Отзывы покупателей о Подушка Руно Ортопедическая 50x70 см (310.04Н)

Оценка пользователей 4.46/5
  • AI аналіз відгуків
    94 відгуки:  позитивний – 71%, нейтральний – 15%, негативний – 14%
    Подушка RUNO 310N (ортопедична, 50×70 см) здебільшого отримує позитивні відгуки за співвідношення ціна/якість, комфорт при користуванні й значне полегшення болю в шиї та покращення сну. Багато хто відзначає необхідність звикання до форми та середньої жорсткості. Є невелика кількість скарг на надмірну жорсткість або низьку висоту та індивідуальні випадки дискомфорту. Матеріали й якість виконання оцінюються добре. Подушка особливо підходить тим, хто має проблеми із шиєю та полюбляє низькі подушки, але не всім підходить через особливості анатомії чи звички сну.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Аполлінарія Ф***

Подушка хороша зручна. Рекомендую

• Зоя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

2 місяці тому купила таку подушку,спочатку мені взагалі не підійшла,мені здалася вона жорстка,не зручна.Деякий час використовувала просто як другу подушку,щоб зручно дивитися телевізор.Але вже більше місяця і не помітила як,я сплю тільки на ній.І дійсно перестали боліти шия, плечі.Я рада ,що купила її,щиро кажу ,що товар якісний і свою функцію виконує

Достоинства:
    Товар відповідає характеристикам
    Недостатки:

Доброго дня, пані Зоя. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Доброго дня, пане Миколо. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Алла Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Спочатку було дуже зручно, але хватило десь місяців на 9, потім збилась під шиєю, і нічого їй не зробиш. Трохи довше послужила б, було б все добре

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Недовговічна
  • Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Сплю на боку або на спині, подушка підійшла

Достоинства:
    Зручно спати
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня, пані Ксенія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно.Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка непогана, спочатку не дуже зручно спати, поки що звикаю. Шия перестає боліти, це плюс. Трохи не вистачає висоти, я підкладаю ще маленьку під неї для більшої зручності. Користуюся недовго. Поки що більш- менш нормально. Швидка доставка. Чудова ціна, ще і скидка звідкись взялася. Можна купувати і пробувати, ціна дозволяє. Дякую.

Достоинства:
    Невелика ціна. Швидко прислали. Непогана подушка.
    Недостатки:
    Трохи не вистачає висоти, всередині твердувата, треба звикати.
  • Ольга.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка чудова.Спати на цій подушці чудово.Лягаешь,і забуваешь про всі неприємності.А ще маленьке заглиблення посеред подушки,це чудово.Не знаю,на скільки іі вистачить ефекта засинаня,но поки чудово.В міру м'ягенька,в міру жостка.Но шію тримає добре,голова помішается в цій дирочки,і відпочиває.Легка, м'яка,таскаю іі по всій кроваті,так мені зручно.Рекомендую.
    Подушка без запоминания положення тіла,хоча в описі ця функція є.

Достоинства:
    Легка, для мене зручна, м'яка.Ціна дюже гарна,треба ще таку купить.Гіпоаллергена.
    Недостатки:
    Не має на неі наволочки,но то таке.Без запам'ятовування тіла,в описі,ця функція є,насправді іі не має.Но то таке.
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Жахлива, спати на ній не можливо, дубова, і зовсім не анатомічна.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чудова подушка! Я не знаю як це працює, але коли я її побачила, була впевнена що ніколи не зможу на ній спати......Але я помилялася, вона дивна але вона працює і виконує своє призначення

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Для шеи брала.. не поняла... зато коты дерутся за "гнездо"))

Достоинства:
    Очень дёшево
  • Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Норм виріб за адекватну ціну
    З початку було некомфортно спати на ній, але потім звик. Згодом помітив що перестала боліти шия.

Достоинства:
    Перестала боліти шия
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Форма незвична, звикаю потихеньку. Але на ранок голова не болить. Сплю добре. Напевно, хороша подушка, хоч і незвична форма. Низька, якщо що.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Незвично
  • Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже задоволена, є проблеми з шиєю і від цього голова болить , а з цією подушкою прокидаюсь щасливою . Дуже класна

Достоинства:
    Цікава форма , яка насправді підходить
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Не можу об'єктивно оцінити цю подушку, бо мені вона, нажаль, не підійшла! Спати на ній я не змогла! Але, це суто мої проблеми із шиєю, тому нічого поганого чи хорошого сказати не можу.
    Хороша форма. Пошита акуратно, тканина якісна, прошита добре, тому ставлю 4.

