- Ha p***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
#мояраспаковка
Хорошее одеяло, отличного качества. Пошито ровно, нитки не торчат.
мягкое и приятное на ощупь, тёплое.
Одеяла руно вообще лучшие на рынке по цене-качеству. Уже оккупали разные одеяла этой формы всегда довольны!! - Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Забирали самовывозом, поэтому упаковка (пакет заклеенный скотчем) не стала проблемой. Край одеяла запаян, а не зашит нитками. У одеяла, как у любой новой вещи, был легкий запах, за два часа на балконе проветрилось.
Довольно теплое. Я привыкла спать под тонким байковым одеялом, и мне жарко. А муж, который вечно мерзнет, вне себя от восторга, ему тепло.- Достоинства:
- Теплое и легкое, как пушинка
- Оскар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Лёгкое , пушистое одеяло , теплое
- Достоинства:
- Теплое , нежное , пушистое
- Недостатки:
- Синтетика
Представник постачальникаЗдравствуйте, Оскар. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Легка, тепла, приємна на дотик. Удвох під ковдрою дуже зручно спати, ще й для котика місце є.
- Достоинства:
- Гарна якість за такі гроші.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Купила найбільшу ковдру, що була (200 на 220), нарешті нам з чоловіком вистачає ковдри. Тепер не буде діалогу типу : - Ти навіщо мене будиш?
- Мені не вистачає ковдри, віддай ковдру.- Достоинства:
- 1. Велика. 2. Тепла. 3. Легенька.
- Недостатки:
- Поки не бачу.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра легенька та тепла. Доставили швидко
- Достоинства:
- Легка, тепла
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Очень теплое и легкое одеяло,советую. За такую стоимость отличное приобретение
- Достоинства:
- Легкое и теплое
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Легка і тепла ковдра. Спочатку купили одну протестували, потім замовили ще одну таку ж.
- Достоинства:
- Легка і тепла ковдра
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра дуже сподабалась, легка,приємна.
- Достоинства:
- Сподобалась.
- Недостатки:
- не має
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Гарна ковдра,як на свою ціну.М'якенька,тепленька,приємна на дотик.
- Достоинства:
- Тепла,м'яка.
- Недостатки:
- Немає.
- Плаван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
- Достоинства:
- Клас теплое легкое
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра сподобалась, м'яка,пухка, легка, тепла. Рекомендую
- Недостатки:
- Невиявила
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Купляла в минулому році. Замовлення № 826264733
від 6 жовтня 2024.
Зараз діє знижка, тому куплю ще дві для родичів, бо ця ковдра за своїми перевагами чудова. Раджу продавця. все швидко, якісно, ввічливо.
Процвітання магазину, а нам, покупцям, гарних та якісних товарів.- Достоинства:
- Чудова, гарна, зручна,якісна, приємна на дотик, легенька, компактна,красива!
- Недостатки:
- Немає.
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра відповідає опису.
- Достоинства:
- Легка, тепла.
- Недостатки:
- Поки немає
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Шикарна ковдра! Легка, тепла, уютна!
Велика подяка за якість!- Достоинства:
- Ціна якість
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Замовлення було виконано наступного дня. Все охайно запаковано. Ковдри, адже замовляла для себе та дитини, м'які, тепленькі та пухкенькі. Дякую!
- Достоинства:
- Хоча товар зі знижкою,проте якість чудова.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Якісна ковдра. Легка, мʼяка і тепла. Обслуговування дуже добре.
- Самычко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра, тепла, м,яка, раджу
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра була гарно упакована в пакет. Біла, гарна, товста, видно що зимова. Запаху немає ніякого. Вона ну дуууже легка, просто як пір'їнка хоча з вигляду масивна. Зберігає тепло прекрасно. Вкрився нею на голе тіло це просто космос. Дуже задоволений, рекомендую, щей по такій ціні.
- Достоинства:
- Тепла, легка. Навіщо платити більше
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже приємна покупка ,ще й за такі гроші. Ковдра білосніжна,м'яка,легка і дуже тепла. Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Легка,тепла,м'яка
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
За таку ціну дуже класна ковдра, співвідношення ціна та якість.
- Достоинства:
- Дуже тепла та легка
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Тепле і легеньке
- Достоинства:
- Тепле
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Отличное одеяло за свои деньги!
- Достоинства:
- Тёплое
- Недостатки:
- Не нашла
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція ТМ Руно принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Очень теплое, хорошее одеяло. Не парит, легкое и приятное
- Білокреницька Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже легка та тепла ковдра. Швидка доставка
- Достоинства:
- Дуже легке та тепле
- Недостатки:
- Не бачила
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Обирала по відгукам, розумію що ціна бюджетна, але не думала.. що вона реально тепла. У кв прохолодно, а спати дуже тепло. Коти навіть у захваті з першого дотику.
- Достоинства:
- Легка, м'яка і тепла
- Недостатки:
- Поки нема, користуюсь 3 дні
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Тепла, м"яка, легка. Своїм вибором цілком задоволена! Раджу!
- О. А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Хорошее, тёплое. Упаковка нормальная.
- Достоинства:
- Тёплое , хорошо сшито.
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Легеньке, пухнасте, тепле! Дякую
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Лёгкое и теплое
- Martinez M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Очень теплое и легкое одеяло.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
----
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Зауважень немає
Представник постачальникаДоброго дня, пане Денис. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Гарна ковдра, тепла
- Достоинства:
- Тепла
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пане Вячеслав. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Ковдра дуже якісна і тепла .
- Достоинства:
- Тепло та якість
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже сподобалася. Тепла і легка.
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Тепоа, грна та легонька!