- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нам сподобалось.
- Достоинства:
- Ціни.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Користуйтеся із задоволенням, і дякуємо, що обираєте нас!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки хороші, не різкий, приємний запах, вологість нормальна
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук та найвищу оцінку! Ваша підтримка і довіра надихають нас до подальших досягнень. Наша команда завжди старається забезпечити вас найкращим сервісом та продукцією, і ваша висока оцінка є для нас великою нагородою.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крім того, що серветки мають зручну упаковку, вони ще й якісні, та не викликають алергії. Серветки приємні, на дотик, добре очищають шкіру та поверхні. Вони у мене під рукою і дуже часто виручають.
Представник постачальникаДобрий день.
Нам приємно чути, що Ви задоволені нашою продукцією.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру з собою на прогулянку з дитиною. Дуже виручають, особливо в сиру погоду, коли малий прибігає весь такий чистенький і треба трохи очистити перед тим як садовити в транспортний засіб (коляску).
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Вашу прихильність до наших вологих серветок та за те, що описали життєву історію їх використання.
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
без спирту!!! і це головне
дуже класні серветки, особливо зручно брати з собою у дорогу. приємні на дотик, гарно очищають, і головне що безпечні для діток)))
користуємось усією сім'єю, будемо брати ще бо ціна приємна і якість добра!!!
ще дуже мила упаковочка;)- Достоинства:
- без спирту, гарно очищають, зручні, оптимальна кількість в упаковці, приємні на дотик і якісні!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за розгорнутий позитивний відгук.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відколи маємо дома малечу, вологі серветки це мастхев)
Купуємо на Розетці , хороша ціна і якісні. На дотик приємні, без вираженого запаху.- Достоинства:
- Вистачає надовго.
Представник постачальникаДозвольте нам висловити щирі слова вдячності за ваш високий оцінювальний відгук щодо нашої продукції. Ваші слова є для нас найкращою нагородою та джерелом натхнення.
З повагою, ТМ "Рута"
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленький розмір серветки. Не зручно користуватися
Дякуємо за відгук.
Стосовно розміру серветок, то вони мають звичний для більшості користувачів розмір. Разом з тим такий розмір задовольняє всі потреби її використання.