Отзывы покупателей о Набор Руно одеяло детское зимнее антиаллергенное 105х140 см и подушка 40х60 см Grey Cat (Р923.52_Grey Cat)
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Даже гарний та якісний набір, ми з дитиною закохались, дякую вам))
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ольго. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже гарний комплект якісний
- Достоинства:
- Не збивається
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Наталія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все дуже добре. Гарна ковдра і подушка, чудова якість. Сподобалось.
- Достоинства:
- Легка, гарний дизайн
- Недостатки:
- Поки що нема
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мякенька тепла ковдра,і зручна подушечка!Набір супер.Швидка доставка.
Товар відповідно з описом. Нам все сподобалось. - Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мякенька тепла ковдра,і зручна подушечка!Набір супер.Швидка доставка
- Евгения Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дякую за якісне обслуговування, за дуже якісний і чарівний товар!!! Подушка та ковдра легеньки, як хмаринка, дуже ніжні та тепленькі
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ковдра прийшла дуже швидко, м'яка , тепла, гарно прошита, подушка теж супер
Рекомендую- Недостатки:
- Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша ковдра і подушка ,теплі .
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Швидка доставка. Ковдра легка та тепла, подушка добре заповнена не тонка. Товар відповідає опису.
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісь хороша, ковдра тепленька, подушка зручна. Порадував розмір ковдри, дуже гарно підійшов до ліжка і на зріст дитині 3 років.
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Набір чудовий ,легенький і відповідає розміру .
- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Максимально незадоволений.
2.09 зробив замовлення, пройшло 4 дні, ніхто нічого не відправив( Сервіс на вищому рівні, шо тут і говорить!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Брала на подарунок для синочка племінниці
- Достоинства:
- Якість,акційна ціна
- Влада Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Одеяло супер! Очень теплое и стильное
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Супер якість та зовнішній вигляд, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Ольга У***
Підкажіть, його без підковдри можна використовувати?
- Лілія Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Купила онуку через принт і дуже-дуже рада цій покупці.
Матеріал чудовий, мякенький. Користуємося більше року.
Тепле, навіть дуже тепле.
Гарно переться, не втрачає кольорів та м'якості.
Маємо таку подушку малу і здорову, довжиною з метр.
Неймовірно задоволені