Отзывы покупателей о Робот-пылесос Rowenta X-PLORER Serie 140+ RR9197WH

Оценка пользователей 4.27/5
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Не рекомендую до покупки. Пилосос проблемний. Перший раз пропрацював менше року, сам пилосос перестав заряджатися. Після сервісу почав заряджатися, але карти приміщення. Ок, видалив, спробував запустити його а його памʼяті дуже змінилися. Тож видалив старі карти та запустив в режимі створення карти. Поїздив трохи по коридору і став на базу, не заїхавши ні в одну з кімнат. Видаляв карти, додаток - результат той самий. То ж не знаю, везти його знову в сервіс, чи одразу на смітник, змирившися з тим, що витратив гроші в нікуди.

Достоинства:
    Кілька місяців працював непогано
    Недостатки:
    Якість

Доброго дня, Миколо.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що склалося така неприємна ситуація.
      Оскільки віддалено неможливо з’ясувати причину виникнення описаної Вами ситуації, для проведення діагностики пропонуємо звернутися до сервісного центру повторно.
      Після чого, будь ласка, надішліть нам номер Вашого повторного звернення, щоб ми могли детальніше розібратися у ситуації та взяти Ваш повторний запит до сервісного центру під свій контроль. Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли користуватися Вашим роботом-пилососом із задоволенням.

• Елена Б***

Поки що все добре

Достоинства:
    Добре прибирає. Тихий
    Недостатки:
    Поки що не виявили
  • ІРИНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Спочатку не могла зрозуміти чому карту не можу редагувати, але пилосос мабуть пройшов всі зони і карта стала доступна повністю. Поділила собі: кухня миття і кімната де килим сухе прибирання. На сьогодні дуже задоволена. Запускаю, прибирає, я працюю. Проходить також нормально невеликий поріг. Сам показав в програмі почистити фільтр. В результаті часу на нього потрібно дуже мало. Періодично планово обслуговувати.

Достоинства:
    Прибирає та миє
    Недостатки:
    Коти в шоці були
  • Чунихин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купив цей пилосос і спочатку був задоволений, але на третє прибирання почала з’являтися помилка водяного насоса. Спершу подумали, що, можливо, погано закріпили — поправили, і він наче продовжив прибирання далі. Потім на наступному прибиранні знову з’явилася помилка. Я вже заліз в інтернет, почав шукати причини такої помилки й способи їх вирішення. Перепробував усі варіанти: і клапан перевіряв, і вода капає нормально, нічого не забито, а пилососу щось не подобається. І тепер під час кожного прибирання у нас регулярно вискакує ця помилка по 2–3 рази за прибирання кімнати. Навіть не знаю, що сказати: чи то я невдачливий і мені дістався «брак», чи то це якась магія...

А ще в нього час від часу збивається карта: то зникає кімната, то починає завантажувати карту, але не догружає і малює взагалі щось незрозуміле. Лише після перезапуску карта знову стає нормальною.

Достоинства:
    швидкiй
    Недостатки:
    карта насос

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за покупку та звернення.
      Нам дуже прикро, що сталась подібна неприємна ситуація.
      Описана Вами ситуація з мапою у мобільному додатку може виникати, якщо вона не збережена, також вона може збиватися після підняття приладу під час прибирання. Якщо в приміщенні змінилося розташування великих предметів або була зміщена зарядна база, це може вплинути на навігацію пилососа. Він запам’ятовує простір, спираючись на збережену карту та місце розташування бази, тож навіть подібні зміни можуть викликати збої в навігації. Також вплив має відбиття світла від глянцевих або дзеркальних поверхонь. Рекомендуємо намагатися не змінювати місце розташування зарядної бази після створення карти, регулярно очищати сенсори та датчики від бруду та пилу, щоб уникнути збоїв у навігації. Не переміщуйте робота вручну під час прибирання.
      Для коректної роботи також важливо розміщувати докстанцію поблизу Вашого Wi-Fi роутера. Пилосос потребує гарного й потужного сигналу.
      Для того, щоб уникнути збою налаштувань попередньо побудованої мапи, після першого сканування важливо зберегти карту. Якщо карта все ж збилася, спробуйте видалити її у застосунку, перезавантажити роутер, а також скинути налаштування пилососа, утримуючи кнопку "Додому" близько 15 секунд до появи звукового сигналу. Після цього запустіть нове сканування, відкривши двері між кімнатами, щоб робот міг коректно побудувати карту приміщення.
      Сповіщення "Помилка водяної помпи" може свідчити про її несправність.
      Рекомендуємо виконати наступні кроки:
      1) очистити водяний резервуар;
      2) перевірити з’єднання водяної помпи на резервуарі та з’єднання водяної помпи на приладі;
      3) перевірити випускний отвір води на нижній частині приладу;
      4) перевірити модуль швабри.
      Спробуйте, будь ласка, перезапустити прилад з усіма модулями, встановленими назад після чищення.
      Якщо ситуація не зміниться, радимо Вам звернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення діагностики робота-пилососа.
      Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
      Якщо у Вас виникають питання щодо експлуатації приладу, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі з радістю проконсультує Вас та надасть відповідні рекомендації.

