Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Код:  200394805
Оценка пользователей 4.74/5
  • Юрій Б***

Ідеально підходить для ROWENTA Compact Power XXL RO4881EA

Достоинства:
    Новий, фірмений
  • Елена Я***

Первый такой пылесос купили лет 7 назад родителям: всё отлично работает, ничего не заедает, не отваливается, не цепляется, старики рады были безмерно - им легко и удобно им пользоваться. Уже себе я покупала такой же из-за отличного опыта эксплуатации родителями этого пылесоса (ранее был Panasonic-плохой, не советую). У меня этот "зверь" уже более трех лет работает и я не могу нарадоваться на его отличную работу. Повторю - все отлично работает, со своими задачами справляется! Овер много полезных насадок, некоторые, правда, я ещё и не опробовала, хотя полезные гаджеты для уборки труднодоступных мест. Очень быстро очищается. Единственный минус - он далеко не такой компактный как о нем заявляют производители и продавцы: занимает реально много места, даже в разобранном состоянии. В остальном - наилучшие рекомендации, с учётом срока эксплуатации и опыта аж двух таких пылесосов.

Достоинства:
    Удобный в использовании и надежный, очень много полезных насадок, маневренный.
    Недостатки:
    Не такой уж и компактный, как о нем говорят.
  • Сергей М***

Гарний продавець, рекомендую!

• Андрій Ф***

Зазвичай я відгуків не пишу, але тут вже накипіло. Отже, після 2.5 років користування порохотягом хочу написати про його мінуси, які були конкретно у мене. 1. За один рік користування довелося змінити телескопічну трубу. 2. За один рік користування зламався гак, яким щітка кріпиться до пилососа. 3. За 1.5 років користування почала заїдати кнопка ввімкнення. 4. За 2 роки користування почав погано працювати механізм скручування електрошнура. Ніхто ним не кидав і користувалися бережно. Я б не мав претензій, якби усі ці недоліки почалися хоча б за 3-4 роки, а так на зміну комплектуючих я вже потратив половину його первинної вартості. Наступний порохотям, мабуть, буде точно не rowenta.

Достоинства:
    Про них написано вдосталь
    Недостатки:
    Описані вище
  • Дмитрий Б***

На свої гроші, гарний пилосмокт.

Достоинства:
    Досить потужний.
    Недостатки:
    За два роки невиявлені.
  • Капустін В***

Дуже гарний товар. Задоволені всі.

Достоинства:
    Легкий, зручний. Легко мити і займає мало місця.
    Недостатки:
    Не помітив
  • Анастасія К***

Цей пилосос я купила в кінці 2020 року, і після 2.5 років використання от що я можу про нього сказати:
    1. Він чудово справляється зі своєю роботою;
    2. Не шумний, провід достатньо довгий.
    3. Фільтри не забиваються,якщо хоча б раз в 2 -3 тижні їх прати;(крім фільтра НЕРА-він паперовий,потрібно просто витрушувати)
    4. Легко розбирається і миється.
    З мінусів можу додати лише те, що запасні фільтри достатньо дорогі.
    Звичайно вся техніка,яку ви купуєте,потребує належного догляду і від цього залежить скільки вона вам прослужить.
    Тому, я задоволена покупкою і можу рекомендувати цей пилосос.

Достоинства:
    Легкість у використанні, практичність, дизайн
    Недостатки:
    Ціна змінних фільтрів
  • Андрій М***

куплявся пів року тому, працює порівняно тихо, потужність достатня, легко обслуговується, загалом рекомендую!

Достоинства:
    тихий, потужний, легкий, багато різних насадок
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Иван А***

Не пылесосит,через год

Доброго дня, Іван.
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Дуже шкода, що сталася подібна неприємність.
      Деякі пилососи обладнані системою захисту, яка запобігає перегріванню мотора. При цьому може лунати незвичний звук, але без подальших наслідків.
      Переконайтеся, будь ласка, що прилад правильно під'єднаний до електромережі та чи справна розетка.
      Якщо Ви використовуєте подовжувач, перевірте його стан та чи підходить він до потужності Вашого пилососа.
      У разі, якщо ситуація не вирішиться, радимо звернутися до найближчого авторизованого сервісного центру для проведення діагностики.
      У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
      Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Rowenta можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
      Також уточнити контакти актуальних сервісних центрів у Вашому регіоні можна зателефонувавши на гарячу лінію, що вказана в технічній документації до приладу.

• Ірина

Товаром задоволена, для повсякденного прибирання те що треба, легко миється

• Тетяна К***

Пилосос супер.))) До нього претензій немає. Є питання до Розетки: де гарантія?

Достоинства:
    Чудово тягне- це факт!

