Отзывы покупателей о Наматрасник Руно 180 х 190/200 Непромокаемый (828H)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x190

За два роки захисний шар покрошився(((
    В той же час купували наматрацник іншої фірми на інше ліжко - там вже чудово.

Достоинства:
    По цьому наматраснику не ковзало простирадло, нічого не парило
    Недостатки:
    Не надійний
  • Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x190

Купила 2 наматрасника в січні місяці для дитини з інвалідністю щоб не протікало на ліжко і дуже розчарована пройшло 4 місяці і один почав протікати і ще через місяць і другий став протікати , гроші на вітер , якість самі розумієте, дуже прикро

Достоинства:
    Бистра
    Недостатки:
    Після 4х місяців експлуатаціі почав протікати
  • Владимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Коштує своїх грошей

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Дуже гарний не ковзає

• Антон В***

Гарна якість. Приємно в користуванні

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x200

Хорший наматрасник. Берите чуть больше чем нужно ! Иначе не встанет нормально

• Ольга Б***

Дуже класний наматрацник!Вологу утримує, ні краплі не залишилось на матраці, забруднення легко відіпралось.

Достоинства:
    Не пропускає вологу
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Пользовалась наматрасником чуть больше 3х лет, довольна. Сейчас растянулись резинки настолько, что он уже не держится.

Достоинства:
    Не промокает и не шуршит
    Недостатки:
    Подсел от стирки
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x190

160×190 розмір насилу натягнули на новий матрац такого самого розміру. Коротенькі ті резиночки. Тканина наматрасника полопала від натяжки в місцях кріплення. Дирки. Економія повинна бути на всьому? Олноразовий. Повне розчарування.

• Оля А***

Сподобався

Достоинства:
    Не шарудить, не жаркий
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Прекрасні наматрацники. Ціна якість, повністю задовільняють!

• Алина Б***

Дуже якісний матеріал. Пройшов дуже багато циклів прання, свої властивості не згубив.
    Єдине, що хочу зазначити, так це те, що трохи не вистачає його завширшки, хочу купляли за розміром матрацу.

Достоинства:
    Не витрачає властивостей навідь після багатьох циклів прання
    Недостатки:
    Трохи маломірить по ширині
    • Ольга Я***

Жаль не побачила цьго відгуку
      раніше. Він дуже маломірить. Все залежить від резинок які пришивають. Мені не повезло. Тепер наматрасник з дирками. Насилу натягли.

• Алина Я***

Гарний захист для матрацу. Не ковзає, не шелестить, рідину не пропускає (перевірено).

• Влада В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Розмір не той що вказаний на упаковці, замовляла розмір 90 на 190, але при відкритті наматрасник виявився розміром 78 на 190 дуже. Як можна замінити товар на той що вказаний на упаковці котрий потрібен? Замовляла дитині в ліжко, але не підійшов по розміру(((

Недостатки:
    Товар не співпадає розміром який вказаний на упаковці! На фото видно.
  • Александр Г***

По размеру 120 на 200 подошел идеально, качество хорошее постельное не скользит

• Єлизавета

Гарний наматрацник
    На ліжко 180*200 підійшов чудово. Я б не сказала, що є якийсь прямо шурхіт. Просто при клейончатій непромокаючій основі не може бути повністю без звуку).

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 80x190

Чудовий наматрацник, бо головне не шуршить і простирадло на ньому не ковзає. Вологу не пропускає.

Достоинства:
    Не шуршить і на ньому гарно тримається простирадло

• Диана Д***

Чудовий наматрацник! Хороша якість. Доставка була швидкою, дякую

• Олена

Відмінна якість, замовила вдруге. Рекомендую!

Достоинства:
    Не протікає, не парить, не шурхотить
    Недостатки:

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Махровое покрытие одно название,брал 3 года назад только без бортов также Руно.Если сравнить со старым то это дешёвая китайская подделка будет.

Недостатки:
    Махровое покрытие ,его просто нет .
    • Алексей М***

Так старый синтетика полная написано, а здесь котон 80 процентов в махре, вот и результат

• Ольга Т***

Це другий наматрасник який замовляю тут. Якістю товара і швидкістю обслуговування задоволена

Достоинства:
    Легкий. Не паркий, не шуршить.
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
      Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!

• Інна А***

Наматрасник хорошої якості. Підійшов по розміру ідеально. Швидко оформили замовлення.

Достоинства:
    Всі
  • Алла К***

на свою вартість як він стоїть , оправдовує

Достоинства:
    нормальний
    Недостатки:
    на свою вартість як він стоїть , оправдовує
  • Віра П***

Ціна, як для простирадла на резинці, завишена.Покупка розчарувала.

Достоинства:
    Гарна упаковка
    Недостатки:
    Невідповідність розміру, різкий фабричний запах.
  • Ольга Д***

Дякую! Нам привезли таки наш розмір. Юзаємо вже близько тижня. Нарікань поки немає

• Савченко О***

Класна, якісна штука, дуже зручна

Достоинства:
    Не промокає, гарно тртмається на резинках
  • Тарас Ш***

Шуршить і скользить.
    Резинка завелика, розтягується сильно.
    Захищає матрас

Достоинства:
    Захист
    Недостатки:
    Шуршить
  • Ольга Д***

Ще 17.12.21 повернула, бо прислали не той розмір і досі(24.12.21) не поміняли. Сервіс погіршився(((

• Елена Ж***

Наматрасник очень понравился. Подошел по размеру. Поначалу было непривычно - вроде бы, шуршал, но сейчас привыкли, даже не замечаем.
    Спасибо!

Достоинства:
    удобный, приятный, отвечает заявленым размерам
    Недостатки:
    не выявили
  • НАТАЛИЯ С***

Хороший и качественный, простыни не скатываются.

Достоинства:
    Соотношение цены и качества.
  • Ольга Д***

Прислали не той розмір наматрацника замовлення 724 236 303. Я замоаляла 140х200, а прислали 90×200. Я не звернула уваги, бо забирала замовлення з немовлям. Надіслала звернення того ж 14.12.21 і досі чекаю відповіді

• Анастасия Ш***

Шелестит немного, а так неплохой

Достоинства:
    Не промокает
    Недостатки:
    Шелестит от движений
  • Василенко А***

Отличный наматрасник! Свою функцию выполняет на отлично

• Юлія С***

Гарний наматрасник,правильного розміру,якісний, думаю не буде промокати

Доброго дня Юлія. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.

• Керб А***

Намокал не один раз, идеально справлялся со своей основной задачей - матрас сухой! не шелестит , мягкий приятный , крепкие резинки.
    Стираю без отжима - чтоб не повредить клеенчастую сторону, чтоб небыло микро трещен или разрывов.
    В целом довольна!

Достоинства:
    работает поназначению
    Недостатки:
    не нашла

Здравствуйте Анна. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
      Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!

• Олена К***

Вже майже рік як в нас цей наматрасник, краштест від дитини пройшов, не промокає)

Доброго дня Олено. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.