• Артем Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В цілому хороший робот-пилосос, є прибирання за графіком, непогана якість вологого прибирання, і найприємніше - автоматичне вивантаження сміття. За 2 місяці роботи мішок для сміття все ще не заповнився, вистачає його на довго.

За час використання помітив декілька недоліків. У застосунку не зберігається налаштування нагадувань для прибирання за графіком. Чомусь не може самостійно приєднатись до станції, коли використовується ганчірка для вологого прибирання. Одного разу він почав постійно врізатись у стіни (датчики були не забруднені), допомогло лише перезавантаження.

Достоинства:
    Якість прибирання, автоматичне вивантаження сміття
    Недостатки:
    Проблеми з додатком і вологим прибиранням

Доброго дня, Артем.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Описана Вами ситуація з налаштуванням нагадувань у додатку може виникнути через збій синхронізації.
      Для того, щоб налаштувати графік роботи приладу, будь ласка, спробуйте виконати наступні дії:
      1. Переконайтеся, що пристрій підключений та ввімкнений.
      2. Переконайтеся, що ваш пристрій має потужний й стабільний сигнал Wi-Fi та підключений до мережі Інтернет в застосунку.
      3. Переконайтеся, що період дії запланованого завдання правильний. Виберіть «Таймінг» та перевірте, чи охоплює опція «Повторити» необхідний термін дії завдання (доступний з понеділка по неділю).
      4. Якщо період дії правильний, видаліть заплановане завдання та додайте нове.
      5. Якщо проблема не зникає, видаліть пристрій, знову додайте його та встановіть нове заплановане завдання.
      Зверніть, будь ласка, увагу, що після завершення сеансу вологого прибирання з резервуара необхідно вилити залишки води, а мікрофібру від’єднати й ретельно висушити. Наповнений водою резервуар та зволожену мікрофібру необхідно фіксувати до приладу безпосередньо перед прибиранням й по завершенні обов’язково від’єднувати.
      При виникненні питань щодо експлуатації робота-пилососа та мобільного застосунку Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті бренду Rowenta. Оператор в онлайн-режимі з радістю проконсультує Вас.

• Наталия Д***

Користувались мало,але працює супер

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Після перших прибирань враження тільки позитивні.Прибирає і миє якісно,при цьому справді гарна система навігації,жодного разу не врізався у предмети й не застряг,карту намалював точно,при прибиранні рухається логічно та послідовно.Поки що недоліки не помічені.

Достоинства:
    Навігація,додаток,станція самоочищення,чистота в квартирі
    Недостатки:
    Сподіваюсь,з часом не проявляться
  • Яна З***

Працює чудово.

Додаток встановила легко, усе українською мовою, досить зручний та зрозумілий. Робот, просканувавши квартиру вперше, самостійно визначив кімнати. Я лише підкоригувала назви, і тепер легко направляти його в потрібне місце для прибирання.

За два тижні щоденного використання жодного разу не застряг, не врізався в предмети, не "гальмує" і акуратно об'їжджає перешкоди. На станцію повертається чітко, жодного тразу не загубився і не ззастряг. Можна налаштувати графік прибирання, але мені зручніше контролювати час самостійно.

Ціна здається високою, але воно того варте. Жодного разу не пошкодувала про покупку! Це справжній помічник у домі. Якщо у вас є можливість його придбати, щиро раджу!

Достоинства:
    Виконує всі заявлені функції на відмінно.
    Недостатки:
    Ціна, але за його можливості це виправдано.
  • Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилососом ми задоволені, не підвів наші очікування. Тепер у домі майже нема котячої шерсті на підлозі. Не залишає розводів при митті, акуратно об’їжджає перешкоди. Якість прибирання на досить високому рівні. Зручний додаток, де можна налаштувати деталі прибирання по кімнатах і керувати прибиранням. Практично замінює ручне вологе прибирання. Єдине, що може не відмити з першого разу, — це застарілі або засохлі плями, тоді виставляю на повторне проходження. Впевнено долає пороги в півтора сантиметра. Акумулятора вистачає на повне прибирання 65 квадратів - частково максимальний режим потужності встановлений, частково стандартний.

Достоинства:
    Працює тихо та якісно, економить час на прибирання
    Недостатки:
    Жаль, не можна заливати засіб для миття підлоги
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це чудовий помічник, особливо якщо вдома є діти та тваринки. Інструкція написана зрозуміло, тож жодних проблем із підключенням не виникло. Додаток також дуже зручний, все налаштували дуже швидко. Робот чудово справляється як із сухим, так і з вологим прибиранням, легко розпізнає перешкоди і акуратно їх обминає, заїжджає у всі куточки, добре збирає весь бруд. Особливо подобається функція самоочищення — це мінімізує мої зусилля. Дуже зручно!