Доброго дня, Тетяна.
      Дякуємо за оцінку високої якості роботи пилососа.
      Перепрошуємо за затримку. З технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваше питання.
      У комплекті має бути міжнародний гарантійний талон окремою книжкою. Якщо його немає, в деяких моделях міжнародна гарантія може бути розміщена на останній сторінці інструкції користувача.
      Окремо гарантійний талон можна знайти на офіційному сайті бренду, в розділі "Підтримка споживачів" завантажити інформацію про гарантійні умови.
      Талон потрібно роздрукувати та заповнити дату продажу згідно з чеком. Печатка не потрібна.
      Бажаємо приємного користування.

• Ирина У***

#моєрозпакування Пилесосом задоволена. З своїми обов'язками справляється на всі 100%. Потужний і водночас тихий в роботі, насадки практичні і зручні в користуванні. Контейнер легко миється. Рекомендую.

Достоинства:
    Потужний, тихий в роботі, велика кількість корисних насадок
    Недостатки:
    не виявила
  • Світлана А***

При виборі цього помічника головним питанням було прибирання приватного будинку. І яким великим здивуванням була величезна кількість зібраного дрібного пилу з коврового покриття, яке прибирається кожного дня. У характеристиці зазначена вага пилососу взагалі не відчувається. Маневруючи у роботі, вага не відчувається.

Достоинства:
    Потужність, кількість насадок, які враховані для прибирання різних поверхонь.
    Недостатки:
    Шланг.
  • Паша Б***

Все супер працює

Достоинства:
    Швидкість і мочний
  • Інна А***

Дуже хороший пилосос. Користуюся з березня 2021 року, потужність не втратив. Найкращий пилосос, з- поміж усіх, мною куплених. Задоволена. Рекомендую

Достоинства:
    Всі
  • Кутило Р***

Чудовий пилосос з потужним та тихим мотором. Велеким плюсом є миючий фільтр. Брав на заміну старому пилососу з мішком, цей однозначно зручніший та приємній. Прекрасна комлектації з різними насадками для усіх випадків та типів прибирання.
    Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Комлектація. Тиха робота. Зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Natali

Пылесос удобный и компактный

Достоинства:
    Компактный
  • Николай К***

Хороший пылесос, со своей задачей справляется на 100%, покупкой довольны!

• Паша Б***

Все супер

Достоинства:
    Все супер
  • Ирина У***

Пилесос справив позитивні враження. По-перше, велика кількість насадок. Крім звичної універсальної, є турбощітка, яка прекрасно збирає шерсть тварин, щітка для ламінату, м'яких меблів, для прибирання в автомобілі, а ми її використали для прибирання в батареях і під трубами опалення. Дуже зручно, що на ручці є незнімна щітка, достатньо зняти телескопічну трубку, висунути її і пройтися по вуглах та плінтусах, не відволікаючиь на пошуки і зміну насадки. По друге, при компактних розмірах пилосос потужний, прекрасно всмоктує пил і разом з тим дуже тихий в роботі. Порівнюючи з старим Самсунгом, то його майже не чути. Ще багато значить знімний фільтр для пилу та можливість його мити. Великий зручний контейнер. З того, що на перший погляд не сподобалось - закороткий і досить жорсткий шланг. Але може то до нього треба просто звикнути. Загалом, пилососом задоволена.

Достоинства:
    Потужний, тихий в роботі, велика кількість насадок, можливість мити фільтр
    Недостатки:
    Закороткий і доволі жорсткий шланг

Доброго дня, Ірина.
      Дякуємо за покупку та позитивну оцінку якості роботи пилососа.
      Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звички до попереднього приладу.
      Шланг еластичний та міцний.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають, що стандартної довжини шлангу цілком достатньо для повноцінної роботи пилососа. Якщо є необхідність збільшити довжину під час прибирання, її можна відрегулювати за допомогою телескопічної трубки, обравши зручне для Вас положення.
      Сподіваємося, що зовсім згодом пилосос ROWENTA стане для Вас зручним та комфортним у користуванні.

• Макс П***

А можете померять шланг? Пожалуйста, мне очень важно

Доброго дня, Максим.
      Дякуємо Вам за звернення.
      Довжина шланга у пилососах ROWENTA серії Compact Power XXL становить 1,5 м.

• Николай Н***

Очень порадовало количество насадок, внешний вид, мощность и большая колба для мусора.

Достоинства:
    Очень мощный
    Недостатки:
    Пока нет
  • Інна С***

Хороший пилосос досить компактний, не шумний добре тягне відповідає своїй ціні Рекомендую для покупки хто шукає бюджетний

Недостатки:
    Не має
  • Виктор

Пылесос с лихвой оправдал ожидания, тянет отлично, на полной мощности аж прилипает ковёр. Множество насадок. Порадовал своей маневренностью, и что очень понравилось - легко чистить, высыпал мусор, сполоснул водой и всё. Покупкой остался доволен.

