Отзывы покупателей о Пижама (рубашка + шорты) женская махровая ROZA 230714 XS Серая (4824005730863)
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Дуже сподобалася піжама! М’яка махрова тканина приємна до тіла, колір ніжний рожевий, класно виглядає . Розмір відповідає опису, шорти і сорочка зручні та не сковують рухів.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Гарна та якісна піжама. Колір як на фото.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Класна піжама!
1 гарний український виробник!
Відповідає розмірній сітці.
Всі шви рівнесенькі, гарно прошиті. Колір як на фото. М'яка, приємна до тіла.- Достоинства:
- Якісний товар!
- Недостатки:
- Представник бренду
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТУРАЛЬНО. Размер: XL. Цвет: Графит
Отзывы про товар продавца Rozetka
Отзывы про товар у других продавцов