- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Чудова ковдра, легка, не шуршить, не парить, спати під нею комфортно.
Одразу замовляла дві, і не шкодую
Швидка доставка! Дякую!- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Світлано. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдри чудові!Не на літо точно,бо вони будуть жаркі.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Анно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, пані Марина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Неймовірно класна ковдра! М'яка, майже невагома, тепла, та й якість чудова - все міцно прошито, шви рівні, зайвих ниток не спостерігається)) Придбала спеціально на зимовий період. При нульовій температурі надворі, 20 в кімнаті та вікні в режимі "провітрювання" на всю ніч - спати під нею дуже комфортно. Ідеальний варіант для тих, кому постійно жарко і хто не любить важких масивних ковдр.
- Достоинства:
- Все супер
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Гарна та Приємна на літо
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Сподобалось
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Чудова ковдра! Легенька, але і достатньо тепла. Чудово, що розмір відповідає заявленому, хоч і з похибкою в -2 см, але то не критично. Гарна якість, все дуже акуратно прошито. За таку ціну - найкращій вибір!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Отличное одеяло, лёгкое. Качество хорошее. Для жаркого лета, не подойдёт. Осень, весна - отлично.
- Достоинства:
- Лёгкое
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Легка літня ковдра. Тоненька, але під нею не холодно.
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Красивое, легенькое, невесомое одеялко, на сейчас в самый раз
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Відмінна ковдра
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже задоволені ковдрою, легенька, тоненька та тепла, як раз те що треба на весну. За розміром точно підійшла під підковдру. Дякую.
- Достоинства:
- Легка, тонка
- Недостатки:
- Поки не бачу
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Вже одне літо пережило, гарно переться на делікатному режимі, навіть в листопаді під ним тепло спати
- Достоинства:
- Приємне, легке і тепле
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Ковдра хороша! Дякую! Хороший вибір на літо і якщо вдома дуже гаряче взимку!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Товар якісний, купую не вперше, питань немає.
Але як ви поясните махінацію із доставкою? Оплачена НП курʼєрська за 219 грн. Відправлено Міст експрес за 111 грн? Де різниця вартості доставки? Вкрали?
Я вже не кажу про свої зірвані плани, чекала у понеділок прибуття, як було заявлено і НП доставила би, тому і обрала її- Достоинства:
- Товар якісний
- Недостатки:
- Зірвані плани
Зіпсований настрій
Вкрадені гроші на доставці
- Любов Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Рекомендую, якість відмінна, тонке, на літо саме те
- Достоинства:
- Не жарке
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Любов! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша легка ковдра
- Хаспабова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
раджу, гарна якість, швидка доставка
- Достоинства:
- легенька ковдра, приемна на дотик, на жарке літо не підійде, це як для мене, люблю прохолоду
- Недостатки:
- нема
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Дуже задоволена покупкою. Рекомендую.
- Достоинства:
- Не парить, легке, якісне.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Приємно вражена. Те що давно хотіла купити
- Достоинства:
- Легеньке, на літо саме те, що треба.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Легка і тепла
Представник постачальникаДоброго дня, Олена. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хорошее легкое одеялко, купила на лето.
- Достоинства:
- Легкое
- Недостатки:
- Упаковано в обычный целофан.
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Дякую. Ковдра чудова.
- Віта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра легка та комфортна, легко буде прати в машинці! Супер що повністю прошита, надіюсь не буде збиватись
- Достоинства:
- Легка
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Гарна ковдра. На літо саме то.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Отливное качество , легкое и приятное на ощупь
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра, рекомендую!
- Достоинства:
- Якісна і тепла!
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Одеяло хорошего качества, пошито аккуратно. Как для меня, то оно больше демисезонное чем летнее. Сейчас в квартире температура +15-16 градусов - спать под ним великолепно.
- Недостатки:
- не нашла
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Класне, задоволені
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша ковдра. Тоненька, легка. Підійшла добре до підковдри полуторної.
- Достоинства:
- Може підійти на різні сезони
- Недостатки:
- На даний момент не виявлено
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Отличное одеяло, лёгкое и качественное
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Прекрасное одеяльце,мягкое,приятное,летнее
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Елена! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша ковдра
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Хороша ковдра. На спекотне літо, коли вночі градусів 18-19 не підійде, а от на міжсезоння і не спекотне літо - те що треба
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
соответствует описанию, быстрая доставка, отличный вариант для весна -лето- осень
- Достоинства:
- легкое
- Луцкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Прекрасная вещь. Очень довольна покупкой.
- Достоинства:
- Лёгкая в весе, приятная на ощупь.