Достоинства:
    Потужність, зручність, економія часу і ще цікаво спостерігати за ним
    Недостатки:
    Ще рано робити висновки, ще подивимось
  • Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Рекомендую цього домашнього помічника! У квартирі стало значно чистіше, а у мене з’явилося більше часу на себе. Ідеально справляється з щоденним прибиранням. У нас вдома активно линяємо і я, і собака, тому цей гаджет дуже полегшує життя. Велика подяка виробнику за такий зручний і ефективний пристрій!

Достоинства:
    Функціональність, самостійність, зручний додаток, якість вологого прибирання, автоматичне самоочищення
    Недостатки:
    За два тижні ще нічого такого не помітила
  • Костянтин П***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Постійно виходить з ладу вже чотири рази за рік був на ремонті по гарантії

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Техніка жахлива

Доброго дня, Костянтине.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Ми хотіли б детальніше розглянути Ваше звернення та допомогти у вирішенні питання, щоб Ви користувалися своєю технікою з задоволенням. Зверніться, будь ласка, до чату на офіційному сайті бренду, наші колеги скоординують Вас щодо подальших дій.

• Максим Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже гарно що е точкове прибирання також можна скласти розклад прибирання. Та суперово шо він не заплутуется у проводах дуже суперова модель!!!

Достоинства:
    Гарний в кого е тварини помічник- потужний,працюе дуже тихо
    Недостатки:
    Не помітив.
  • Зорян Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос був придбаний не тут і перші два місяці працював справно.
    АЛЕ через два місяці почався ЖАХ...
    перестав бачити базу і взагалі карти, ніякі перезагрузки і оновлення не допомагали. Далі ще цікавіше. В магазині порадили віддати пилосос на офіційний ремонт. Ремонт тривав 2 місяці. Клас, 2 місяці користуєшся, 2 місяці ремонтуєшся.
    Після ремонту (сказали що замінили в ньому багато чого, є чеки) перестав бачити перешкоди, він їх суне, навіть стільчики, колись вперся, хотів посунути стіл, постійно стукається в плінтуси, аж кутики позбивав (до ремонту такого не було) і то ще не все... МАХ що він тепер працює, це 70 хв, 70 кв метрів і це в еко режимі, на повну потужність на коврику не прибирає навіть 40 кв.
    Можливо це і добрий робот і мені просто не повезло, але я думаю що краще було б фірмі виробнику просто міняти клієнтам на нові, а відповідь від служби підтримки Ровента була така: відправте нам його на ремонт, ШО ЗНОВУ?

Достоинства:
    Чітка робота 2 місяці
    Недостатки:
    Перестав бачити базу, злітає з додатку

Доброго дня, Зорян.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Ми хотіли б допомогти Вам розв'язати це питання, щоб Ви із задоволенням могли користуватися роботом-пилососом й готові узгодити Ваше звернення до авторизованого сервісного центру повторно. Зверніться, будь ласка, до чату на офіційному сайті бренду Rowenta. Наші колеги з радістю нададуть Вам всю необхідну інформацію та скоординують до подальших дій.

• Карина Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Якщо ви збираєтесь купити цей пилосос - зробіть вибір на користь іншого бренду. Навесні купили дану модель. Попрацював місяць. Почав некоректно себе поводити: крутився на одному місці, бився об меблі, не повертався на станцію. Видалення карти не допомогло. Здали на сервіс. Від сервісу тиша. Пройшло два тижні - дзвонимо, відповідь: треба замовляти запчастину, має прийти в червні. На початку червня тиша. Дзвонимо: запчастина буде в середині червня.
    Середина червня, відповідь від сервісу - треба замовляти ще одну деталь. Це ще 4-6 тижнів. Але пилосос вже 6 тижнів на сервісі. Списати і замінити не хочуть. Бо це можливо у випадку якщо 3!!! Ремонти не вирішують ситуацію. Сервіс валить усе на представництво. Представництво на сервіс. Коло замкнулося. 17 000 грн у повітрі, техніки немає.
    Ровента відверто знущається з покупців. Якість техніки хороша якщо плануєте користуватись місяць.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Зламався через місяць

Доброго дня, Карино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з необхідністю звернення до сервісного центру.
      Ми хотіли б розібратися, чому виникла така ситуація.
      Дозвольте, будь ласка, уточнити, до якого авторизованого сервісного центру Ви зверталися.
      Також просимо зазначити Ваше місто та номер звернення для того, щоб ми могли отримати висновки кваліфікованих спеціалістів й неодмінно повернемося з відповіддю.
      Ми зробимо все можливе для того, щоб Ви якомога швидше могли користуватися Вашою технікою із задоволенням.