Отзывы покупателей о Пылесос без мешка ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормас. Справно виконує свої функції))
- Достоинства:
- Не віник
- Недостатки:
- Ну, каву в ліжко не принесе
- Сергій С***
Табуретку кухонну присмоктує. Підняти можна)))
- Пупкін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё отлично. Сосет как положено. За эти деньги отличный вариант. Сосать может лучше только пылесос тысяч на 10 больше. Рекомендую!
- Достоинства:
- Относительно тихо работает. Длинный шнур. Легко высыпать мусор.
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює класно.
За свої кошти дуже відмінний варіант- Достоинства:
- Гарна потужність
- Недостатки:
- Поки що не має.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный прибор за свои деньги, со своей задачей справляется хорошо, удобный в использовании, нужно вовремя чистить капсулу и фильтр как и в любом пылесосе.
- Достоинства:
- Удобный и прост в использовании.
- Недостатки:
- Нет.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пылесос справляется со своими обязанностями на 100%, не тяжелый и удобный в хранении относительно тихо работает.
- Достоинства:
- Компактный, тихий, бюджетный
- Недостатки:
- Не нашли
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка быстрая и бесплатная.Пылесос отвечает всем своим требованиям,покупкой довольна !!!!Спасибо!
- Достоинства:
- Пылесос отличный ,работает прекрасно
- Недостатки:
- Недостатков не обнаружено
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Восторг.
- Достоинства:
- Мощный, не шумный, маневренный, большой бак
- Недостатки:
- Пока нет
- Марина С***Продавец: Rozetka
Товар луже чудовий. Гарно справляється з задачею прибирання. Тяга дуже добра. Користуватися ним саме задоволення! Рекомендую!
- Достоинства:
- Сила всмоктування
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший пилосос, тяга хороша, швидка доставка, все сподобалось
- Достоинства:
- Хороша тяга
- Вадим Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший девайс. Нарікань немає. шум від нього нічим не відрзн від інших (щоб там не писали), але дуже потужний тому прибирання якісне виходить. користуюсь вже 6 міс
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємось вже більше ніж пів року.
Проблема з слабим замотуванням кабелю назад в пилосос пройшла сама собою, певно кабель трохи розрухався і став еластичнішим.
Дуже зручний кувшин для пилу з купою різних фільтрів в середтні.
Всім задоволені і всім рекомендую.- Достоинства:
- Ціна - Якісь
- Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
???????? Чудовий пилосос. Потужний, велика ємність для сміття.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень нравится. Хорошая тяга. Крепкий, уверенные крепления. Легко чистить. Нет проблем с фильтрами. Уже месяц пользуюсь, абсолютно доволен.
- Достоинства:
- Очень хорошая тяга. Удобен в обслуживании.
- Недостатки:
- Пока что не нашел
- Якименко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили быстро. Очень довольна данной моделью.
- Достоинства:
- Тихий, мощность отличная.
- Недостатки:
- Нет.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос хороший, покупкою задоволені. Довжини ручки вистачає цілком, довжлина проводу порадувала. Спосіб очистки не складний. Заслінкою на ручці можна регулювати силу тяги.
- Достоинства:
- Потужний, гарно тягне.
- Недостатки:
- Не виявили
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сегодня получила посылку с пылесосом. Сразу хочу сказать спасибо магазину Rozetka за супер быструю доставку, заказ был доставлен за 2 дня!
Пылесос очень красивый с виду, все крепления, трубки и сам корпус отличные. Проверила в работе и осталась очень довольна. Пылесос мощный, действительно подымает ковры. Очень понравилось, что на шланге, где крепится трубка, есть несъёмная регулируемая щётка, которой можно "пройтись" по всем углам и возле плинтуса. В использовании замечательный, ни капли не пожалела о покупке. Также радует покупка со скидкой, спасибо Rozetka!- Достоинства:
- Мощность, щётка на шланге, красивый с виду.
