- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x180
Гарне покривало, міцне.
- Достоинства:
- Міцне,не кошлатиться.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Віро. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Альона З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x160
Гарне покривали, якість хороша, колір та розмір відповідають.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Альона. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x160
Все подошло. Спасибо
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ольго. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Света И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x160
Нажаль кольори сірого відрізняються
- Недостатки:
- Колір відтінок
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Не погана якість
Представник постачальникаДоброго дня, пан Анатолій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Чудова накидка на диван. Все підійшло.
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 210x70
Покривало досить гарне,але по кольору більше світло сіре і одностороннє ,а не двостороннє тому 3 з 5
- Недостатки:
- Одностороннє
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 210x70
Навіть перевершало сподівання.гарна річ
- АнтониоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
заказал все норм, качество не плохое, за эти деньги топ !
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Опис відповідає дійсності,розміри підійшли ідеально,велика перевага,що двухсторонне,і де велюрова сторона дуже приємне на дотик.Мої щирі рекомендації цього товару.
- Достоинства:
- Двухсторонне
- Недостатки:
- Не має
- ІРИНА Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Беру вже втретє )) Якістю задоволена повністю. Ідеальні покривала для односпального ліжка в дитячу. Дуже рекомендую !
- Достоинства:
- Ідеальне
- Недостатки:
- Немає жодних
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
- Нестеренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
І це прийшли дві однакові накидки
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Колір зовсім не співпадає з заявленим, точно не темний, як написано в опису, і більш до блакитного, чем до сірого кольору, що розчарувало, бо очікувала темно-сірий, як заявлено. Відтінки звісно можуть не співпадать, але темний та світлий точно відрізняються.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Гарне покривало.М'якеньке,розмір відповідає заявленому.Дуже задоволена товаром!
- Антонина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Дуже гарна річ, рекомендую, якість чудова!
- Достоинства:
- Можна прати
- Недостатки:
- Не має
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x180
Використовуємо на диван, як захист від бруди. Дуже добре «лягає» на диван широкий, легко і швидко прати/сушити.
- Достоинства:
- Супер ціна/якість
- Недостатки:
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Покривало приємне на дотик, гарно прошите.
Добре виглядає, двостороннє. Колір хамелеон. Темно сірий- кладеш на диван і він перетворюється в більш світлий. Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Якісне
- Горблянська И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Замовляла два покривала 210*110, ідеально підійшли дітям на ліжко 100*90. Якість супер! Саме те, що і хотіла
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x180
Купувала покривало 90*180, дома переміряла розмір 90*175, і на дивані візуально це видно. тож враховуйте це перед покупкою
- Достоинства:
- Якість гарна, ціна приємна
- Недостатки:
- не відповідає розмірам
- Бирюкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Покупкою задоволена,все добре.
Красиве покривало,м'яке,на вигляд якісне,шви рівні.Подивимось як буде після прання.
- Данкович І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x90
Якісне за помірну ціну
- Ірина.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Дуже сподобалось. Якістне. Вигляд, як на фото.
- Достоинства:
- Гарне,практичне.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Іванна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 210x70
Покривало супер!Виглядає дуже гарно!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x180
Накидка гарної якості, задоволена на всі 100!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x180
Супер. Все гарно
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 110x210
Гарна сама по собі на вигляд накидка.
Але колір зовсім не темно-сірий. На дивані в кольорі графіт (під замш) виглядає сталевим (сіро-блакитним) і через це повністю змінює стилістику виробу. Зверніть на це увагу при виборі. - ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размеры: 90x210
Супер, тканина дуже приємна на дотик.Шви рівненькі, якість дуже гарна.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не має