Отзывы покупателей о Спортивные штаны женские ROZA 200124 M Бордовые (4824005756535)
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
#МойЛук
Мой рост 172см, я заказала размер L.
Сразу хочу отметить, что штаны не короткие (видать на фото сайта девушка ооочень высокая)
Материал приятный, посадка средняя, есть два кармана.
Штаны насыщенного чёрного, штанины с вас ободные не обягивают, снизу резиночки.
Хорошие штаны для занятий спортом.- Достоинства:
- Все понравилось, материал приятный
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Відгук після 2 років супераетивного носіння! Не знаю, чи змінилася зараз якість в нових партіях, але ці штани в рази кращі, ніж мас-маркет бренди. Приємна тканина, і дуже якісна. Купляла в січні 22 року. На даний момент не витягнулися коліна (особливо після прання форма як нова), немає кошлатинок. Лише колір трохи вже виправся, але я не особливо слідкувала за способом прання і дуже активно носила, особливо в 22 році по підвалу. Купляла вже пари нових типу пул енд бір і тд, так ці брюки їх пережили і в фаворитах. Хочу подякувати виробнику і продавцю.
- Достоинства:
- Майже безсмертні
- МашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Отличные штаны,Котоновые,посадка чуть ниже талии..на объем бедер 106/107 взяла xl..
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Рекомендую! Приятные к телу, держат форму и цвет после стирки, хорошая посадка, удобные.Спасибо магазину за оперативную доставку!
- Достоинства:
- хорошее качество
- Лера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Хорошие штаны
- Достоинства:
- Приятный материал
- Недостатки:
- Быстро собирают шерсть и мусор на штаны
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Голубой
Якісні, тонкі, відповідають розміру
- Достоинства:
- Якісні, тонкі, відповідають розміру
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Голубой
Приємні на дотик, гарно сіли. Гарний колір
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Голубой
Штани супер. Тканина приємна. Повнорозмірні. З нормальною посадкою. Виглядають так, що на роботу ходити можна. Поки ще не стирала.
- Достоинства:
- Хороші штани
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Вибором задоволена. Ціна та якість задовольнили.
- Достоинства:
- Приємні на дотик, комфортні.
- Анфиса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Хорошего качества,на средний и высокий рост,не короткие,прошиты аккуратно,цвет,как на фото в описании
- Достоинства:
- Цена по акции,цвет, материал
- Недостатки:
- Не обнаружено
- музыченко е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
За свою цену очень хорошие,размер соответствует,сидят хорошо,приятная ткань и качество пошива.
- Достоинства:
- Хорошо пошиты,качество,комфорт,соответствие размера.
- Недостатки:
- Пока нет
- Таісія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Коралловый
Ця модель мені більше сподобалася по якості пошиття, нитки не стирчать, тканина приємна, м'якенька, на дотик якісна. Розмір підійшов ідеально, відповідає розмірній таблиці, в мене об'єм бедер 107 см, сидять вільно, зручні. Колір також відповідає фото. Але знову ж таки підгін під зріст, ну не всі 170см, є нижчі)
- Достоинства:
- Колір, якість пошиття, натуральна тканина.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! З приводу того, що все шиємо в одному рості, економічно не вигідно відшивати одну модель в трьох ростах, береться той, який є найбільш поширений
- Таисия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Голубой
Ткань натуральная соответствует описанию крой хороший посадка удобная пошив качественный цвет красивый не голубой как на картинке а пастэльный серо голубой на размер м заказала s сел идеально
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Коралловый
Тканина приємна на дотик. Приємний теплий колір. Якісний пошив.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Сподобались штани, гарний фасон, добре сидять, не широкі і не обтягуючі, тканина приємна. Вже ношу із задоволенням.
- Достоинства:
- Комортні, гарний фасон, відповідають розмірній сітці.
- Недостатки:
- Буде видно після прання
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Вже купувала такі штани раніше. Замовила той же розмір L, але штани, що отримала зараз мають більшу довжину, на 8 см, завищену посадку і більше широкі. Не зрозуміло, як таке може бути, по таблиці такі ж самі параметри.
- Достоинства:
- Зручні, комфортні.
- Недостатки:
- Не відповідають розмірній сітці.
Большемерит
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Перевіримо відповідність розмірів згідно таблиці
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Дуже гарні. Точно по розміру сіли. Тканина достатньої щільності і не кошлатиться. На мій зріст 162 см довжина оптимальна.
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Забрала вчера штанишки. Качество ткани и пошив отличные! Размерной сетке соотвествует, полномерный размер На 82-106 брала XL
- Достоинства:
- Хорошая ткань и качество пошива
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Штани супер! Дизайн, якість, все ідеально, тканина така приємна! Єдине, трохи довгуваті на не високих дівчат(зріст 158 см).Сподіваюсь , будуть добре носитись, не кошлатити, обирала по відгукам, бо нажаль, вже не раз попадались спортивні штани, які швидко або з часом кошлатіють.Дякую РОЗІ за гарні штанішки
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
- На вищих дівчат
- Мирослава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Якість чудова !
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Штани мене порадували. Насамперед, це відповідність розмірній сітці. Замовляла на параметри ОТ 80, ОС 102. Посадка зручна, пошив акуратний. Все влаштовує. Роза, дякую!
- Достоинства:
- Зручні.
- Недостатки:
- Не помітила
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Штани сподобалися, пошито добротно, розмір співпадає
- Достоинства:
- Ціна дорінює якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Єва Ю***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
гарна ціна, відмінна якість штанів, не тиснуть, гарно носяться, мяка та натуральна тканина
розмір відповідає заявленому
швидка доставка, вільний крій, в штанах комфортно та зручно- Достоинства:
- зручні, якісні, натуральна тканина
- Недостатки:
- немає їх
- Света Б***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Очень свободные
- Достоинства:
- Не жмут даже удобно спорта отличный пошыв и ткань .
- АрінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Бомбезні
- Достоинства:
- Тканина, якість пошиття
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка! Носіть з задоволенням.
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Класні!
- Достоинства:
- Якість, фасон
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
На високих,при рості 162 трохи задовгі
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани з тонкої, але доволі щільної тканини насиченого чорного кольору. Відповідають розмірній сітці. На 86-105 підійшов розмір XL. Не якісно оброблені внутрішні шви, стирчать нитки. Надіюсь, що при першому пранні не розлізуться.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд та відповідність розмірній сітці.
- Недостатки:
- Погано оброблені шви.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Нам важлива Ваша думка. Шви не мають розійтися, бо в нас суворий контоль по закріпленню швів. Якщо будуть проблеми- зв'яжіться з нами
- светлана г***Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Штани не сподобались,тонкі і тканина синтетична,вибирала за відгуками,неділю чекала і повернула,розчарування.
- Достоинства:
- Пошив хороший.
- Недостатки:
- Синтетика
- Алина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Хорошие штанишки, второй раз беру! Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, цена!
- Недостатки:
- Нет!
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Отличный фасон и приятная на ощупь ткань
- Недостатки:
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТУРАЛЬНО. Размер: XL. Цвет: Коралловый
Очень приятные к телу. Удобные . Хорошее качество. Интересный цвет.
- Продавец НАТУРАЛЬНО