- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Хороше покривало
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Покривало просто топ!!!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Легке, гарно тримає форму, не електризується., не мнеться. Вигдядає зносостійким. Приємне на дотик.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Якість, колір і ціна відповідає дійсності. Дякую!
- ЯнаРозОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Приятное на ощупь. Жарко под ним.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Качество хорошее, тоненький, быстро высыхает, двухсторонний!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Нормальне покривало
- Достоинства:
- Нормальне
- Недостатки:
- Не бачу покищо
Представник постачальникаДоброго дня Вікторія. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Прикольне на дотик покривало. Не сковзить на дивані. Класно, що двух стороннє- планувала використовувати темною стороною, а по факту використовую світлою
- Достоинства:
- Ціна для такого розміру
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Тетяно. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Хорошее одеяло. В живую лучше чем на фото
- Достоинства:
- Двухстороннее