- Недостатки:
- Не нашла.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На 2х комнатнуб квартиру с котом за глаза хватает
- Достоинства:
- Тихий\Дизайн
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,те що читав в поганих відгуках неправда,прибирає до ковра- так) але знайдіть кут нахилу труби і він сам з легкістю все зробить) Шерсть та пил для нього ніщо,також приємно що щітка для всяких мілких та недоступних місць на трубці.Також тягу зменшити на трубці непроблема.Задоволений та плюс тихенький.Я відпочивав прибираючи ( тихий,легкий,доступ до всіх вузлів, простота в обслуговуванні та без цих дорогих мішків) Дякую Розетка та з наступаючим і нехай про Вас завжди ставлять тільки гарні відгуки,замовляв у вас дуже багато товарів,і завжди був задоволений вашим сервісом.
- Достоинства:
- Одні плюси
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пилосос. Нема потреби шукати мішки для сміття, довгий шнур, працює тихо, потужний і, водночас, економний, зручний в використанні. Загалом просто дуже гарний пилосос.
- Достоинства:
- Зручний, тихий, економний, ефективний.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пылесос, купили уже второй для родителей, у нас такой же.
Тянет отлично. Главный плюс, что легко снимается, разбирается и чистится колба. В магазине смотрел на пылесосы других марок, есть такие что чистка - это еще то испытание. Сама система фильтрации сделана так, что большинство мусора собирается в пластиковом фильтре, до главного (моющегося) фильтра мало что доходит, но и его мыть не сложно.
До этого был другой марки, там не было пластикового фильтра в колбе и почти каждый раз надо было мыть основной фильтр.
Единственный нюанс, что щетка тяжеловато ездит по ковре.- Достоинства:
- Хорошое по хорошей цене
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сосёт как чумной и не ожидал. Неделя без пылесоса в доме и при уборке 3 раза жена отправляла опустошать контейнер. Но это больше вопросов к попереднику))) берите не пожалеете!
- Достоинства:
- Цена- качество, ожидания оправдал
- Недостатки:
- За неделю не нашёл, честно, сильно и не искал
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава конструкція, невеликий, зручний, достатньо потужний. Дивує лише відсутність регулятора потужності двигуна, але можна відкрити повітряну заслонку на трубі і отримати меньший потік повітря на всмоктування. Вцілому задоволений.
- Достоинства:
- Малий, зручний
- Недостатки:
- Не регулюється потужність двигуна
Представник брендуДоброго дня, Сергій.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв’язок.
Регулювання потужності діє шляхом регулювання повітряної мембрани заслінкою всередині. У самій ручці є фільтр, який забезпечує плавне зменшення тяги. У контейнері встановлений циклон. Рівномірне обертання повітря й пилу по циклону забезпечує ефективне прибирання та якісну сепарацію повітря від пилу. Якби діяв механізм зменшення повітряного потоку шляхом регулювання обертів двигуна, то й обертання повітряного потоку по циклону теж знижувалося б, відповідно збільшилось би навантаження на фільтрацію та знизилась би ефективність прибирання.
Бажаємо приємного користування.
- Ліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала пилосос через Нову Пошту. В ідеальнону стані. З гарантією.
Включила перший раз і здивувалася наскільки він потужний. Його важко відірвати від ковра. Хочу замовити такий же на подарунок.
Вже вкотре переконуюся, що Розетка — це завжди те, що треба)- Достоинства:
- Тихий, потужний — важко відірвати від ковра, довгий шнур, компактний, без мішка — ідеально чистити
- Недостатки:
- Непомітила
- Петро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий апарат!Все відмінно!
- Достоинства:
- Якість пластику!
- Недостатки:
- Немає.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре збирає пиль, зовнішній вигляд добрий, прибув до мене в цілому стані!!!!
- Достоинства:
- Цена, дизайн
- Недостатки:
- Ще не найшов
- Скуратов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольны покупкой, теперь это наш помощник №1
- Достоинства:
- Очень качественный. Мощный, есть все необходимые щётки
- Недостатки:
- за эту цену нет
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пылесос. Мощный и довольно длинный шнур. Несколько дней как купили. Могу сказать, что этот пылесос однозначно купил бы снова
- Достоинства:
- Мощность, цена
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер пылесос! Свои деньги оправдывает. Пыль засасывает очень хорошо, не очень шумный, удобная ручка. Надеюсь прослужит долго.
