Отзывы покупателей о Установка операционной системы Windows (эл.сертификат) (ОС не входит)
- AI аналіз відгуків87 відгуків: приблизно 20% позитивних, 10% нейтральних, 70% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Качанова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не розумію невдоволення в коментарях — це ж звичайнісінька купівля послуги, а "матеріал" для її надання, звісно, треба придбати окремо. Якщо піти у сервісний центр, буде так само: оплата за ОС, якщо встановлюється ліцензійна, і за роботу майстра. ;)
- Достоинства:
- Придбала тільки тому, що давно ходжу на свою точку видачі і знаю, що хлопці там зроблять нормально. За цієї умови — всі плюси встановлення вінди не самому) Економія часу, не треба гуглити стопіццот проблем з драйверами, і на додачу — якщо послуга купується разом з ноутбуком/компʼютером, то його таким чином одразу можна перевірити на працездатність. Займає пару годин: як на мене, це теж перевага, тому що у майстра зазвичай стоїть черга і треба залишати як мінімум на ніч.
- Недостатки:
- 1. ОС встановлюється працівниками на точці видачі, тож якість залежатиме від їх навичок. 2. При купівлі сервісу разом з ноутбуком можна обрати АБО сервіс встановлення, АБО власне операційну систему — що дивно і незручно, тому що треба йти і окремо вручну докуповувати щось із цього. Додаю фото, як це працює (точніше, не працює). Якщо не почитати уважно, то дійсно можна залишитися з оплаченим сервісом, але без ОС, як у коментарях вище. =/
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні 24.06.2025р. В пункті видачі ,,Розетка,, Встановили нашу вінду
на вищому рівні . Правда в нас не було її. Прийшлось купити за 6588гр.
Продавець сказав , що можна установити неліцензійну , але вона буде лише місяць й без ключа. А потім через місяць буде запрошувати ключ якого не має. Налаштували всі програми на ноуті швидко . Продавець консультант Паша МОЛОДЕЦЬ. Приємно спілкується , все пояснив чого не знали . Все, все...
Ноутбук купували вперше дитині на подарунок .
В цілому залишились всим задоволені.
Дякуємо ,, Розетці,,, й в пункті видачі продавцю Паші.- Достоинства:
- Швидко, оперативно.
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже виручили.сервіс 10/10. Дякую!!!
- Достоинства:
- зручно і швидко
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Домовилась в магазині, що пройду на наступний день, як ноутбук вже був у відділенні, аби до того часу вже все було встановлено і мені треба було чекати, лише оплатити і забрати. Все так і було, майстер все встановив, при мені активував, пояснив, що не розуміла. Дякую за економію часу і якісну роботу :)
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встановили хлопці на Новій пошті безкоштовно, весь час потрібно просто подовжувати.
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Минулого разу купував данну послугу з попереднім ноутом, в цьому ж році.
Просто встановили ОС не активовану, далі я купив ключ, і активував сам.
Сьогодні персонал відмовив в цій послузі, повернув кошти, та сказав, що якщо я не надаю "свою" ОС, послуга встановлення коштуватиме 799.
Можливо щось змінилось, але минулого разу при умовах цього сертифікату встановили без проблем самі- Достоинства:
- Встановлюють ОС
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встановили дуже швидко на точці видачі, вдома за підгодинки довстановила потрібні драйвери. Особливо зверніть увагу на драйвери wifi! Не могла знайти, але треба зареєструватися на сайті ASUS, додати там свій пристрій, і знайти на сайті потрібний драйвер, що підійде саме на вашу модель
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все зробили на пункті видачі за півтори години, все встановлено, скарг не маю
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гуд
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендуємо
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сама б не встановила, прийшлося б шукати того, хто це зробить
- Достоинства:
- добре, що є така послуга при покупці
- Недостатки:
- нема
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Дякую
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, все зробили швидко і якісно
- Матвейчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, дякую
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже подобається Ваше обслуговування, і на далі буду замовляти товари Вашого магазину .
- Достоинства:
- Швидко та зручно .
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно, Андрій з майдану в Одесі по вул. Івана та Юрія Липи, 13 дуже класний спеціаліст та дуже ввічливий!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую все норм!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось.
- Достоинства:
- Якість, швидкість.
- Николай Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Четко
- Мельниченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На пункті видачі, все установили , швидко . Все працює
- Влад Ш***Продавец: Rozetka
Купував ноутбук,забирав його в пункті видачі.І на місці мені запропонували поставити віндовс,я погодився і мені встановили все що треба і все супер.Нн читайте коментарі з приводу що не встановлюють.Перевірив все добре,по Києву установка віндовс приблизно 1000грн і 3 години роботи
- Достоинства:
- Дуже швидко і дешево
- Игорь Л***Продавец: Rozetka
Мені пощастило. )
Хлопчина зробив все швидко та якісно, відповів на додаткові питання.
Дякую!- Достоинства:
- Економія часу та нервів. Якісний сервіс.
- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всьо норм
- Егор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобно если хакнуть или активировать ключ)
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна опція, встановлюють у точці видачі, а не на заводі, працює добре, велика перевага, зо все робиться на місці
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Молодці, дякую!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Абсолютно не розумію відзивів. Все зробили за годину, встеновили на новий комп, все працює, ніяких ключів і 6000 грн. Жодних питань. Скоріше все залежить від менеджерів конкретного магазину. В мене Полтава
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормик
- Ульяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось
- Бродовский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гуд
- Достоинства:
- Гуд
- Недостатки:
- Гуд
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякуємо за таку послугу. Хлопець, що встановлював систему, професіонал. Ноутбук літає
- Достоинства:
- Професійно
- Іван М***
Яке відношення ключ має до ноутбука? Для чого такі коменти залишати
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не устанавливал, потому что это просто установка не активированной версии windows, не сертификат, как мне объяснили. И у меня есть лицензионная версия
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неточная информация о сертификате
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- працює все, але Віндовс 11 не активована, не зрозумів що тае ел. сертифікат
- Недостатки:
- Віндовс 11 встановили, поки що працює, але не активована
- Юрій Л***
Ви уважно читали умови сертифікату?
Ви платите за встановлення, і тільки.
Активація в умови не входить. Ціна самої Win коштує від 6000 тисяч, ви хотіли активовану за 500грн?
Ніхто не читає, а потім жаліються.
- Данчишин-Поліщук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре але не встановили драйвера
Якщо не вмієш те що треба- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Не встановили драйвера
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює добре