Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Влажные салфетки Ruta Selecta Веселые зверята 4 пачки по 60 шт (4820202892441)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Марина П***

Нам сподобалось.

Достоинства:
    Ціни.

Дякуємо за відгук!
      Користуйтеся із задоволенням, і дякуємо, що обираєте нас!

• Анна Б***

Серветки хороші, не різкий, приємний запах, вологість нормальна

Щиро дякуємо вам за відгук та найвищу оцінку! Ваша підтримка і довіра надихають нас до подальших досягнень. Наша команда завжди старається забезпечити вас найкращим сервісом та продукцією, і ваша висока оцінка є для нас великою нагородою.

• Женя

Крім того, що серветки мають зручну упаковку, вони ще й якісні, та не викликають алергії. Серветки приємні, на дотик, добре очищають шкіру та поверхні. Вони у мене під рукою і дуже часто виручають.

Добрий день.
      Нам приємно чути, що Ви задоволені нашою продукцією.

• Тетяна

Беру з собою на прогулянку з дитиною. Дуже виручають, особливо в сиру погоду, коли малий прибігає весь такий чистенький і треба трохи очистити перед тим як садовити в транспортний засіб (коляску).

Добрий день.
      Дякуємо за Вашу прихильність до наших вологих серветок та за те, що описали життєву історію їх використання.

• Наталя Ч***

без спирту!!! і це головне
    дуже класні серветки, особливо зручно брати з собою у дорогу. приємні на дотик, гарно очищають, і головне що безпечні для діток)))
    користуємось усією сім'єю, будемо брати ще бо ціна приємна і якість добра!!!
    ще дуже мила упаковочка;)

Достоинства:
    без спирту, гарно очищають, зручні, оптимальна кількість в упаковці, приємні на дотик і якісні!!!
    Недостатки:

Добрий день.
      Дякуємо за розгорнутий позитивний відгук.

• Альона

Відколи маємо дома малечу, вологі серветки це мастхев)
    Купуємо на Розетці , хороша ціна і якісні. На дотик приємні, без вираженого запаху.

Достоинства:
    Вистачає надовго.

Дозвольте нам висловити щирі слова вдячності за ваш високий оцінювальний відгук щодо нашої продукції. Ваші слова є для нас найкращою нагородою та джерелом натхнення.
      З повагою, ТМ "Рута"

• Людмила О***

Маленький розмір серветки. Не зручно користуватися

Дякуємо за відгук.
      Стосовно розміру серветок, то вони мають звичний для більшості користувачів розмір. Разом з тим такий розмір задовольняє всі потреби її використання.