Отзывы покупателей о Подушка дакимакура Руно Grey Cat антиаллергенное волокно 50х150 см (Р315.52_Grey Cat)
Есть в наличии
- Василь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Дякую, все чудово, племінниця щаслива)
Прийшло дуже швидко та гарно упаковане. До якості жодних претензій)
Представник постачальникаДоброго дня, пане Василь. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Гарно набита, зручно спати, єдине, що наволочку довелось шити самій бо матеріал дуже парить так ще й з одного боку є малюнок а з іншого нема (продавець пише про це). Загалом задоволена
- Недостатки:
- Матеріал наволочки неприємний і парить
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Зручна та якісна.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Олено. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
суперова подушка-обіймашка
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ганно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка гарна, трохи збився наповнювач
- Достоинства:
- Гарна
Представник постачальникаДоброго дня, пані Анно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Алина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Дуже гарна, зручна, купили вже 2 штуки
Представник постачальникаДоброго дня, пані Аліно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Єлизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Купувала в комплекті з ковдрою цього ж продавця. Це було чи не єдине, що рятувало мене цієї зими від замерзання вночі.
Саму подушку можна використовувати по-різному. Як декор, як "обіймашку" вночі, як спинку (якщо зігнути буквою П і підперти до стіни). Також вночі просто кидала її під стіну, щоб звідти ізолювати холод. Загалом прикольно, тому рада, що нарешті купила її собі.
На фото подушка станом на 21.04.2026. Купувала ще десь до зими 2025-го.- Достоинства:
- Подушка як на картинці, дуже велика. Чудово підійде для тих, хто любить обійматися уві сні. Бюджетна.
- Недостатки:
- З часом треба "підбивати" руками, бо наповнювач розбігається від центру до країв подушки. Це якщо на ній лежати саме по центру. Через кілька місяців наволочка стає візуально трохи більшою за фактичну подушку.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Єлизавето. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Я не думала, що за такі гроші можна купити таку зручну річ, але вона дуже зручна. Звичайно, вона збивається, але перед сном легко її взбити та насолоджуватися перевагами
Представник постачальникаДоброго дня, пані Тетяно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка просто бомбісімо, обіймається кожну ніч)
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пане Дмитро. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Класна подушка. Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ірина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Очень удобная)Хорошее качество
Представник постачальникаДоброго дня, пані Оксана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Класна подушка, жалкую, що не натрапила на неї раніше. Ноги на неї вночі закинути і на ранок легше вставати, ноги не болять і спину попускає особливо поперек... Треба було зразу дві замовляти, щоб з двох сторін зразу на кровать класти, коли всю ніч крутися було б якраз зручно :)
- Зинаида И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Гарна дуже полюбляю котиків. Більше б таких прикольних речей. Велика приемна на дотик і не бісе мене вночі. Дякую..!!!
- Достоинства:
- Її можливо обійняти як завгодно і дуже комфортно з нею спать. Приемна на дотик, величезна шо е кайфово.
- Недостатки:
- Поки не відомо. Ще було б добре шоб проронували додатково наволочку на змінку бо розмір незвичайний.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Зинаїда. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Уористцюся вже майже рік. Дуже подобається
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
ПРОСТО СУПЕР!!!
Представник постачальникаДоброго дня, пане Олександр. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Класна подушка. Дякую за швидку доставку
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ганна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Все добре ,вже другу замовляю)
- Достоинства:
- Зручна для усіх ,не тільки для вагітних.
- Недостатки:
- Хотілось всеж таки додаткові наволочки такого розміру!
Представник постачальникаДоброго дня, пані Олена. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка, просто супер, рекомендую.
- Данила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка классная мягкая, все понравилось, но наполнителя можно было положить немного больше, но меня все устраивает
- Достоинства:
- Качественный чехол
- Недостатки:
- Не хватает наполнителя граммов так 200-300
Представник постачальникаДоброго дня, пан Данило. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам приємно, що ви поділилися своїм досвідом користування. Ваші коментарі допомагають нам покращувати нашу продукцію. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Дуже велика! Малий в захваті.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Отличная подушка, мягкая, приятная и очень большая. Доставка вообще мгновенная, в воскресенье заказала, а в понедельник в 11 она уже была доставленна. Спасибо большое, все супер.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
чудова подушка, виміру набита, як раз для обіймань
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка така сама,як на фото.Нам все сподобалось.Відправка швидка,все добре
- Достоинства:
- Розмір,ціна
- Недостатки:
- --
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
- Достоинства:
- Те, що хотіла,гарна якість
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Класна подушка.
- Валерий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Магкое удобно спать
- Достоинства:
- Качество
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Все супер!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Дякую
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Супер довольні. Велика, зручна, пружний щільний наповнювач, чохол зйомний, гарний малюнок.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Дуже гарна подушка, м'якенька,все чудово
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Задоволені
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Отличные подушки! По мимо родной обёртки подходят к 37*150 и 50*140)
- Достоинства:
- М'які, приємні
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Подушка супер велика
- Достоинства:
- Прикольно виглядає
- Недостатки:
- Якби ж наповнювача більше
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
- Станислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x150
Как по мне хорошая подушка. Набита достаточно плотно, не " деревянная", но и не " пустая: комфортная набивка для подушки. Размер просто супер! Брал для дивана, всем доволен. Опыт использования 1 день.
- Достоинства:
- Симпатичная