Отзывы покупателей о Футболка хлопковая женская ROZA 240604 L Ментолова (4824005756009)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Синий

Та дотик тканина взагалі не схожа на натуральну, для синтетичної тканини ціна зависока

Недостатки:
    200
    • Представник бренду

Тканина має 95% бавовни, але через додавання еластану її текстура може бути трохи більш гладкою на дотик. Але основа тканини — натуральна бавовна. Ми обрали саме такий склад, щоб футболка зберігала форму та комфорт навіть після багатьох прань.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бирюзовый

Дуже приємна на дотик футболка, гладенька до шкіри, вільна, доволі щільна

• Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Светлый бежевый

Гарний фасон і шикарний колір, наче зефірний відтінок. Дуууже приємна тканина. Розмірна сітка відповідає. Рекомендую до покупки

Достоинства:
    є, у відгуку
  • Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бирюзовый

Не сподобався колір. Чогось нагадало одяг медперсоналу. Не взяла. Але фасон непоганий.

Достоинства:
    Фасон
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що наші вироби не виправдали Ваші сподівання

• Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Светлый желтый

Дуже зручна та приємна до тіла

• Татьяна
    Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бирюзовый

Футболка сподобалась, гарна якість. Все підійшло за розмірною сіткою. Рекомендую.

Достоинства:
    Все сподобалось
    Недостатки:
    Не має
    • Представник бренду