- AI аналіз відгуків42 відгуки: позитивний (близько 95% позитивних, 5% нейтральних, негативних практично немає)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Лилия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мягкое, лёгкое, теплое одеяло.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже легка , тепла ковдра і приємна
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Скляренко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір!
- Дударчук Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили два комплекти для дітей, задоволені. Побачимо як з часом буде, поки кілька ночей поспали.
- Достоинства:
- Гарний і легкий
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний набір, тепла і легка ковдра, подушка середньої жорсткості зручна для сну. Приємний на дотик матеріал. Дякую, приємна покупка.
- Достоинства:
- Якісь і ціна
- Недостатки:
- Не побачила
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінній товар за адекватну ціну. Упаковки як такої немає, просто все сплюснуте та обтягнуте стрейч плівкою, що дуже зручно для огляду, а також при завантаженні та транспортуванні. Все ціле і чисте, плівка теж не пошкоджена. Оплата при отриманні у точці видачі. Розетці дякую
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка до точки видачі
- Недостатки:
- поки немає
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, гарний набір
Представник постачальникаДоброго дня, пані Надія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Алла И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличний набір, мʼякий теплий
- Достоинства:
- мʼякість комфорт
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали дітям 2 такі набори, задоволені, зауважень нема
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую . Дуже тепла ковдра .
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, сервіс чудовий
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все дуже ок. За таку ціну супер, і ковдра і подушка. Все подобається . Дякую виробникам, а Розетка, як завжди на висоті.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Валерій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємна на дотик і взагалі, якісний товар
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний набір
- Достоинства:
- м'який, пишний
- Аня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір за такі кошти , одіяло тепле легке , задоволені комплектом
- Достоинства:
- Теплий ковдра
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний набір, особливо ковдра
- Віра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір. Дуже зручна невисока подушка.
- Достоинства:
- Ціна- якість
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові набори, купила 2, дуже теплі і легкі ковдри, приємно спати, м'які подушки
- Достоинства:
- Ціна, якість, м'які подушки, теплі ковдри
- Недостатки:
- Не має
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість ,особливо сподобалось котику)))Дякую!!!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легеньке та воздушне, поки подобається, побачимо як буде згодом у використанні. Як щось зміниться - то доповню. На свої гроші норм. Якість відповідає ціні.
- Достоинства:
- Невагоме та м'яке
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний комплект брала дитині вона дуже задоволена,і дуже тепле одіяло.
- Достоинства:
- По такій ціні супер
- Недостатки:
- Поки немає
- Лілія Г*** КостюченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість перевищила мої сподівання.
- Достоинства:
- Хороша якість, легке і тепле. Наповнювач по всьому периметру і прострочений, що не дасть збитися комками.
- Віталіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок саме набір Руно
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Руно - це гарантія якості
- Достоинства:
- Комфортно і стильно
Представник постачальникаДоброго дня,Ігор! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор за такую цену. Подушка не объемная как на картинке, но удобная. Одеяло мягкое.
Представник постачальникаДобрый день, Катерина! Благодарим Вас за покупку и оценку. Нам очень приятно, что Вы оценили качество нашей продукции. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ!
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла мамі на подарунок. Поки що вона задоволена, все м'якеньке.
Представник постачальникаДоброго дня, Валентина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ковдра легка та тепла
- Валентин У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набор. Все влаштовує.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплектом дуже задоволена. Подушка м'яка, але пружна. Ковдра тепла і легка.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одеяло и подушка распушились очень комфортные теплые и лёгкие.Продавца рекомендую.
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, приємна ціна
- Достоинства:
- Ковдра Не збилася досі, купувала півроку назад
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лишень придбали. Запаковано все дуже гарно. В подальшому доповню відгук
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одеяло тёплое
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір легкий, приємний на дотик, не парить. Ціна відповідає якості
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість за ціну по знижці. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тепла ковдра. М'яка і зручна подушка.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!