Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подушка декоративная Руно Grey Cat антиаллергенное волокно 50х50 см (Р306.52_Grey Cat)

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    170 відгуків:  позитивний — 77%, нейтральний — 13%, негативний — 10%
    ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів Клієнти вважають, що подушка RUNO R30652 Grey Cat має приємний зовнішній вигляд, гарну якість матеріалів та привабливий малюнок — це головні причини позитивних оцінок. Особливо покупці цінують гарний дизайн, м'якість, зручність та адекватність ціни до якості. Однак часто згадуються проблеми з невідповідністю розміру (подушка менша за заявлений розмір), а також відсутність знімної наволочки та не завжди рівномірне наповнення. Зазвичай подушка підходить для декору або дітей, а для повноцінного сну — не всім. В цілому, більшість покупців задоволені покупкою, але існують зауваження щодо точності розміру і зручності догляду.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

М'які і дуже гарно виглядають, дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Дуже удобні і приємні на дотик

Доброго дня, пані Юліє. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Максим М***

Усе як треба

Доброго дня, пане Максим. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Наталя С***

Супер!

Доброго дня, пані Наталя. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Жанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Взяла в комплект до ковдри.

Достоинства:
    Декоративна маленька подушка.
    Недостатки:

Доброго дня, пані Жанно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Тетяна

Дуже зручна

Доброго дня, пані Тетяно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Запакована гарно. Добре набита. Все супер.

Достоинства:
    Класна симпатична подушечка
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, пане Володимир. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ольга И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Симпатичная, ведь я люблю котов), в меру мягкая и приятная на ощуть

Достоинства:
    Милая)
    Недостатки:

Доброго дня, пані Ольго. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ганна Г***

Классные подушечки. Мне очень понравились купила сразу 4 штуки. Рекомендую

Доброго дня, пані Ганно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Юрій О***

Гарна подушка

Доброго дня, пане Юрій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Елена Ц***

Бесподобные подушки, Супер!!!
    Дякую Розетке

Достоинства:
    Хорошее качество
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x50

Класна подушка, як я і хотіла. Помірно наповнена, після сну приймає свій вид. А принт, то любов з першого погляду

• Виталий Ш***

Гарні

Доброго дня, пане Віталій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

Красивая,приятная подушечка! Спасибо!

Доброго дня, пані Оксана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Светлана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Симпатичная небольшая подушечка)Брала к подарку, понравилась

Достоинства:
    Симпатичная,цена
    Недостатки:
    Не обнаружено

Доброго дня пані Світлана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ирина С***

Удобно и симпатично

Доброго дня, пані Ірино. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

симпатичная подушка, приятная на ощупь , наполнена равномерно

Достоинства:
    ткань приятная, наполнена хорошо

• Дмитро К***

Чудові подушки.

Доброго дня, пане Дмитро. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Все супер! Якість та ціна- все сподобалось. Дякую магазину.

Достоинства:
    Якість,ціна, обслуговування
    Недостатки:

Доброго дня, пані Валерія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Таня

Дуже сподобалась!

• Вікторія Т***

Дуже зручні

Достоинства:
    Не збиваються, гарно пошиті
  • Маргарита К***

Все сподобалось,рекомендую.

• Діана К***

Все супер

• Ирина А***

Заказываю второй раз.
    Подушечки хорошие, рекомендую

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Всё ок, по качеству. Единственное- по шву была дырка, которую обнаружила уже дома, когда распечатала полностью. Зашила, не проблема. Но этот маленький нюанс испортил полную картинку.

• Оксана Т***

Дуже зручна подушка. М'якенька

• Вікторія Ф***

Подарок

• Людмила Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Дуже класна подушка.Купуйте,не пожалкуєте.

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Дякую за оперативну відправку товару. Гарно упакували. Якісний матеріал. Все чудово.

Достоинства:
    Хороший товар за помірну ціну!
    Недостатки:
    Не бачу недоліків
  • Леся Ф***

Чудова подушечка, рекомендую

• Людмила Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Подушка гарна,м'яка.Зручна ,комфортна.Замовила ще одну.

Спасибо!

• Ігор

Шикарні котики ) якісь гарна , зручна. Замовив ще батькам на подарунок

Достоинства:
    Принт, якість пошиття , можна прати в машинці
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Гарна якість, замовила другий раз

• Лариса Л***

Гарна якість

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Симпатичная приятная подушечка! Спасибо!

• Любовь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40

Единий недолік , неможливо зняти наволочку для проведення