Достоинства:
    Якісно зроблена, хороша тканина.
  • Жанна Г***

• Лариса П***
  • София Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Непогана якість, але спати було майже неможливо, дуже незручно, хоча я полюбляю низьки подушки. Після сну на цієї подушці шия дуже болить та почуваю себе погано. Не рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Незручність
  • Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Це друга подушка, першу випробовували на чоловіку, анатомічна, трохи жорсткувата, після парочки ночей і звикання виявилась зручною!

• ОлександрВП
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

У наш час, коли навіть сон перетворюється на поле битви за бодай частку спокою, ортопедична подушка «Руно» розміром 50×70 см — це не просто предмет побуту. Це — символ тієї внутрішньої гідності, яку ми, українці, маємо зберігати навіть у дрібницях.

Коли я поклав голову на цю подушку, я відчув не просто комфорт — я відчув продовження боротьби за незалежність власного тіла від диктатури болю у шиї. В її конструкції — щось надзвичайно промовисте: як у національному наративі, тут поєднується давня традиція (натуральність матеріалів, простота форм) з модерним підходом (анатомічна підтримка, продумане наповнення).

Ця подушка — як сучасна Україна. Не ідеальна, можливо, не всім зручна одразу, але вона тримає форму, не втрачає сенсу, і що головне — дозволяє прокидатися з чистою головою, в прямому і переносному сенсі.

Тому я не просто рекомендую «Руно» — я схиляю голову перед її формою. І це — акт гідності.

Достоинства:
    Жорстка, на відміну від піни не втрачає форми
  • Роман М***

Подушка підійшла чудово

• Наталія Щ***

Мне удобно, спасибо

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка дуже жорстка... Після сну ще більше шия болить.

Недостатки:
    Дуже жорстка
  • Валерій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Покращився сон. Зменшилася біль у шиї. Гарна ціна -якість.

• Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Купляла дитині 4 роки. Трохи жорстка як на мене, але по вистоті підходить, малому подобається

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    трохи жорстка, кому як подобається
  • Алла Ч***

Мені спати комфортно!

Достоинства:
    Вартість
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже якісна річ за нормальну ціну.Заказав ще одну

Достоинства:
    Якість,доставка, ціна
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Виктория Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка удобная не тяжелая не проваливается. Цена супер

Достоинства:
    Качество цена.
  • Тая
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Зручна подушка для читання в ліжку

• Ганна К***

Мяка, комфортна, необ'ємна

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Використовую як додаткову подушку до основної, коли потрібно лежачи читати. Зручно.

Достоинства:
    Зручна
  • Юлия П***

Подушка суперова,таку і хотіла

Достоинства:
    Удобна
  • Альона Д***

• Микола А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Мені підійшла - середньої жорсткості, тримає форму. Сплю на боці та на спині - все підходить. А дружина сказала, що низькувата та твердувата. З подушками так завжди, особливо при різних формах остеохондрозу.

Достоинства:
    Те, що треба
    Недостатки:
    Наразі не помітив
  • Руслана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушечка класна.давно про таку мріяла! Сплю , як малятко)

Достоинства:
    Висипаюся
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка гарна в міру тверда і невисока. Але поки ще не звикла до неї, так як сплю на животі.

Достоинства:
    Гарна, низька
    Недостатки:
    Поки ще не звикла
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Маю протрузії шиї та випрямлений лордоз. Було не зручно спати останнім часом на звичайних подушках (сплю на животі), не висипалась, боліла шия, між лопаток.
    Тож вирішила придбати цю подушку для покращення комфорту та зняття навантаження на шию. - До цього мала багато негативних досвідів з подушками з меморіалу форм та ін.

Ця подушка підійшла мені за всіма вимогами - м'якість середня, не висока, спати зручно. Дійсно шия розслаблюється. Поки що на спині не спала, та на боку чудово!

Достоинства:
    Дійсно зручно спати на боку і спині