Достоинства:
    Мощность, компактность, маневренность
  • Андрій К***

Користуюся, майже, рік одні позитивні враження. Пилосос потужний, компактний, тихий в роботі, зручний , багато різних насадок . Легко мити та чистити. З усіма задачами добре справляється як в домі так і в автомобілі Коли прибираєте пісок в авто рекомендую після цього промити фільтр .

Достоинства:
    Дизайн, якість , потужність, зручність,
  • Екатерина К***

Покупала пылесос родителям на подарок, остались очень довольны! Удобно, что нет мешка, а можно просто вытряхнуть мусор из специального отсека. Рекомендую данный товар!
    Прошлый пылесос Ровента прослужил очень много лет, поэтому и новый взяла этой же фирмы)

Достоинства:
    Нет мешка, отличная мощность
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Игорь.

Купил этот пылесос полтора года назад. По истечению этого времени мои впечатления не поменялись-пылесос СУПЕР (со своими большими плюсами и маленьким минусом).

Достоинства:
    1.Большой контейнер,которого с головой хватает на уборку дома 80 кв.м.
    2.Легко чистить.
    3.Хорошая мощность всасывания.
    4.Длинный шнур.
    Недостатки:
    Немного шумный,но следует учитывать мощность работы.
  • Ирина И***

Пылесос просто крутой, стильный, мощность зашкаливает,лёгкий, дизайн красивый,в использовании каждый день на протяжении полугода нареканий нет,покупкой очень довольны

Достоинства:
    Рекомендую,цена качество
  • Александр Д***

Ровно 1 год назад начали пользоваться пылесосом. Со своими функциями справлялся. ТО пылесоса и чистку фильтров проводили как полагается.
    Телескоп перестал функционировать спустя 10 мес., а спустя 12 мес. перестало держаться крепление шланга к пылесосу (постоянно выпадает).
    Пользовались и хранили бережно. Если телескоп выдержал мин. 200 циклов, то крепление очень редко отсоединялось.

Достоинства:
    Мощность и работа устраивали + насадок много
    Недостатки:
    Не очень качественный телескоп и крепления.

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання пилососа.
      При інтенсивній експлуатації завжди є ризик передчасного виходу з ладу аксесуарів.
      На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких - правильність експлуатації. Проте, причину нефункціональності телескопічної труби та поганої фіксації шлангу може виявити тільки кваліфікований експерт авторизованого сервісного центру після професійного огляду.
      Зверніться, будь ласка, до найближчого авторизованого сервісного центру за наступним посиланням: ссылка

• Андрей

Удалось ли победить вылет шланга?
      та же самая проблема - невозможно пылесосить...

• Евгений

Очень мощный, у нас много ковров, отлично вытягивает шерсть животных, богатая комплектация на щетки, цена приемлемая за это качество. Большой контейнер.

Достоинства:
    Цена, качество, мощность, количество щеток, большой контейнер.
    Недостатки:
    Шнур можно было и длиннее, но это чисто для меня, так как на две комнаты его хватает.
  • Арсен К***

Насадки на всі випадки життя (вперше нормально поприбирав в авто), легко миється, працює тихо. Дуже задоволений, рекомендую.

• Віктор

Потужний, зручний у користуванні, велика ємність для пилу. Є купа різноманітних насадок. Цікаве рішення щодо додаткової щітки на основній ручці.

Достоинства:
    Додаткова щітка на основній ручці.
    Недостатки:
    Немає.
  • Галина С***

Пылесос очень мощный, полностью соответствует характеристикам. В использовании никаких проблем не возникло , все довольна

• Ярослав С***

Пилосос просто бомбезний.

Достоинства:
    Тягне дуже добре.Всім задоволений
  • Татьяна В***

Отличный пылесос за свои дентьги! Особенно порадовало обилие насадок, которые идут в комплекте - можно убрать всю квартиру и дотянуться во все углы. Легкий и маневренный, Единственное - не хватает регулировки мощности на ручке, как у меня раньше было, привыкла к этой опции. Выкючатель на корпусе - тоже надо привыкнуть.

Достоинства:
    Отличное сочетание цена-качество
    Недостатки:
    Не хватает регулировки мощности
  • Марина М***

Достаточно мощный и удобный пылесос, особенно нравится часть на трубе, которая становиться щеткой, очень удобно для очистки узких мест в квартире.

Достоинства:
    Удобный в использовании, компактный
    Недостатки:
    не обнаружены
  • Виктор

Доброго дня. Купив мамі у якості подарунка . Пилосос добре втягує, велика кількість насадок і велика міць. Поки що недоліків не виявив .

Достоинства:
    Потужний, компактний .