Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пылесос без мешка ROWENTA Compact Power XXL RO4886

Оценка пользователей 4.79/5
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

це третій куплений пилосос саме цієї моделі в моїй родині, досить гарно пилососить при невеликій потужності, зручний у користуванні. Так як немає ні звірів ні килимів в квартирі, то користуюсь двома насадками в основному, широка щітка, та коротке сопло. Довге сопло має вузький прохід, тому тягне слабувато. Трохи заїдає телескоп - це мінус.

Достоинства:
    все працює
    Недостатки:
    не виявлено
  • Полина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесос купили здесь. Очень довольны, пылесос хороший, но сейчас нужно уже менять фильтр круглый. Подскажите, где купить такой же?

• Ольга К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесос действительно хороший, полностью заслуживает свои положительные отзывы. Тянет классно, хотя когда первый раз включила, испугалась, что не мощный, так как работает довольно тихо. Ковер пылесошу на полную мощность, когда убираю полы - уменьшаю силу тяги на ручке, так как присасывается намертво. В комплекте очень много насадок, но я лично пользуюсь основной щеткой и двумя дополнительными, остальные без надобности.

Достоинства:
    Мощный, тихий, много насадок
    Недостатки:
    Негде хранить насадки, не хватает управления на ручке
  • Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Приэмно вражені придбаним пилососом. До цього був досвід користування пилососами Samsung(прибирання у мішок) та Zelmer(вологе прибирання мішок). Маємо пухнастого кота, тому завжди після прибирання щіткою підлога/килим використовували турбо-щітку для прибирання шерсті з килимів. Після прибирання цим пилососом в цьому немає потреби-ніякої шерсті не залишається. Це пришвидшує процес прибирання. Також сподобалося, що на ручці є видвижна щітка, якою зручно прибирати у кутах і не потрібно припиняти прибирання, щоб знайти потрібну щітку і змінити її.
    Вцілому гарний пилосос, за такі гроші точно зі своєю функцією справляється!

Достоинства:
    Висока сила втягування, великий пилозбірник, легко миється контейнер і фільтр, максимально великий вибір щіток для прибирання, пилосос легкий та компактний
    Недостатки:
    Іноді перекидається на бік;
    при прибирання треба прикладати зусиль, оскільки сила втягування висока-при цьому трохи гнеться металева трубка, якщо витягнути її на повну довжину

Доброго дня, Ярослав.
      Дякуємо Вам за високу оцінку якості роботи пилососа.
      Пилосос ROWENTA Compact Power XXL RO4886 оснащений пластиковими колесами, завдяки яким забезпечується маневрове й плавне переміщення приладу.
      Пилосос дійсно має гарну ефективність прибирання. В цьому випадку потрібно знизити потужність повітряного потоку, шляхом перемикання на ручці. Основна насадка аеродинамічна. Шляхом оптимізації повітряних потоків на самій щітці, де основне сміття йде по центральному потоку, а невелике захоплюється з боків, досягається максимально щільне зіткнення з поверхнею. Сміття не утворює вихор, а йде по прямому потоку в колбу. Це дозволяє зібрати максимум бруду і пилу за один прохід. При правильному виборі положення щітки, а так само використання насадок, що відповідають типу поверхні, проблем при експлуатації не виникає. Під час прибирання на килимах шляхом вираженої амплітуди нахилу щітки, вона плавно переходить при збиранні навіть на найвищий ворс.
      Невеличкий люфт телескопічної труби є нормальним та на якість роботи приладу він ніяк не впливає.

• Надежда Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуючись чим пилосмоком залишилась задоволенню на всі 100% . На протязі 5 років показав себе як непереможний ). Модель компактна , прекрасно збирає пил( підходить для коврів з різним ворсом)не тільки маленький , але і більшого розміру ( волосся, папір та інше) Після збору пилу не треба нічого трусити і дихати пилом. Після використання просто висилали пил в сміттевий бак , також можна мити фільтр де збирається пил.
    . Пережив навіть ремонт у квартирі , чого я зовсім не очікувала .

