- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Гарна якість рекомендую
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Темный красный
Футболка для літа буде затовстою, якість добра, колір не відповідає заявленому, потрібен був саме темно-червоний, отримали - колір «стигла вишня», розчаровані неуважністю продавця
- Представник бренду
Добрий день! Назва кольору на сайті на на бірці може відрізнятися, тому що виробник називає кольори по пантону, а на сайті фактично як є. Ця футболка підвищеної щільності, 190±10 г/м². Шкода, що покупка не виправдала Ваші сподівання.
- Данильченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Белый
повністюю задоволена покупкою. тканина білесенька, після прання не тьмяніє. приємна на дотик
Соответствует
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Белый
Хороша якість, тканина справді майже не просвічується, приємна на дотик
- Достоинства:
- Гарна якість
- Представник бренду
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Белый
На О.Г. 89 не в обтяжку,слегка свободновата,как раз идеально как и хотела,качество хорошее,цвет идеально белый ,жаль что мало цветов этой модели,а то взяла бы еще несколько.
- Достоинства:
- Прекрасно смотрится
- Недостатки:
- Пока нет,в процессе носки посмотрим
Соответствует
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося.
В цій моделі є ще футболки кольору стиглої вишні, чорний та темно-бежевий.
- Савчук М***Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Темный красный
Фото соответствует. Ткань плотная, на лето будет жарко вата. Крой свободный, не приталенный. Цвет малиновый, не бордовый.
Большемерит
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Так, футболка пошита зі щільного стрейч-куліру, щільність 190 г на м², Трикотажне полотно забезпечує природню повітропроникність та м'якість.