Отзывы покупателей о Влажные салфетки Ruta Selecta с клапаном 2 пачки по 50 шт (4820202895725)
- ІнесаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарної якості серветки, беру з запасом, вдома маленька дитина.
Завжди виручають.- Достоинства:
- Не сильно вологі, добре очищують. Немає сильного специфічного запаху.
- Недостатки:
- Нема для мене
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш схвальний відгук, та те, що високо оцінили переваги наших вологих серветок.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові серветки. Беремо вже не перший раз, це дуже вигідно. Сама тканина м'якенька і не мають запаху спирта. Використовуємо для маленьких дітей так, як вони антибактеріальні.
- Достоинства:
- Мʼяка тканина, вигідна ціна
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш схвальний відгук.
Нам приємно чути, що ви постійно користуєтеся нашими вологими серветками.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По ціні/якості оптимальний варіант. Приємна текстура у серветок, хороший розмір. Не воняють, що для мене важливо.
Особливо сподобався клапан та те, що їх зручно витягувати.- Достоинства:
- Ціна/якість
Представник постачальникаВисловлюємо щиру подяку за ваш чудовий відгук щодо нашої паперової продукції. Ми дуже вдячні за те, що ви приділили час і поділилися своїми позитивними враженнями.
З повагою, ТМ "Рута"
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дешеві і якісні - а це дуже рідкісне комбо)
дуже зручно витягати, не містять спирту, шкіру не сушать, але при цьому добре очищають... вистачає надовго. взяли на пробу, але тепер точно будемо брати ще.
прекрасні серветки)- Достоинства:
- не містять спирту, не сушать шкіру, гарно очищають, оптимальна кількість у упаковці
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Ми дуже цінуємо ваш час та довіру.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На ціні їх переваги закінчуються
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Неякісне не герметичне пакування, тому не для кишені.
Дякуємо Вам за відгук.
Шкода, що вам не сподобались ці вологі серветки. Разом з тим, дійсно, ці серветки не призначені для того аби носити в кишені. Для цих цілей варто використовувати вологі серветки з пакуванням по 15 серветок, які також є в нашому асортименті.