Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка Руно Memory Foam 30х50 (Р305Memory Foam)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Антон

Приємна, але мені занизька

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Подушка гарна і досить якісна,купувала для чоловіка, користується нею більше півроку і свою еластичність та стан не змінила взагалі,зручно що чохол знімається і можливо попрати!Загалом задоволені.

• Ирина С***

Подушка понравилась, качество хорошее

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Легенька, тримає форму. Єдине, шо трішки занадто м'яка, але то не є дефектом. Все сподобалось, висоту доповнила рушником, та дуже гарно заснула. В цілому все сподобалось, особливо те, шо вирблено в Україні. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Справжня піна наповнювач. Легка, та тримає форму
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Для мене занадто низька. Я спав до цього на маленьких подушках, думав і з цією проблем не буде, але вона занадто низька під вагою тіла ще нижча. На боку спати не зручно і болить шия, тільки на спині нормально. Під низ щось треба підкладати.

Достоинства:
    Ортопедична, приємний матеріал
    Недостатки:
    Дуже низька
  • Наталія Г***

Удобно спать. Меньше болит спина

Достоинства:
    Удобно спать. Меньше болит спина

Доброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
      Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!

• Дмитрий М***

Зручна,змінний чехол

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Дуже якісна і зручна подушка , швидка безкоштовна доставка

Достоинства:
    Якість та зручність
    Недостатки:
    Синтетична наволочка

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Отличная подушка, удобно лежать как на спине, так и на боку.

• Оксана С***

Шикарна подушка. Швидко доставили. Дякую гарно

Достоинства:
    Дуже гарна якість, зручна для сну

• Вероніка Р***

Чудова подушка!!!)))

• Таисия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Дуже сподобалась, сплю кожну ніч солодко як немовля)

Достоинства:
    Компактна та зручна
    Недостатки:
    Не має

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Подушка за свої гроші нормальна, але як на мене занизька. Опис співпадає із реальністю, лише в розмірах можливо на 1-2см менше ніж вказано. Після ручного прання наволочки в комнатній воді вона збіглася і подушка тепер в ній трохи зкручена.

Достоинства:
    М'яка, якісна.
    Недостатки:
    Наволочка збігається при ручному прані у воді клмнатнох температури.
  • Виктория Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Добрий день!Не підійшла.Не відповідає заявленим характеристикам.Тверда і не приймає форму тіла.Готова обміняти на подушку Vilena з доплатою.Дуже прошу посприяти у цьому,бо від цього залежить здоров'я людини.

Недостатки:
    Тверда
  • Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Як на мене, подушка просто супер. Зручно спати як на спині,так і на боці

Достоинства:
    зручна
    Недостатки:
    Синтетична наволочка
  • Поліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Отличная подушка. Мягкая, приятная на ощупь. Удобно спать.

Достоинства:
    Все понравилось
    Недостатки:
    Не нашла
  • Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Подушка прийшла швидко. Без сторонніх запахів. Розмір нормальний, як заявлено, не міні подушка, а велика подушка на якій зручно спати. Користуємось тиждень, з формою і матеріалами все гаразд. Поки що не прали.
    Швидка доставка від розетки на відділення безкоштовно (1 день у Запоріжжя)

#моєрозпакування

Достоинства:
    Форма, розмір, матеріал
  • Андрей Д***

Нормальная Подушка. Не пахнет, форма нормальная

• Ярослав

#мояраспаковка

Подушка неплохо сшита. Чехол - сьемный. Два валика 7 и 10 см.

По жесткости средней жесткости, не особо мягкая.

По ощущениям вроде и удобно,а вроде и нет. Надо привыкнуть)

Достоинства:
    Качество неплохое, размер как раз
    Недостатки:
    Твердовата
  • Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Полдня потратила в поисках подушки, нужен был конкретный размер 50х70, приехала подушка 50х30 см!! Так как на подарок, времени искать другую и разбираться не было! Потом прочла отзывы, и я нн одна такая, а в описании до сих пор никто не отредактировал !! Создается впечатление, что это умышленно недостоверное описание для заманухи

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Неверный указан размер
    • Марьяна

в описании 50Х30

• Марина

Такие подушки в размере 50 на 70 и не бывают.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Брали на подарок, очень довольны!Отличная подушка, рекомендую

• Анастастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30x50

Хочу оставить свой отзыв о подушке мемори. Заказала я ее раньше, но отзыв пишу только сейчас. Начну с того, что размер совсем не тот, что заявлен, точный размер можно увидеть на этикетке (см. фото), для меня это не критично, а только плюс - легче подобрать наволочку. Сама подушка очень понравилась, мягкая и принимает форму вашей головы. Взяла также подушку маме и она на себе прочувствовала крепкий сон и на утро не болела шея. Большая сторона имеет валик 10 см, меньший - 7см. Сама подушка в мягком чехле и при необходимости его можно снять для стирки.

Достоинства:
    Хорошая
    Недостатки:

Здравствуйте Анастасия. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв.
      Относительно размера подушки - при внесении товара в базу Розетки произошла ошибка в наименовании и описании, потому и отобразился не корректный размер. Реальный размер подушки 30х50 см, что и указано на ярлыке изделия. Приносим свои извинения за доставленные неудобства. Данная ошибка будет устранена в кратчайшие строки.
      Надеемся в дальнейшем, у Вас будут только приятные впечатления. Желаем Вам только удачных покупок!

• Рубен А***

Обе подушки пришли на 20 сантиметров короче и никто не обратил на это внимание

Достоинства:
    Не внимательность
    Недостатки:
    Не внимательность

Здравствуйте Рубен. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв.
      Надеемся, что вы всё же остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
      Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!