Достоинства:
    Вважаю кращим за свої кошти .
    Недостатки:
    За 5 років не знайшла. Працює без нарікань.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуюсь вже декілька років, купував на Розетці по акції ще за 3300 грн. потужність на високому рівні, великий бак для сміття, швидко чиститься, ніяких мішечків з пилом. Комплектних насадок достатньо, але хотілось би повноцінну турбощітку, та що є у комплекті тільки щоб зрозуміти що це таке. Намагався знайти змінні фільтри, але це не так легко. Пилосос добре справляється з своєю роботою, раджу до покупки.

Достоинства:
    Великий бак для сміття, потужність.
    Недостатки:
    Важко знайти змінні фільтри.
  • Дзюбенко М***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос купив на заміну самсунгу без мішка.Потужність всмоктування така,що щіткою водищ разом з ковром,але чомусь результату від цього немає.Самсунг був краще,хоч і не так сильно присмоктувався до ковра.Після прибирання самсунгом,на наступний день робот пилосос збирав сміття мінімум(ворс з ковра,шерсть кішки).Після прибирання ровентою ,робот на наступний день повний.

Достоинства:
    Кількість щіток
    Недостатки:
    Сила всмоктування без результату

Доброго дня, Микола.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звички до попереднього приладу.
      Пилосос дійсно має гарну ефективність прибирання. На килимових покриттях рекомендовано відкривати регулятор повітряного потоку на ручці, та переводити щітку у режим "Килим". У такому випадку робота з приладом буде якісною та ефективною без зайвих зусиль.
      Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості приладу та оціните його переваги.

• Ольга
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Ровента - пилососи моєї мрії! Замовила собі 4 місяці тому і не можу нарадуватись. Мені потрібен був подарунок і я без роздумів вирішила придбати пилосос фірми Ровента. Раджу всім! Потужні, легкі, прості у використанні, незамінні при прибиранні! Дякую, Розетка!

Достоинства:
    Потужний, легкий, простий в користуванні
    Недостатки:
    Не має
  • Загородня В***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Маю не один пилосос торгової марки Rowenta, в тому числі і акумуляторний.
    Даний пилосос найпотужніший з усіх !!!
    Міні турбощітка - це знахідка для прибирання. Легко почистила усі м'які меблі вдома. Результатом дуже задоволена.
    Прекрасна модель за приємну вартість!
    Дякую Rowenta за надійного домашнього помічника )))

Достоинства:
    Дуже потужний, легкий, маневрений, зручний та оргономічний, довгий шнур.
    Недостатки:
    Треба звикнути до регулювання потужності. В цілому недоліків немає.
  • Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Давно мріяв про такий пилосос)
    В нього все єсть для удобства у використанні і прибирання в автомобілі.
    Його потужність двигуна вражає.
    Тепер прибирання не займає купу времені)
    Дякую Розеткі за такий товар

Достоинства:
    Ціна. Насадки. Контейнер. Качество. Сила всмоктування. Довжина кабелю.
    Недостатки:
    Їх не має
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Полосос Rowenta - справжнє задоволення! Він потужний, ефективний та легкий у використанні. Забудьте про проблему зі збиранням пилу та бруду - Rowenta робить це швидко та без зайвих зусиль. Рекомендую всім, хто шукає надійного пилососа!

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Не вияв на протязі двох років
  • Rozhniv_Tania

