зі Станцією для самоочистки, то і для заряджання зможе, треба лише дочекатися, щоб він сів". Він ще попилесосив десь 40 хв і індикатори Робота почали блимати рожевим - я зрозуміла, що він вже починає сідати. Я натиснула кнопку "Повернення на Базу", але він не зміг знайти Станцію з іншої кімнати, тому я його вимкнула і перенесла до Бази. Потім ввімкнула Робот і натиснула кнопку "Повернення" - він повернувся до Станції, зістикувався, але заряджання так і не почалося. Індикатор Станції горів весь час, так і не згасаючи, а індикатори Робота весь час блимали. Всю ніч він простояв на Станції, але заряджання так і не відбулось. В усякому випадку ніякі індикатори про це не свідчили, бо Робот так і продовжував блимати, а індикатор Станції так і продовжував світитись.
    В моєму випадку дістався точно якийсь брак. Тому я оформила повернення на Розетці і віднесла Робот-пилесос назад на точку видачі, щоб вони його відправили в сервісний центр Rowenta, щоб вияснити в чому проблема і яке буде рішення: чи повернення коштів, чи ремонт цього роботу. Але мені вже, чесно кажучи, не хочеться робота, який Новий одразу потрапив у ремонт. Хто зна скільки ще проблем з ним можуть виникнути в майбутньому, якщо на самому початку вже така лажа.
    Тому я поки не дуже задоволена своїм досвідом з цим Роботом-пилесосом. Надалі очікую, щоб зі мною зв'язався сервісний центр з приводу моєї ситуації.
    Буду тримати вас в курсі.

Достоинства:
    Пилососив Робот дійсно добре, якісно вивчав місцевість, об'їжджав перешкоди, вибирався самостійно з важких кутів і локацій
    Недостатки:
    Все описала вище

Представник бренду

Доброго дня, Марино.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що сталася така неприємність.
      Описана ситуація може бути пов’язана з тим, що під час першого запуску не всі захисні елементи, транспортувальні наліпки або пакувальні матеріали були зняті, що могло вплинути на коректність стикування робота зі станцією. Водночас точну причину можна визначити лише після проведення діагностики в авторизованому сервісному центрі. Ми хотіли б розібратися, чому виникла така ситуація та допомогти у її вирішенні.
      Дозвольте, будь ласка, уточнити Ваше місто та номер звернення для того, щоб ми могли отримати висновки кваліфікованих спеціалістів.
      Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли користуватися Вашим роботом-пилососом із задоволенням.

• Марина К***

Відповідь Представнику бренду Rowenta:

Дякую за зворотній зв'язок і від вас. Приємно, що ви тубруєтесь, щоб клієнт був задоволений співпрацею. Дякую вам за це.

З приводу всіх захисних плівок - я всі познімала перед запуском Робота, а також протерла і перевірила, щоб нічого лишнього не було на точках стикування. Тому проблема була 100% не в цьому.
      Також ви цікавились Яке місто - місто Ужгород.
      Номер звернення: Акт прийому товару на діагностику №РОЗ50236078 від 21 жовтня 2025 року (Кожевнікова Марина Леонідівна).

Мій Робот вже має бути якраз в сервісному центрі, його туди відправили у цей вівторок (21 жовтня) з Ужгорода. Тому якраз чекаю, щоб зі мною зв'язались з вашого сервісного центра, щоб дізнатись в чому ж таки була проблема і яке подальше вирішення мого питання.

Дякую за співпрацю.

• Рустам Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Супер, единственное но, приложение на Французком)

Достоинства:
    Моет уберает топ!
      Представник бренду

Доброго дня, Рустаме.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Під час встановлення мобільного застосунку мова інтерфейсу зазвичай визначається автоматично відповідно до мови та регіону Вашого телефона. Якщо українська мова не відображається, радимо перевірити налаштування мови та регіону у Вашому телефоні, а також переконатися, що увімкнена геолокація — це допоможе застосунку правильно визначити регіон і встановити відповідну мову. Також на початку встановлення додатка є можливість вручну обрати потрібну мову меню.
      Якщо у Вас виникають питання щодо експлуатації приладу та мобільного додатку, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі проконсультує Вас та відповість на всі питання.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Замовили та забрали у точці видачі Розетка, упаковано в додаткову коробку для перевезення. Цей робот у нас перший. Відразу завантажили додаток як написано в інструкції та почали тестування. Заряд від початку був не повний, а десь 15%, поїхав на розвідку по дому і через 16 кв.м роботи сказав у додатку, що пора на зарядку при десь менше 9% і поїхала собі до станції. Переїхав доволі немалий поріг до коридору, але назад вже через нього не заїхав, бо там поріг вищий. Всі перешкоди обʼ їжджає без проблем, пробує декілька разів чи проходить, повертаючись навколо і їде далі. На килим (чого ми дуже боялись) теж потрапляє без проблем, не зажовує, при тому, що у нас килими і в кімнаті, і в кухні джгутові та у ванній кімнаті пупирками. Є декілька рівнів потужності прибирання та графік прибирання у дні та години. Доволі тихий. Собаку не лякає, але цікавить :) Мінуси не знайдені.

Достоинства:
    Не зажовує килим у ванній, не застрягає на перешкодах
    Недостатки:
    Не відмічено
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволені ! Відповідає заявленим характеристикам. Забезпечує сухе та вологе прибирання квартири площею 45 квадратних метрів , витрачаючи при цьому заряд АКБ до 50 %. Ємності для води цілком достатньо для одноразового прибирання, без повторних проходів. Застосунок для управління роботом інтуїтивно зрозумілий і легкий в управлінні . Рекомендую !

• ХРИСТИНА Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купляли на подарунок,так як маємо без станціі самоочищення,але всеодно дуже задоволені!

Дуже задоволена роботом-пилососом Rowenta — чудово пилососить і миє підлогу одночасно. Потужний, добре орієнтується в кімнатах, легко керується через додаток. Після прибирання підлога чиста, а часу на хатню роботу витрачаю значно менше.

Достоинства:
    Ідеально миє
  • Виктория Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос робот Ровента X-Plorer Sirie 90+RR7987WH неймовірно вигідне придбання в нашу родину. Сухе та вологе прибирання, забезпечує атмосферу ,чистоти та легкості в приміщенні. Керування додатком легке ,та надає можливість створення зручного графіка прибирання з різними варіантами налаштування. Хочу порадити всім пилосос робот Ровента ,хто ще має сумніви для придбання данного пристрою.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    не виявлено