- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Чудове покривало
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
брав на подарунок, все чудово
- Достоинства:
- рекомендую!
- Недостатки:
- поки немає
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Качество покрывало отменное
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Супер покривало, гарна якість. Рекомендую!
- Достоинства:
- Двостороннє)
- Недостатки:
- Поки що їх не побачила
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Купую вже друге таке покривало. Спочатку брала на ліжко, зараз, скористувавшися акцією, купила ще й на диван. Дуже стильно виглядає, чудове прання, швидко висихає. В комплект докупила ще й чохли на подушки.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Товар повністю відповідає визначеному на фото. Зручне пакування, підійде на подарунок. Стильне, приємне на дотик, після прання висихає за півгодини, чудово підійшло на ліжко розміром1400х2000. Можна використовувати на обидві сторони.Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
На фото выглядит значительно лучше чем на самом деле. Очень дешёвый внешний вид, стёжка плоская, необъёмная. Попытался сдать покрывало обратно в Розетку, но его не приняли, объяснив это тем, что покрывало попадает под категорию постельного белья, которое не подлежит возврату.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Дякую за крутезне покривало
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Новацкая М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
На всіх фото покривало з наволочками, дуже розчарована, що їх немає, бо без наволочок виглядає просто. Якість хороша.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- нет в наборе наволочек
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук.
В композициї фото до даного покривала ми використовували ще й подушки (не наволочки) які на той момент були у продажу. Якщо в позиції присутні два і більше вироби, то в описі завжди буде зазначено "Комплект".
Кожний товар має чіткий опис, де описано що саме ви купуєте.
Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
на ці кошти дуже гарне покривало. малий вибір кольорів
- Достоинства:
- приємне на дотик
- Недостатки:
- не замітила
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Якісне, гарне покривало. Повністю відповідає заявленим характеристикам. Кольори приємні, виглядає покривало досить стильно і дорого, а ціна надзвичайно приємна при цьому.
- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Хорошее покрывало за свои деньги. На кровать 90х200 чуть коротковато, но это было ожидаемо. Все равно красиво и аккуратно. Рекомендую! Хочется ещё декоративные подушки из этой же серии, но их нет в наличии :-(
- Достоинства:
- Аккуратные швы; соотношение цена-качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня . Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Якісно і гарно
- Достоинства:
- За таку ціну переваги у всьому
- Недостатки:
- Не знайдено
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Покривало дуже гарне та якісне! Кіт теж зацінив)
- Достоинства:
- Двостороннє
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Не смотря на синтетический состав, покрывало оказалось очень даже приличное. Не скользит, не электризуется, приятное на ощупь, мягкое.
Расцветка полностью соответсвует фото: одна сторона светло-серая, вторая -узор.
Смотрится по европейски. У нас белая кровать и мебель, расцветка идеально вписалась в интерьер.- Недостатки:
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Покривало купувала на подарунок, тому переживала щоб дійсно все було якісне. Не розчарувалась, все гарно упаковане, якість гідна (купувала за скидкою). Тому навіть на подарунок рекомендую. Колір приємний та дуже цікаво що з двох сторін різне, можна змінювати коли набридне. Подарунок сподобався)
- Достоинства:
- Якість, матеріал, шви. Все добре
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ляшенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Покрывало понравилось. Выглядит точно как на фото в магазине. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приятная расцветка, хорошее качество.
- Недостатки:
- Пока не обнаружили.
- Ярун Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Задоволена покривалом. Виглядає супер! М'яке, приємне до тіла. Ним можна і вкриватися.
- Достоинства:
- Дві сторони, якість хороша.
- Недостатки:
- Поки не виявила.
- Антонина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Дуже якісне і красиве покривало! Ми дуже задоволені!
- Достоинства:
- Колір, якість
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Качественный пошив, легкое и удобное. Не ожидала такое отличное качество за приемлемую цену.
- Достоинства:
- Качественное исполнение
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 212x240
Якісне пошиття, приємні кольори. На ліжку виглядає дуже добре. Сподіваюсь, що й після прання покривало залишиться у гарному стані
- Мар'янаПродавец: Rozetka. Размеры: 150x212
Покривала та подушки хорошої якості! Рекомендуємо!
Вже «пережили» одне прання, все супер)
Виглядають досить стильно в інтер‘єрі!- Достоинства:
- Чудова якість, ціна, дизайн