Дуже задоволена, користуюся таким вже 4 роки, тепер купила такий же для батьків

Достоинства:
    Легкий, компактний та дуже зручний в користуванні
  • Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Придбав батькам дану модель на заміну 10+-річного LG, який працює наче пролітаюча ворожа СУ-шка, викликаючи мігрень у батьків та паніку у сусідів. Розглядав молодші Rowent-и та схожі моделі у Bosсh. Обрав цю модель. По плюсам:
    1. Пилосмок невеликий та легкий. Відносно багато місця займає лише шланг та трубка, але та складається.
    2. Є насадки на різні типи поверхонь, для важкодоступних місць, меблів. Є турбо-щітка для прибирання волосся та переслідування наглої котячої морди, яка постійно розкидає свою шерстяку.
    3. Потужність. На старому LG вказано 320W потужність всмоктування. Цей набагато потужніше висмоктує пиляку та присмоктується до поверхонь (ковдри, лінолеум). Все прибирання я робив з відкритою заслонкою на ручці, щоб зменшити потужність, бо хватка мертва. Перед цим – я прибрав всю квартиру старим. Та все одно новий назбирав майже повний контейнер пилу та волосся. Старий пилосмок вже після першої кімнати значно знижує потужність, бо забиваються фільтри. У цьому такого нема – усі кімнати були прибрані з однаковою потужністю та ефективністю.
    4. Пилосмок не безшумний. Але тихіший старого рази в 2-3. Під час прибирання я спокійно розмовляв з батьками звичним голосом, не намагаючись перекричати "шайтан-машину", як це було раніше. Мабуть у нічний час я б ним прибирати не став, але увечері – цілком можливо.
    5. Шнур стандартної довжини, навіть трохи довший. Контейнер зручно витрушувати та мити.
    6. Чисте повітря після прибирання. Після першого запуску був якийсь дивний запах (не горілого, мабуть просто новий пилосмок), але після декількох хвилин він зник и повітря після прибирання не смердить пилом, паленим повітрям. Але, зверніть увагу, що повітря тут видувається уперед. Мені це не заважало зовсім.
    Не сподобалося:
    1. Я розумію, що світ йде до здешевлення виробництва, але мені дуже не подобається сучасна тенденція виготовлення навіть дорогих речей. Пластик тонкий, боїшся зайвий раз його чіпати, сильніше натиснути. Ручка, трубка – якісь розхлябані, подивимось наскільки їх вистачить. І це, здебільшого, претензія до усіх приладів, а не тільки до цієї моделі.
    2. Де позначки, що шнур зараз буде закінчуватись (жовта)? Де позначка, що шнур вже скінчився, не тягни, бовдуре (красна)? Чи то на моєму скінчився кольоровий скотч?
    3. Контейнер треба вірно встановити. Батько спочатку його просто поставив, та тяги майже небуло. Я встановив контейнер у нижній паз та вставив верхню частину, щоб засувка клацнула. І ось тоді тяга з’явилася.
    4. Трохи незручно, а мабуть просто незвично, що прибирати треба наче граблями на городі, а не ковзати туди-сюди насадкою пилосмока.
    5. Є пилюка у місцях з’єднання.
    Досить неоднозначні висновки від його користування. З одного боку – мені подобається, що він тихий та добре прибирає. З іншого – якась дивна якість збірки. Але, то моя думка. Батько сказав, що йому подобається й пилосмок норм.

Достоинства:
    Вага, якість прибирання, розмір, кількість насадок, відносно тихий
    Недостатки:
    Розхлябаність ручки, відсутність позначок на шнурі.

Доброго дня, Євген
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Під час першого використання може бути присутній виробничий запах, надалі він зникне.
      Для вірного встановлення контейнера, спочатку потрібно ставити дно, потім фіксувати. Якщо потягнути ручку на себе, контейнер повинен бути не рухомим.
      Додаткові позначки на шнурі не передбачені виробником.
      Бажаємо Вам приємного користування, у разі виникнення питань, звертайтеся, з радістю допоможемо розібратися.

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос за свої кошти просто топ
    Справляється супер, особливо в кого є домашні улюбленці
    Було б добре якби була регуляція потужності, а то так тягне шо не можна відірвати від підлоги

Достоинства:
    Дуже хороша тяга, тихий, легкий, великий контейнер для сміття
    Недостатки:
    Брак другого фільтра в комплекті

Доброго дня, Володимир.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Зверніться, будь ласка, до чату на офіційному сайті бренду, наші колеги скоординують Вас щодо подальших дій.