- Достоинства:
- Хорошо засасывает пыль, бренд
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пилосос,користуюся вже третій рік.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав за рекомендацією. Вагався в виборі моделі, адже є різна комплектація з додатковими насадками і кольорами. Тихий в порівнянні з попереднім. Легко переміщувати по кімнатам при прибиранні, адже має невеликі габарити і вагу. Присмоктується прям дуже гарно, довелося скористатися регулятором потужності на самій ручці щоб легше пилососити. Довжини шнурка вистачає на всю квартиру (2 кімнатна). Дуже сподобалася система фільтрації пилу, і не дихаєш зайвою пилюкою. Легкість в очищені контейнеру від сміття. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- 1) потужне всмоктування
2) тихий в роботі
3) вага і ручка для переміщення знаходиться на корпусі, а не на бачку пилозбірника як у аналогів - Недостатки:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос з приємним дизайном, чудово справляється з основною задачею —прибиранням. Здивував, що при таких розмірах з екомотором — потужний. Зручно зберігати, легко викидати сміття з ємкості та мити. Пилососом дуже задоволений. Рекомендую
- Достоинства:
- Компактний, легкий, тихий і потужний
- Недостатки:
- Наразі не знайшов
- Светлана Л***Продавец: Rozetka
Після миючого пилососу це просто казка! Легкий , зручний, гарна тяга, багато щіток і головне легко чистити). У мене кішка з довгою шерстю, ковдру прохожу звичайною щіткою і слідом турбо -щіткою, вона стає ідеально чистою! Я в захваті!
- Достоинства:
- Легкий, простий у догляді, гарна тяга, багато насадок
- ДмитрійПродавец: Rozetka
Досить легкий в користуванні, помітно якісний пилосос, малошумний, гарно справляється з своїм завданням
- Достоинства:
- Якість, приємна ціна, низький рівень шуму
- Недостатки:
- Не виявив
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос добре прибирає, сам по собі компактний легко викидати сміття з ємкості, легко мити. Йще він досить тихий порівняно з моїм старим миючим пилососом так його майже і не чути). Дякую консультанту за пораду. Нормальний порохотяг за таку ціну. Колба чиститься легко, тягне добре. Виявився дуже легким, прибирати з ним - одне задоволення. Сподобалось регулювання потужності всмоктування на трубі, хоча спочатку розглядала цей нюанс як недолік. Але пил не вилітає, а заглушка гарно фіксується. Пилососом дуже сильно задоволений, він потужний, компактний, має великий асортимент щіток, легкий. Зручно зберігати. Рекоменудую
- Достоинства:
- в описі
- Недостатки:
- ------
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, практичний пилосос. Добре прибирає сміття на килимах. Легко очищати контейнер. Достатній об'єм дя того щоб за один раз прибрати 3-х кімнатну квартиру, де мешкають домашні улюбленці, хто їх має мене зрозуміють. Задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Ціна, комплектація,кість
- Недостатки:
- -------
- ОсяПродавец: Rozetka
Прикольно, купил точно такой же Польше.
Только там он продается как Tefal.- Достоинства:
- Мощный, не теряет силу втягивания даже при заполненном на 70% контейнере.
Легкая разборка и очистка. - Недостатки:
- Слишком легкий.
Заедает защелка на трубке.
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за відгук.
Зручність користування є персональною оцінкою кожного користувача.
Вага приладу 4,2 кг (без аксесуарів) врахована виробником саме для Вашої зручності, на якість прибирання вона не впливає.
За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають механізм телескопічної трубки комфортним та надійним. Для полегшення регулювання довжини телескопічної трубки, рекомендуємо натискати до упору фіксувальну кнопку й плавним рухом обирати зручну для Вас висоту.
Бажаємо приємного користування.