Отзывы покупателей о Мультитул для барбекю Roxon S601 Зелёный (S601Green)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобные, негнуться при переворачивании мяса и занимает мало места
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Когда разрожены щипцы, то надо прям сдавливать сильно, потому что они гнутся немного.
А так супер все) сегодня опробовал их. Оч удобно)- Достоинства:
- 6 в 1
- Недостатки:
- ниже
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно користуватися, дійсно продумано зроблено та з нормальних матеріалів, все необхідне під рукою, думаю що прослугує довго
- Достоинства:
- 6 в 1, не ржавіють, дуже гострі, є чохол
- Недостатки:
- жодних нарікань
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний мультитул. Шкодую, що не придбав раніше, функціональні та якісні інструменти!
- Достоинства:
- міцна сталь, добре заточені виделка й ніж
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що ви задоволені якістю отриманого товару. Нехай він надійно служить і допомагає у вирішенні всіх завдань. Будемо раді вашим новим замовленням!