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

З огляду на ціну - пристойний варіант. Не варто чекати від цього простого і недорогого пилососа чуда і тоді не доведеться розчаровуватись. В порівнянні зі старішими пилососами цей помітно тихіший і економніший в плані енергоспоживання і іноді в 4 рази. Гарно втягує сміття і пил, досить легко спорожнюється і очищається. Компактний і легкий. Як і багато інших моделей інших брендів в кінці використання слабо змотується шнур. Прямо відчувається тривога виробників, щоб когось не травмувати шнуром з вилкою. Телескопічна труба слабо компенсує короткуватий шланг, не критично, але все-таки. До замка самої телескопічної труби також є питання, не зовсім зручне/інтуїтивне регулювання довжини. Більшість насадок - аби бути, але може комусь і стануть в нагоді. В підсумку повторюсь: це просто нормальний і відносно недорогий пилосос, який нормально виконує покладені на нього базові функції: втягнути сміття/пил, дати можливість зручно спорожнити/очистити контейнер від сміття/пилу.

Достоинства:
    Великий контейнер для пилу, зручний в очищенні, відносно негучний, гарно тягне, легкий, енергоефективний.
    Недостатки:
    Короткуватий шланг, після користування шнур змотується без "особливого оптимізму"

Доброго дня, Тарас.
      Дякуємо за покупку та Ваш зворотний зв’язок.
      Для комфортного змотування шнура рекомендуємо його повністю розмотати й розтягнути максимально в рівну лінію, після чого натиснути кнопку змотування шнура. В такому випадку питання повинно вирішитися.
      Для полегшення регулювання довжини телескопічної трубки, рекомендуємо натискати до упору фіксувальну кнопку й плавним рухом обирати зручну для Вас висоту.

• Марія П***

Залишилися задоволені

Достоинства:
    Достатньо потужний, хороший пилосос, легкий .
  • Валерий Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Хороший пылесос! Цена-качество. Турбо щетка очень удобна в уборке ковров и мягкой мебели. Длинный шнур, длинный шланг (увеличивает зону маневра). Хорошая тяга.
    Компактный размер, прочный пластик, красивый, интересный дизайн.
    Старый Ровента с мешком до сих пор рабочий.
    В новой компакт. модели есть много плюсов, самый главный - удобство уборки мусора в съемный контейнер (без заботы в чистке мешка).

Достоинства:
    Цена- качество
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Тетяна
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Срочно нужен был помощник по уборке. Купили пылесос неделю назад. Выбор был, но и цены разные. Пользовались раньше Samsung и BOSCH. Первый был супер, но сейчас таких моделей нет, второй не «зашел». В доступной ценовой пропозиции соотношения цена и качество остановились на фирме Rowenta. По итогу купили эту модель. Дома начав использовать думали, что он плохо тянет, работает не привычно тихо, но наши опасения оказались напрасными. Вычистил с ковра весь мусор с «прошлой» жизни, а турбо щетка вообще огонь, да еще и разбирается, если нет животных ее хватает. Еще порадовала насадка удлинённая для уборки в местах труднодоступных местах, пример между холодильником и стенкой. Пока довольные покупкой.

Достоинства:
    Цена, количество насадок, обьем чаши для уборки, цвет. Рекомендую
    Недостатки:
    Не хватает управления на ручке включения и регулировки скорости

Доброго дня, Тетяна.
      Дякуємо за покупку та Ваш зворотний зв’язок.
      Потужність повітряного потоку діє шляхом регулювання повітряної мембрани заслінкою всередині. У самій ручці є фільтр, який забезпечує плавне зменшення тяги. У контейнері встановлений циклон. Рівномірне обертання повітря й пилу по циклону забезпечує ефективне прибирання та якісну сепарацію повітря від пилу. Якби діяв механізм зменшення повітряного потоку шляхом регулювання обертів двигуна, то й обертання повітряного потоку по циклону теж знижувалося б, відповідно збільшилось би навантаження на фільтрацію та знизилась ефективність прибирання.
      При відкритті заслінки потужність повітряного потоку зменшується, при блокуванні збільшується.

• Наталья Г***

Рекомендую к покупке

Достоинства:
    Работает не шумно, мусор убирает идеально, очень понравился, компакный
    Недостатки:
    Нете
  • Кирилл Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Придбали даний пилосос місяць, до цього користувалися миючим пилососом, задоволені Ровентою на всі 100% ,дозволяю швидко прибрати всю квартиру ,а завдяки турбо щітці прибирання волосся та шерсті домашніх тварин стає дуже легким!!!Рекомендую даний пилосос, крута річ!!!!

Достоинства:
    Швидке прибирання, турбо щітка!
  • ОленКА
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

На свою ціну-прекрасний агрегат!!!
    Витягує (за допомогою різних насадок) будь що і будь де.
    Планую взяти такий же для батьків.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий пилосмокт, користуюсь вде майже рік, нарікань немає, все дуже зручно , працює чудово, засмоктує добре, величезний за те що є багато насадок для різних поверхонь! Чудово виймається відерце доя сміття, можна помити та поставити) Дуже зручно, що ззаду є приспособлення щоб ручку ставити, компактно!

Достоинства:
    Зручний, виконує свої функції, багато насадок для різних поверхонь, легко викинути сміття та помити чашу
  • Вероніка Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос порадила жінка на прибираннях. Коли я вибирала миючі з всякими функціями. Вона сказала я вам зараз покажу. Оцей. Я зраділа спочатку ціні) а тепер радію його роботі. Є насадка для паркету і плитки. Маленька для важкодоступних мість. Потужності хватає. Легко чистити. Компактний щоб сховати. Клас!

Достоинства:
    Все необхідне за такі гроші!
    Недостатки:
    Невиявила
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий пилосос. Активно користуюсь вже 2 роки, достатньо потужний, справляється з коврами,зручні насадки.

Достоинства:
    Компактний, потужний
  • Дмитро Д***

Достойний пилосос. Роботу свою виконує

Достоинства:
    Достойний пилосос. Роботу свою виконує.
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий бюджетний пилосос! За один раз витягнув стільки пилу, скільки старим за місяць не зібрали.

Достоинства:
    Компактний, сильна тяга, легко мити, всі необхідні насадки.
    Недостатки:
    Не зовсім зрозуміла насадка, вбудована на ручці.

Доброго дня, Наталія.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Пилосос без мішка ROWENTA Compact Power XXL RO4886 оснащений вбудованою щіткою Easy Brush, що використовується для прибирання важкодоступних та делікатних поверхонь.Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, ми з радістю на них відповімо.

• Леся К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Працює без нарікань вже два роки, тягне добре. Купила додатково основний фільтр для зручності.

Достоинства:
    Якісний, добре пилососить, тихий, різноманіття насадок.
  • Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дійде гарний пилосос, користуємось півтора року, прибирає чудово, числиться легко. Покупкою дуже задоволені.

Достоинства:
    Компактний і легкий
    Недостатки:
    Не виявили
  • Ольга

Користуємось 3 міс. Крута штука. Замінили всі насадки

Достоинства:
    Кількість насадок. Прийнятний шум для такої потужності
    Недостатки:
    Поки не помітили
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Хороший пилосос порадувала комплектація є всі насадки доя прибирання вдома навіть Турбо щітка. Ємкість доя мусора вистачає щоб прибрати в квартирі. Все легко чистится після прибирання.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Марія Я***

Хочу замовити щітку малу до дивана Ровента

Доброго дня, Марія.
      Дякуємо за звернення.
      До пилососа ROWENTA Compact Power XXL RO4886 підійде міні турбощітка ZR900601.
      Придбати дану турбощітку, можна перейшовши за посиланням: ссылка

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесос тянет хорошо, ездит легко, объем стакана меня устраивает, качество уборки среднее (чтобы из ковра вычистить шерсть, приходится поездить несколько раз). Турбощетка разборная, очень круто.

О недостатках:
    1. Плохо сматывается шнур по кнопке, до конца не докручивает. Буквально после десятка раз использования.
    2. Неудобно мыть основной фильтр, он выполнен в виде резинового кольца с фильтром-мембраной, при промывке набирает в себя воду, чтобы ее выгнать для просушки, приходится сгибать кольцо. Боюсь так он может оторваться рано или поздно.
    3. Стакан с фильтром в сборе плохо стоит на дне - крышка сильно тяжелее основания.
    4. Турбощетка очень маленькая, в доме с тремя котами ее хватает на пару квадратных метров))
    5. Один из роликов на ковровой щетке просто отвалился, выскочило стопорное кольцо с оси, к счастью целое, вставил обратно.
    6. Механизм маленькой щетки на ручке все время ее выдвигает при использовании.
    7. Стопорный рычаг на телескопической трубке направлен «не в ту сторону», неудобно менять длину прямо в процессе уборки.

В целом, это пылесос из самого недорогого сегмента, работает скромным пылесосом без наворотов, поэтому нет чувства особенной жгучей зрады, но есть разочарование брендом.

Достоинства:
    Недорогой, хорошая мощность, легкий для переноски и хорошо ездит
    Недостатки:
    Материалы и сборка низкого качества, несбалансированная и не во всем удобная конструкция.
    • Дунаев П***

Полностью согласен с отзывом. Взял год назад ( . Очень разочарован .

Доброго дня, Андрій.
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання пилососа.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте, Ваша думка важлива для нас.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають пилосос ROWENTA RO4886 зручним та ефективним у прибиранні оселі.
      Рекомендуємо повністю розмотати шнур і розтягнути його максимально в рівну лінію, далі натиснути кнопку змотування шнура, в такому випадку питання повинно вирішитися.
      Немає потреби викручувати круглий фільтр після промивання під проточною водою, для цього достатньо надати можливість воді стекти, після чого висушити його природним способом, уникаючи батарей центрального опалення.
      Для більш зручної установки сепараторного круглого фільтра, рекомендовано спочатку вставити його в пази, а потім закривати кришку контейнера.
      При інтенсивній експлуатації завжди є ризик передчасного виходу з ладу аксесуарів.
      Щодо міні турбощітки, вона має дуже високі оберти, що дозволяє їй зібрати сміття набагато швидше за один прохід, ніж більшість щіток, що мають стандартний розмір. Для більш зручного прибирання шерсті тварин, Ви можете придбати велику турбощітку ZR900701 в авторизованих сервісних центрах.
      Адреси та контакти сервісних центрів ROWENTA Ви можете переглянути за наступним посиланням:
      ссылка
      Сподіваємося, що зовсім згодом пилосос стане для Вас зручним та приємним у користуванні.

• Руслан К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Рекомендую. Супер пилосос за свої .

Достоинства:
    Потужний, зручний, тихий,
  • Аркадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

З усіма типами поверхонь працювати комфортно. Легкій, відносно компактний, тихий. На момент написання відгуку фільтри стоять "рідні", і з своєю роботою справляються.

Достоинства:
    Майже рік користуємось, декілька разів на тиждень.
    Недостатки:
    Дууже відносній, але для когось, може бути критичнім — не великий обсяг відсіку для пилу та бруду.
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилесосом очень довольна. Тянет с ковров всю пыль. Очень классные и удобные насадки. Удобный моющий контейнер для мусора.

Достоинства:
    Очень понравилась щётка, прикреплённая к шлангу.
    Недостатки:
    Нету
  • Венниамин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Нормальный пылесос. Удивило, что такой тихий. Куча насадок. Порадовала длинная щелевая насадка . Именно из-за нее и выбрал эту модель. Пылесосил ламинат , вроде все убирает. Ковров дома нет ....

Достоинства:
    Тихий , лёгкий.
    Недостатки:
    Пока не нашел.
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

При уборке щётка отлично пристает к ковру, края даже нужно придерживать так как они поднимаются вместе с пылесосом. Очень удобная насадка находящаяся на самой ручке, можно убрать пыль, не боясь поцарапать вещи.

Достоинства:
    Хорошо тянет и не шумный.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила